cumulus Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 Θα γινει μια επιστροφη χρηματων στην καρτα απο το αμαζον για μια παραγγελια που δεν ηρθε ποτε.Στην εφαρμογη της revolut βλεπω αυτο το μηνυμα "Card authorization request" Πρεπει να κανω εγω καποια ενεργεια; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Striker4 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 23 ώρες πριν, ProponitisTouKanape είπε Να διαβάζετε προσεκτικά όρους και διαθέσιμα προϊόντα για να μη πελαγώνετε. Η Revolut έχει Premium και Metal που είναι με συνδρομή. Και έχει και την "απλή" κάρτα που είναι δωρεάν, χωρίς συνδρομή. Η αποστολή της απλής κάρτας έχει χρέωση 6€ την οποία όμως αν είναι σε περίοδο προσφοράς ή σου έχει στείλει λινκ φίλος σου τη γλιτώνεις. Είναι πολύ εύκολη επιλογή για συνάλλαγμα. Φορτίζεις σε ευρώ, μετατρέπεις σε λίρες χωρίς καπέλο (εκτός απο ένα πολύ πολυ μικρό τα ΣΚ) και πληρώνεις σε στερλίνες με την κάρτα σε οποιοδήποτε POS στο ΗΒ. Για αναλήψεις νομίζω το δωρεάν όριο είναι €200/μήνα αλλά στη Βρετανία δε νομίζω να σου χρειαστεί τόσο επιτακτικά η ανάληψη για παραπάνω, πληρώνεις παντού με κάρτα απο οτι καταλαβα ο φιλος εννοει να πληρωσει 14 ευρω την πρωτη φορα για metal, μετα να βαλει τo free 0Ε/Μηνα και να συνεχισει να εχει την metal(???). σκεφτομαι να κανω Revolut με μοναδικο σκοπο/λογο την πληρωμη απο το apple pay σε pos.... και με link απο φιλο να την παρω και σε κανονικη μορφη απλα να υπαρχει. Επεξ/σία 12 Νοεμβρίου 2019 από Striker4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dBpanos Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 11 λεπτά πριν, Striker4 είπε απο οτι καταλαβα ο φιλος εννοει να πληρωσει 14 ευρω την πρωτη φορα για metal, μετα να βαλει τo free 0Ε/Μηνα και να συνεχισει να εχει την metal(???). Προφανώς και δεν μπορεί να γίνει αυτό χωρίς να πληρώσει "πρόστιμο". Αν το κάνει εντός 14 ημερών, υπάρχει εφάπαξ χρέωση $70. Μόνο μετά το πέρας 10 μηνών, μπορείς να διακόψεις metal συνδρομή χωρίς να χρεωθείς break fee και άρα να κρατήσεις την κάρτα. Όλα αναλυτικά, χωρίς περιθώρια για εξυπνάδες, εδώ: https://www.revolut.com/en-US/legal/premium-and-metal 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theopan Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 11/11/2019 στις 6:11 ΜΜ, Ukforthemoment είπε Update πριν λίγο και επέστρεψε το δακτυλικό αποτύπωμα,δεν έψαξα παραπάνω αν άλλαξε κάτι άλλο. Το ξέρω. Τους έγραψα σχόλιο με το πρόβλημα στο google Play και - συμπτωματικά; - λίγη ώρα μετά ήρθε update με το οποίο δουλεύει ξανά. Επεξ/σία 13 Νοεμβρίου 2019 από theopan Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 Για πιο λόγο να βγάλεις μεταλλική κάρτα αν δεν έχεις σκοπό να την εκμεταλλευτείς;Για μόστρα; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekkli Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 Θέλω να μεταφέρω λεφτά από Revo σε ελληνική τράπεζα, κατά προτίμηση Πειραιώς ή Άλφα και έψαχνα τις χρεώσεις εισερχόμενων εμβασμάτων και βρήκα αυτό, που φαίνεται πολύ χρήσιμο. Το αφήνω εδώ για κάθε άλλο ενδιαφερόμενο, ελπίζω να ισχύει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gokuthelegend Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, ekkli είπε Θέλω να μεταφέρω λεφτά από Revo σε ελληνική τράπεζα, κατά προτίμηση Πειραιώς ή Άλφα και έψαχνα τις χρεώσεις εισερχόμενων εμβασμάτων και βρήκα αυτό, που φαίνεται πολύ χρήσιμο. Το αφήνω εδώ για κάθε άλλο ενδιαφερόμενο, ελπίζω να ισχύει. Πρόσφατα έστειλα μικροποσό από Εθνική τράπεζα σε Πειραιώς, με χρέωση δικιά μου και πλήρωσα προμήθεια 2 ευρώ. Σύμφωνα με το πινακάκι θα έπρεπε να είχα πληρώσει 5 ευρώ, οπότε δεν ξέρω κατά πόσο είναι ενημερωμένο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bjj-p Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 10 λεπτά πριν, gokuthelegend είπε Πρόσφατα έστειλα μικροποσό από Εθνική τράπεζα σε Πειραιώς, με χρέωση δικιά μου και πλήρωσα προμήθεια 2 ευρώ. Σύμφωνα με το πινακάκι θα έπρεπε να είχα πληρώσει 5 ευρώ, οπότε δεν ξέρω κατά πόσο είναι ενημερωμένο. Αν δεις ποτε δημοσιευτηκε το αρθρο ειναι πριν την αλλαγη των χρεωσεων. μονο για να καταλαβει καποιος πως λειτουργουν τα εμβασματα συμβαλει. Τις τελευταιες χρεωσεις τις βλεπεις παντα απο το site της τραπεζας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MauroPaltoudias Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 Στις 12/11/2019 στις 1:20 ΜΜ, cumulus είπε Θα γινει μια επιστροφη χρηματων στην καρτα απο το αμαζον για μια παραγγελια που δεν ηρθε ποτε.Στην εφαρμογη της revolut βλεπω αυτο το μηνυμα "Card authorization request" Πρεπει να κανω εγω καποια ενεργεια; Εμένα μου έκανε επιστροφή η Αγγλική Amazon πριν 6 ημέρες (shipping refund) για καθυστερημένη παραλαβή παραγγελίας. Δεν έκανα τίποτα. Μου έστειλαν email και μετά από 4 ημέρες πιστώθηκε αυτόματα το ποσό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theopan Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 8 ώρες πριν, gokuthelegend είπε Πρόσφατα έστειλα μικροποσό από Εθνική τράπεζα σε Πειραιώς, με χρέωση δικιά μου και πλήρωσα προμήθεια 2 ευρώ. Σύμφωνα με το πινακάκι θα έπρεπε να είχα πληρώσει 5 ευρώ, οπότε δεν ξέρω κατά πόσο είναι ενημερωμένο. Το έστειλες σαν "γρήγορο" (IRIS payments, online εμβασμα ή όπως το λέει η κάθε τράπεζα). Για αυτό. Δεν χρεώνεται ο λογαριασμός-παραλήπτης με τέτοιο τρόπο. Αν είχες κάνει απλή SEPA μεταφορά οι χρεώσεις θα ήταν 1+4€. Την εποχή που γράφτηκε ο οδηγός δεν υπήρχε IRIS payments. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kon1to Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 21 ώρες πριν, gokuthelegend είπε Πρόσφατα έστειλα μικροποσό από Εθνική τράπεζα σε Πειραιώς, με χρέωση δικιά μου και πλήρωσα προμήθεια 2 ευρώ. Σύμφωνα με το πινακάκι θα έπρεπε να είχα πληρώσει 5 ευρώ, οπότε δεν ξέρω κατά πόσο είναι ενημερωμένο. Νομίζω έτσι κι αλλιώς δεν υφίσταται η μονομερής χρέωση, ασχετα με το τι λένε. Δηλαδή ακόμα κι αν εσυ επιλέξεις να μου στειλεις χρηματα με ολα τα έξοδα δικά σου, εμένα πάλι θα μου κρατήσει έξοδα η τράπεζα. Για Εurobank ισχυει εγγυημένα, δεν γνωρίζω με βεβαιότητα για τις υπόλοιπες 3. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartak1 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, kon1to είπε Νομίζω έτσι κι αλλιώς δεν υφίσταται η μονομερής χρέωση, ασχετα με το τι λένε. Δηλαδή ακόμα κι αν εσυ επιλέξεις να μου στειλεις χρηματα με ολα τα έξοδα δικά σου, εμένα πάλι θα μου κρατήσει έξοδα η τράπεζα. Για Εurobank ισχυει εγγυημένα, δεν γνωρίζω με βεβαιότητα για τις υπόλοιπες 3. Για δωσε πληροφορίες για τη eurobank. Εγω πάντως δεν επιβεβαιώνω αυτο που γραφεις. Εχω στείλει σε eurobank με χρεωση δικη μου (our) και δε χρεωθηκε τίποτα ο eurobank λογαριασμός Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekkli Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 Μόλις είδα ότι τα 14€ που έστειλα χθες από Revo σε Πειραιώς, φτάσανε ατόφια, δεν είχα προμήθεια. Αναφορά σε κείμενο Your account has been credited Credit Amount: 14.00 EUR Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gokuthelegend Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 Είμαι σίγουρος ότι έχει ξαναερωτηθεί, αλλά εγώ ξαναρωτάω μιας και επανάληψη μητήρ πάσης μαθήσεως. Αν φορτώσω τον λογαριασμό μου στη Revolut με χρήση χρεωστικής κάρτας μου Ελληνικής τράπεζας, τότε αυτό φαίνεται σαν αγορά και μετράει στο αφορολόγητο; Επειδή έχω μικρό εισόδημα και χρειάζεται να μαζέψω μόνο ένα μικρό ποσό σε αποδείξεις (γύρω στα 300-400 ευρώ), σκεφτόμουν να φορτώσω τον λογαριασμό μου στη Revolut με ολόκληρο το ποσό εφάπαξ μια και καλή ή έστω σε 2-3 δόσεις αν η Ελληνική τράπεζα δεν με αφήσει να τραβήξω αμέσως όλο το ποσό, και μετά να χρησιμοποιώ την χρεωστική της REvolut για συναλλαγές με κάρτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 Αν χρησιμοποιήσεις την ελληνική κάρτα για τις αγορές τι θα αλλάξει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα