Greg9 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 3 ώρες πριν, georgerov είπε Δεν είμαι σίγουρος ότι καταλαβαίνω τον συνειρμό σου περί τριγωνικής αποστολής, η Ν26 είναι κανονική τράπεζα και δεν γεμίζει με κάρτες σαν τα ηλεκτρονικά πορτοφόλια. Κανένα τρίγωνο επομένως. Εννοώ ότι την γεμίζεις δωρεάν μέσω Revolut, την οποία και γεμίζεις δωρεάν μέσω top up από την ελληνική σου κάρτα, εξού και ο όποιος συνειρμός. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HuskerDu Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 Προσπαθώ σήμερα να κάνω topup από κάρτα της Εθνικής (η οποία ειναι αποθηκευμένη στην εφαρμογή) και την απορρίπτει, έχει αλλάξει κάτι? Η τελευταία φόρτιση που έκανα ήταν τον Σεπτέμβριο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HuskerDu Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, HuskerDu είπε Προσπαθώ σήμερα να κάνω topup από κάρτα της Εθνικής (η οποία ειναι αποθηκευμένη στην εφαρμογή) και την απορρίπτει, έχει αλλάξει κάτι? Η τελευταία φόρτιση που έκανα ήταν τον Σεπτέμβριο. Μετά από επικοινωνία με το τμήμα Ασφάλειας της Εθνικής μου είπαν ότι έγινε block από κανόνες ασφάλειας των συναλλαγών και γίνεται συχνά δειγματοληπτικά για την προστασία των πελατών, ότι να-ναι !? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bjj-p Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 45 λεπτά πριν, HuskerDu είπε Μετά από επικοινωνία με το τμήμα Ασφάλειας της Εθνικής μου είπαν ότι έγινε block από κανόνες ασφάλειας των συναλλαγών και γίνεται συχνά δειγματοληπτικά για την προστασία των πελατών, ότι να-ναι !? Χαχα δειγματοληπτικα block. Τι αλλο θα σκαρφιστουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekboy Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 Και απλά στο ξεμπλοκαραν και όλα καλά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 Στις 18/11/2019 στις 10:56 ΜΜ, Greg9 είπε Καλησπέρα, 1. Υπάρχει άλλη κάρτα όπως η Revolut που να σου δίνει τη δυνατότητα για free disposable virtuals, είτε μερικά free (ως 5/μήνα η Rev) είτε έστω επι πληρωμής? (Όπως δίνει πάλι η Rev) 2.Για N26 γίνεται top up με κάρτα όπως Revolut? Και υπάρχει κάποια χρέωση? www.icard.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HuskerDu Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, greekboy είπε Και απλά στο ξεμπλοκαραν και όλα καλά? Ναι, και αμέσως έκανα topup χωρίς κανένα πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Delas.46 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 14 ώρες πριν, HuskerDu είπε Ναι, και αμέσως έκανα topup χωρίς κανένα πρόβλημα. Εντάξει αφού λύθηκε όλα καλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mobile_32 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 Μόλις μίλησα με life agent ο οποίος συνδέθηκε σε κλάσματα δευτερολέπτου ....έγραψα το κειμενάκι οου είχε παραθέσει ένα από εδώ μέσα στο φόρουμ (για να εξαιρέσω από το να δίνονται τα δεδομένα μου σε χρηματοπιστωτικές εταιρίες) και στο καπάκι με ενημέρωσε ότι ενημερώθηκε τομοροφιλ μου και όλα οκ....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dgeorgiboy Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 Καλησπέρα! Έχω κάποια χρήματα στη revolut και θέλω να τα μεταφέρω στο λογαριασμό μου στην Πειραιώς. Η revolut δε κρατάει κάποια προμήθεια. Η Πειραιώς θα μου κρατήσει; Αλλιώς μέτα ανάληψη από ποια τράπεζα μπορώ να κάνω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 Και η τράπεζα θα σε χρεώσει για το εισερχόμενο έμβασμα αλλά και το ΑΤΜ για την ανάληψη..Μεχρι 3€ θα είναι οπότε μία η αλλή έρχεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soiramk Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 24 λεπτά πριν, dgeorgiboy είπε Καλησπέρα! Έχω κάποια χρήματα στη revolut και θέλω να τα μεταφέρω στο λογαριασμό μου στην Πειραιώς. Η revolut δε κρατάει κάποια προμήθεια. Η Πειραιώς θα μου κρατήσει; Αλλιώς μέτα ανάληψη από ποια τράπεζα μπορώ να κάνω; €4 εισερχόμενο έμβασμα, €3 ανάληψη από Πειραιώς (ελπίζω να τα θυμάμαι σωστά, το έκανα όταν άρχισε η Revolut να στέλνει για ταυτότητες κλπ). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dgeorgiboy Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 Τι λύση έχω; Εκτός από το να τα ξοδέψω ολα λίγα λίγα :p σε κανένα ΑΤΜ δε βγάζω πλέον δωρεάν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 Βρες ενα φίλο σου που έχει και αυτός revolut να του τα στείλεις και να στα δώσει μετρητά. Για τι ποσό μιλάμε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dgeorgiboy Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 Κανένα 500αρι. Από το να δώσω και άλλες προμήθειες στην Πειραιώς καλύτερα ας μείνουν στη ρεβολουτ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα