Προς το περιεχόμενο

Revolut: Οδηγός επιβίωσης [part 2]

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Μόλις τώρα, dreambox8000 είπε

Καλησπέρα σας.

Από MONESE card σε REVOLUT card υπάρχει η δυνατότητα μεταφοράς χρημάτων?

Ευχαριστώ!

Ναι και μεσω της καρτας απευθειας top-up και μεσω μεταφορας στο προσωπικό IBAN σου στην Revolut

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

3 λεπτά πριν, dreambox8000 είπε

Καλησπέρα σας.

Από MONESE card σε REVOLUT card υπάρχει η δυνατότητα μεταφοράς χρημάτων?

Ευχαριστώ!

Nαι,το έκανα το πρωί καθώς εξάντλησα τα όρια ανάληψης απο ΑΤΜ με την μονέσε.

Μόλις τώρα, Ukforthemoment είπε

Nαι,το έκανα το πρωί καθώς εξάντλησα τα όρια ανάληψης απο ΑΤΜ με την μονέσε.

Ωραια..οποτε απο MONESE card σε REVOLUT card + απο IBAN MONESE σε IBAN  REVOLUT ...Τέλεια!!!

23 λεπτά πριν, gokuthelegend είπε

Είμαι σίγουρος ότι έχει ξαναερωτηθεί, αλλά εγώ ξαναρωτάω μιας και επανάληψη μητήρ πάσης μαθήσεως. Αν φορτώσω τον λογαριασμό μου στη Revolut με χρήση χρεωστικής κάρτας μου Ελληνικής τράπεζας, τότε αυτό φαίνεται σαν αγορά και μετράει στο αφορολόγητο; Επειδή έχω μικρό εισόδημα και χρειάζεται να μαζέψω μόνο ένα μικρό ποσό σε αποδείξεις (γύρω στα 300-400 ευρώ), σκεφτόμουν να φορτώσω τον λογαριασμό μου στη Revolut με ολόκληρο το ποσό εφάπαξ μια και καλή ή έστω σε 2-3 δόσεις αν η Ελληνική τράπεζα δεν με αφήσει να τραβήξω αμέσως όλο το ποσό, και μετά να χρησιμοποιώ την χρεωστική της REvolut για συναλλαγές με κάρτα.

top-up απευθείας στην Revolut με χρηση ελληνικής Καρτας δεν μετράει στο αφορολόγητο.

2 λεπτά πριν, dreambox8000 είπε

Ωραια..οποτε απο MONESE card σε REVOLUT card + απο IBAN MONESE σε IBAN  REVOLUT ...Τέλεια!!!

Απο κάρτα σε κάρτα το έκανα ,ήταν άμεσο .

Καλησπέρα, μετά από αλλαγή της διεύθυνσης σε αγγλικής στη Revo και έκδοση νέας virtual κάρτα με αγγλικό BIN λειτουργεί το Gpay κανονικά. To top up γίνεται με κάρτα της eurobank Και της εθνικής άμεσα μέσω της εφαρμογής της Revo. 

Η ερώτηση μου είναι στο αφορολόγητο μετράει ή οποιαδήποτε αγορά μέσω του Gpay ή πρέπει να είναι ελληνική η κάρτα και να έχει εκδοθεί από ελληνική τράπεζα; εκτός αν θεωρείται αγορά η μεταφορά χρημάτων προς τη Revo.

7 ώρες πριν, smyrosnik είπε

Καλησπέρα, μετά από αλλαγή της διεύθυνσης σε αγγλικής στη Revo και έκδοση νέας virtual κάρτα με αγγλικό BIN λειτουργεί το Gpay κανονικά. To top up γίνεται με κάρτα της eurobank Και της εθνικής άμεσα μέσω της εφαρμογής της Revo. 

Η ερώτηση μου είναι στο αφορολόγητο μετράει ή οποιαδήποτε αγορά μέσω του Gpay ή πρέπει να είναι ελληνική η κάρτα και να έχει εκδοθεί από ελληνική τράπεζα; εκτός αν θεωρείται αγορά η μεταφορά χρημάτων προς τη Revo.

Για να μετράει η "ξένη" κάρτα στο αφορολόγητο σημαίνει ότι το κράτος παίρνει αναφορά απο την τράπεζα/κάρτα για τον κάτοχο και τις αγορές του.Γίνεται;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

στο αφορολογητο μετρανε μονο οι καρτες ελληνικων τραπεζων και μετρανε συναλλαγες σε συγκεκριμενες επαγγελματικες κατηγοριες που γινονται στην ελλαδα και λοιπες χωρες της ΕΕ.

Επεξ/σία από Επισκέπτης

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αν θες αφορολογητο και google pay πας αναγκαστικά σε Curve ή DiPocket, εκτός και αν κάνεις top up στη Revolut μέσω link πληρωμής, που τότε η ελληνική κάρτα σου το βλέπει σαν αγορά και το περνάει αφορολογητο.

Επεξ/σία από loyros13
  • Like 1

54 λεπτά πριν, loyros13 είπε

αν θες αφορολογητο και google pay πας αναγκαστικά σε Curve ή DiPocket, εκτός και αν κάνεις top up στη Revolut μέσω link πληρωμής, που τότε η ελληνική κάρτα σου το βλέπει σαν αγορά και το περνάει αφορολογητο.

αγορα ως τι ; χρηματοοικονονικων υπηρεσιων ;  

δεν μετρανε αγορες απο τα παντα στο αφορολογητο.

17 minutes ago, VICKR said:

αγορα ως τι ; χρηματοοικονονικων υπηρεσιων ;  

δεν μετρανε αγορες απο τα παντα στο αφορολογητο.

Αγορές από PayPal μετράνε. Τα στέλνεις στον εαυτό σου. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, Hapatingo είπε

Αγορές από PayPal μετράνε. Τα στέλνεις στον εαυτό σου. 

Δλδ να κανω top up τη revo που κατέχω μέσω δικού μου λογαριασμού paypal ; Επίσης ούτε από τη φυσική κάρτα της revo με ελληνικό ΒΙΝ  χτίζεται αφορολόγητο με χρήση εκτός gpay;

Επεξ/σία από smyrosnik

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...