Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, georgedf είπε

Έκανα λογαριασμό στη revolut από το Android app και δεν μου ζήτησε ταυτότητα και είδα ότι έχει ένα limit 250 euro. Εάν βάλω λεφτά θα ζητήσει ταυτότητα μετά η μέχρι τα 250 δεν χρειάζεται καθόλου?

Μπορούν οιοσδήποτε στιγμή να στην ζητήσουν οπότε δεν Μπορεί κανενας να σου πει οτι δεν θα εχεις προβλημα

• Απαντ. 11,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εχει κανείς την έκδοση 6,17 beta 375? 

Aπο την στιγμή που έκανε αναβάθμιση σε αυτη ,πριν 2 μέρες,δεν ζητάει δακτυλικό αποτύπωμα ,μόνο κωδικό.Ουτε και έχει επιλογή για τέτοιο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, asdfnikos είπε

Μπορούν οιοσδήποτε στιγμή να στην ζητήσουν οπότε δεν Μπορεί κανενας να σου πει οτι δεν θα εχεις προβλημα

Ευχαριστώ για την απάντηση

Επεξ/σία από georgedf
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, georgedf είπε

Έκανα λογαριασμό στη revolut από το Android app και δεν μου ζήτησε ταυτότητα και είδα ότι έχει ένα limit 250 euro. Εάν βάλω λεφτά θα ζητήσει ταυτότητα μετά η μέχρι τα 250 δεν χρειάζεται καθόλου?

Θα σε μπλοκάρει αν δε βάλεις ταυτότητα

• Thanks 1
Δημοσ.
18 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

Εχει κανείς την έκδοση 6,17 beta 375? 

Aπο την στιγμή που έκανε αναβάθμιση σε αυτη ,πριν 2 μέρες,δεν ζητάει δακτυλικό αποτύπωμα ,μόνο κωδικό.Ουτε και έχει επιλογή για τέτοιο.

Yeap, τα ίδια κι εδώ.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε

Ωραία,δηλαδή όχι ωραία αλλά δεν έχω μόνο εγώ το πρόβλημα.

Προφανώς όλοι με αυτή την έκδοση το έχουμε. Τα έκαναν σκ@τά πάλι... Βγαίνω από beta tester που είχα δηλώσει. Δεν είναι για καλό τελικά...

Δημοσ.

ρε παίδες να ρωτήσω κάτι?? Στο αρχικό πόστ έχει λινκ για να μην χρεωθούμε με την κάρτα... τώρα που έκανα register και μου λέει να διαλέξω κάρτα γράφει χρέωση κάθε μήνα

premium 8€  η Metal 14€... Μπορώ κάπως απλά να αποκτήσω την κάρτα και να πληρώσω μια φορά??

Επίσης λόγο αναχώρισης στο εξωτερικό τον επόμενο μήνα μου πρότεινε μέλος να την χρησιμοποιήσω και για συνάλλαγμα... μπορεί κάποιος να δώσει πληροφορίες παραπάνω?? Απο € σε Λίρες..

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, nightwalker1990 είπε

ρε παίδες να ρωτήσω κάτι?? Στο αρχικό πόστ έχει λινκ για να μην χρεωθούμε με την κάρτα... τώρα που έκανα register και μου λέει να διαλέξω κάρτα γράφει χρέωση κάθε μήνα

premium 8€  η Metal 14€... Μπορώ κάπως απλά να αποκτήσω την κάρτα και να πληρώσω μια φορά??

Επίσης λόγο αναχώρισης στο εξωτερικό τον επόμενο μήνα μου πρότεινε μέλος να την χρησιμοποιήσω και για συνάλλαγμα... μπορεί κάποιος να δώσει πληροφορίες παραπάνω?? Απο € σε Λίρες..

Να διαβάζετε προσεκτικά όρους και διαθέσιμα προϊόντα για να μη πελαγώνετε. 

Η Revolut έχει Premium και Metal που είναι με συνδρομή. Και έχει και την "απλή" κάρτα που είναι δωρεάν, χωρίς συνδρομή. Η αποστολή της απλής κάρτας έχει χρέωση 6€ την οποία όμως αν είναι σε περίοδο προσφοράς ή σου έχει στείλει λινκ φίλος σου τη γλιτώνεις. 

Είναι πολύ εύκολη επιλογή για συνάλλαγμα. Φορτίζεις σε ευρώ, μετατρέπεις σε λίρες χωρίς καπέλο (εκτός απο ένα πολύ πολυ μικρό τα ΣΚ) και πληρώνεις σε στερλίνες με την κάρτα σε οποιοδήποτε POS στο ΗΒ. Για αναλήψεις νομίζω το δωρεάν όριο είναι €200/μήνα αλλά στη Βρετανία δε νομίζω να σου χρειαστεί τόσο επιτακτικά η ανάληψη για παραπάνω, πληρώνεις παντού με κάρτα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, ProponitisTouKanape είπε

Να διαβάζετε προσεκτικά όρους και διαθέσιμα προϊόντα για να μη πελαγώνετε. 

Η Revolut έχει Premium και Metal που είναι με συνδρομή. Και έχει και την "απλή" κάρτα που είναι δωρεάν, χωρίς συνδρομή. Η αποστολή της απλής κάρτας έχει χρέωση 6€ την οποία όμως αν είναι σε περίοδο προσφοράς ή σου έχει στείλει λινκ φίλος σου τη γλιτώνεις. 

Είναι πολύ εύκολη επιλογή για συνάλλαγμα. Φορτίζεις σε ευρώ, μετατρέπεις σε λίρες χωρίς καπέλο (εκτός απο ένα πολύ πολυ μικρό τα ΣΚ) και πληρώνεις σε στερλίνες με την κάρτα σε οποιοδήποτε POS στο ΗΒ. Για αναλήψεις νομίζω το δωρεάν όριο είναι €200/μήνα αλλά στη Βρετανία δε νομίζω να σου χρειαστεί τόσο επιτακτικά η ανάληψη για παραπάνω, πληρώνεις παντού με κάρτα

Έχει επιλογή φυσική κάρτα η εικονική.... επίσης για το λινκ περι αποστολής που αναφέρεις δεν έχω κάποιον και δεν λειτουργεί απο το αρχικό πόστ επίσης. Την διεύθυνση αποστολής να την βάλω ελληνικά η Λατινικά?

Επεξ/σία από nightwalker1990
Δημοσ.
Μόλις τώρα, nightwalker1990 είπε

Έχει επιλογή φυσική κάρτα η εικονική.... επίσης για το λινκ περι αποστολής που αναφέρεις δεν έχω κάποιον και δεν λειτουργεί απο το αρχικό πόστ επίσης.

Ε τότε η αποστολή φυσικής κάρτας κοστίζει 6€. Εναλλακτικά μπορείς να βγάλεις την εικονική που είναι δωρεάν κι αν έχεις iOS να την προσθέσεις στο Apple Pay και να κάνεις απο εκεί τις αγορές σου, χτυπώντας το κινητό στο POS αντί για κάρτα. 

Δημοσ.
45 λεπτά πριν, nightwalker1990 είπε

Έχει επιλογή φυσική κάρτα η εικονική.... επίσης για το λινκ περι αποστολής που αναφέρεις δεν έχω κάποιον και δεν λειτουργεί απο το αρχικό πόστ επίσης. Την διεύθυνση αποστολής να την βάλω ελληνικά η Λατινικά?

Latin!!!

3 ώρες πριν, theopan είπε

Προφανώς όλοι με αυτή την έκδοση το έχουμε. Τα έκαναν σκ@τά πάλι... Βγαίνω από beta tester που είχα δηλώσει. Δεν είναι για καλό τελικά...

Update πριν λίγο και επέστρεψε το δακτυλικό αποτύπωμα,δεν έψαξα παραπάνω αν άλλαξε κάτι άλλο.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

Latin!!!

Update πριν λίγο και επέστρεψε το δακτυλικό αποτύπωμα,δεν έψαξα παραπάνω αν άλλαξε κάτι άλλο.

tnx για το reply!!!! θα μου χρησιμεύσει πάντως, την παρήγγειλα με 6€..  έρχεται με το καλό 22 Νοέμβρη

Δημοσ.

Καλησπέρα, προχθές κάτι έκανα κατά λάθος και κλείδωσε το cvv της κάρτας, μπαίνω στο app το ξεκλειδωνω όλα καλά (το γράφω γιατί δεν ξέρω αν παίζει ρόλο)

Την άλλη μέρα πάω να κάνω μια αγορά με paypal και δεν μου την βγάζει ως επιλογή βγάζει άλλες κάρτες , πατάω διαχείριση καρτών γράφει στην κάρτα της revolut "ανανέωση" λέω θα κλείδωσε επειδή μπλόκαρε το cvv ανανεώνω γράφει και εκεί ότι όλα είναι οκ στην κάρτα όπως και στο app ενεργοποιημένη και επιλογή για αγορές μέσω ίντερνετ

Πάλι πουθενά η επιλογή για να πληρώσω.

Αν μπω στο PayPal φαίνεται κανονικά ενεργοποιημένη η κάρτα μόλις πάω στο banggood να πληρώσω πουθενά η καρτα.

Τι φάση έτυχε σε κανέναν κάτι παρόμοιο;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...