smyrosnik Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, Kostasallinone είπε Η κάρτα της DiPocket δεν περνούσε ποτέ σε revolut και άλλες τέτοιες υπηρεσίες. Ο φίλος την ανέφερε σαν λύση για το google pay. Σε προηγούμενα νήματα αναφέρουν ότι λειτουργούσε και το έκοψε η DiPocket. Οπότε ο μόνος τρόπος για Ελλάδα να υπάρχει Gpay και η μεταφορά σε από ελληνικά κάρτα να φαίνεται ως έξοδο (και να μετράει στο αφορολόγητο) είναι η DiPocket . (H Εθνική δείχνει την κίνηση ως e-commerce) Επεξ/σία 16 Νοεμβρίου 2019 από smyrosnik
Ukforthemoment Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 Μέσω dpocket γίνεται όταν κάνεις αγορά;
Kostasallinone Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, smyrosnik είπε Σε προηγούμενα νήματα αναφέρουν ότι λειτουργούσε και το έκοψε η DiPocket. Οπότε ο μόνος τρόπος για Ελλάδα να υπάρχει Gpay και η μεταφορά σε από ελληνικά κάρτα να φαίνεται ως έξοδο (και να μετράει στο αφορολόγητο) είναι η DiPocket . (H Εθνική δείχνει την κίνηση ως e-commerce) Και με PayPal γίνεται η δουλειά. Έστειλα σε φίλο και φάνηκε αμέσως η αγορά στην κάρτα μου. Τώρα θα ανοίξω δεύτερο λογαριασμό και θα προσθέσω την curve οπότε θα τα στέλνω κατευθείαν στον λογαριασμό μου.
smyrosnik Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, Kostasallinone είπε Και με PayPal γίνεται η δουλειά. Έστειλα σε φίλο και φάνηκε αμέσως η αγορά στην κάρτα μου. Τώρα θα ανοίξω δεύτερο λογαριασμό και θα προσθέσω την curve οπότε θα τα στέλνω κατευθείαν στον λογαριασμό μου. Εξήγησε λίγο τι ακριβώς έχει σετάρει στο Paypal
Kostasallinone Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, smyrosnik είπε Εξήγησε λίγο τι ακριβώς έχει σετάρει στο Paypal Απλά στέλνεις χρήματα από τον λογαριασμό PayPal σε άλλο λογαριασμό PayPal με χρέωση στη κάρτα σου. Τα χρήματα φθάνουν επιτόπου και αμέσως τα στέλνεις στην revolut με δωρεάν έμβασμα.
kokolokor5 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 ηρθε και σε μενα πριν λιγες μερες ,αυτο το μειλ απο την revolut και καπου λεει ... Ενημερώνουμε την πολιτική προστασίας απορρήτου της Revolut, ώστε να περιλαμβάνει πληροφορίες αναφορικά με το πώς κοινοποιούνται τα προσωπικά σας δεδομένα σε: (i) γραφεία πιστώσεων, για την καλύτερη αξιολόγηση των οικονομικών σας συνθηκών (για να δηλώσετε την εξαίρεσή σας από την κοινοποίηση των εν λόγω δεδομένων, επικοινωνήστε με την ομάδα υποστήριξής μας μέσω της δυνατότητας συνομιλίας στην εφαρμογή) μπορει καποιος να που πει πως θα το γραψω στα αγγλικα αυτο ,για να δηλωσω εξαιρεση απο την κοινοπ. των προσωπικων μου δεδομενων ? ευχαριστω . 1
nick_gr Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2019 17 ώρες πριν, kokolokor5 είπε ηρθε και σε μενα πριν λιγες μερες ,αυτο το μειλ απο την revolut και καπου λεει ... Ενημερώνουμε την πολιτική προστασίας απορρήτου της Revolut, ώστε να περιλαμβάνει πληροφορίες αναφορικά με το πώς κοινοποιούνται τα προσωπικά σας δεδομένα σε: (i) γραφεία πιστώσεων, για την καλύτερη αξιολόγηση των οικονομικών σας συνθηκών (για να δηλώσετε την εξαίρεσή σας από την κοινοποίηση των εν λόγω δεδομένων, επικοινωνήστε με την ομάδα υποστήριξής μας μέσω της δυνατότητας συνομιλίας στην εφαρμογή) μπορει καποιος να που πει πως θα το γραψω στα αγγλικα αυτο ,για να δηλωσω εξαιρεση απο την κοινοπ. των προσωπικων μου δεδομενων ? ευχαριστω . Εγώ έγραψα στο chat "i receive a mail that said i should contact you if i want to opt out in order not use my information for credit offices". Το ρομποτάκι που πρότεινε ένα άρθρο και στη συνέχεια έγραψα "live agent". Έτσι κατάλαβε τι θέλω να κάνω και μου είπε ότι θα εκτελεστεί μετά από 24 ώρες.
mobile_32 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2019 Όσες φορές έχω προσπαθήσει να μίλησα όλο μου γράφει ότι έχουν high volume of customers......και να ξανά κανω προσπάθεια μετά
asdfnikos Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2019 49 λεπτά πριν, mobile_32 είπε Όσες φορές έχω προσπαθήσει να μίλησα όλο μου γράφει ότι έχουν high volume of customers......και να ξανά κανω προσπάθεια μετά Πρεπει να πατήσεις chat us για να μπεις στο chat
gianniszo Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 Παρακαλώ ,εχω μια ερώτηση γιατι δεν κατάλαβα καλα .Θα πάω ταξίδι σε χώρα εκτός euro ,θα πρέπει πρώτα να εχω κάνει μετατροπή τα € στο νόμισμα της χώρας και μετά να προχωρήσω σε αγορές ?
spartak1 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 11 λεπτά πριν, gianniszo είπε Παρακαλώ ,εχω μια ερώτηση γιατι δεν κατάλαβα καλα .Θα πάω ταξίδι σε χώρα εκτός euro ,θα πρέπει πρώτα να εχω κάνει μετατροπή τα € στο νόμισμα της χώρας και μετά να προχωρήσω σε αγορές ? Οχι δε χρειάζεται γενικά.
Greg9 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 Καλησπέρα, 1. Υπάρχει άλλη κάρτα όπως η Revolut που να σου δίνει τη δυνατότητα για free disposable virtuals, είτε μερικά free (ως 5/μήνα η Rev) είτε έστω επι πληρωμής? (Όπως δίνει πάλι η Rev) 2.Για N26 γίνεται top up με κάρτα όπως Revolut? Και υπάρχει κάποια χρέωση?
asdfnikos Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 19 λεπτά πριν, Greg9 είπε Καλησπέρα, 1. Υπάρχει άλλη κάρτα όπως η Revolut που να σου δίνει τη δυνατότητα για free disposable virtuals, είτε μερικά free (ως 5/μήνα η Rev) είτε έστω επι πληρωμής? (Όπως δίνει πάλι η Rev) 2.Για N26 γίνεται top up με κάρτα όπως Revolut? Και υπάρχει κάποια χρέωση? 1. Δεν θυμάμαι αυτήν την στιγμή πως λέγετε η υπηρεσία που δίνει αυτήν την δυνατότητα... 2. Top-Up στην N26 δεν γίνεται μέσω κάρτας μόνο μέσω εμβάσματος. Μπορείς να κάνεις δωρεάν εμβάσματα στην N26 από την Revolut. 1
Greg9 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 31 λεπτά πριν, asdfnikos είπε 1. Δεν θυμάμαι αυτήν την στιγμή πως λέγετε η υπηρεσία που δίνει αυτήν την δυνατότητα... 2. Top-Up στην N26 δεν γίνεται μέσω κάρτας μόνο μέσω εμβάσματος. Μπορείς να κάνεις δωρεάν εμβάσματα στην N26 από την Revolut. 1. Ευχαριστώ. Αν θυμηθείς ενημέρωσε. 2. Άα σα τις αποστολές απο Κίνα δηλαδή, τριγωνική αποστολή? Καλή φάση. Επεξ/σία 18 Νοεμβρίου 2019 από Greg9
georgerov Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 3 ώρες πριν, Greg9 είπε 1. Ευχαριστώ. Αν θυμηθείς ενημέρωσε. 2. Άα σα τις αποστολές απο Κίνα δηλαδή, τριγωνική αποστολή? Καλή φάση. Δεν είμαι σίγουρος ότι καταλαβαίνω τον συνειρμό σου περί τριγωνικής αποστολής, η Ν26 είναι κανονική τράπεζα και δεν γεμίζει με κάρτες σαν τα ηλεκτρονικά πορτοφόλια. Κανένα τρίγωνο επομένως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα