mobile_32 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Σήμερα μετά από καιρό μου ξανα ήρθε ειδοποίηση για να βάλω νέο στοιχείο ταυτοποιήσεις.....έβαλα διαβατήριο και μετά από 10 λεπτά ήρθε νέα ειδοποίηση ότι όλα οκ..........πολύ άμεσα ! 7 ώρες πριν, Kostasallinone είπε Πόσο είναι το καθαρό ποσό που μπήκε τελικά στο λογαριασμό σου? Ισχύουν κρατήσεις φόρων κτλ όπως ειπώθηκα κάπου παραπάνω ? Επεξ/σία 8 Νοεμβρίου 2019 από mobile_32 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostasallinone Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 33 λεπτά πριν, mobile_32 είπε Σήμερα μετά από καιρό μου ξανα ήρθε ειδοποίηση για να βάλω νέο στοιχείο ταυτοποιήσεις.....έβαλα διαβατήριο και μετά από 10 λεπτά ήρθε νέα ειδοποίηση ότι όλα οκ..........πολύ άμεσα ! Πόδι είναι το καθαρό ποσό που μπήκε τελικά στο λογαριασμό σου? Ισχύουν κρατήσεις φόρων κτλ όπως ειπώθηκα κάπου παραπάνω ? Αυτό είναι το καθαρό ποσό γιατί πρόκειται για πώληση μετοχών όχι μέρισμα. Τα εξοδα είναι 0.01$ λεπτό τον μήνα (φόρος ασφάλειας) που χρεώνεται στον επενδυτικό λογαριασμο. Σε κάθε συναλλαγή μόνο πώλησης αμερικάνικων μετοχών δίνεις 0.02$ λεπτά στην αμερικάνικη επιτροπή κεφαλαιαγοράς και 0.01$ λεπτό στην αμερικάνικη ρυθμιστική αρχή χρηματοοικονομικής τα οποία αφαιρούνται απο τα κέρδη. Δηλαδή στα κέρδη του screenshot έχουν ήδη αφαιρεθεί 0.03$ λεπτά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jacksumm77 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 Καλησπέρα. Κατ'αρχας τα θερμά μου συγχαρητήρια στον Billdano και σε όλα τα παιδιά για τον πολύ χρήσιμο αυτό οδηγό.Απόκτησα πρόσφατα κάρτα revolut (virtual) και μετά απο λίγο ψάξιμο στο ιντερνετ έκανα τα εξής: 1) Άνοιγμα λογαριασμού στη revolut απο το κινητό μου (ios) 2) Verification στέλνωντας φωτογραφία διαβατηρίου και selfie η οπoία επαληθεύτηκε σε 30 λεπτά(!) 3) Σύνδεση κάρτας visa debit Πειραιώς με επιτυχία 4) Top up της κάρτας 5) Σύνδεση της revolut στο paypal 6) Αγορά με επιτυχία απο ebay χρησιμοποιώντας paypal (μέσω revolut) Μέχρι εδώ καλα. Αυτά που θέλω να ρωτήσω είναι τα εξής: 1) Έχω λογαριασμό στο amazon.co.uk και θέλω να συνδέσω την virtual κάρτα μου εκεί (Σημείωση: Κανονική virtual όχι disposable). Είναι αυτο εφικτό; Έχω διαβάσει διάφορες ιστορίες για παγώματα λογαριασμών απο το Amazon επειδή δεν την δέχτηκαν. Αν ναι τι πρέπει να βάλω στο amazon στο πεδιο: cardholder's name; Virtual ή όπως διάβασα στο internet το ονοματεπώνυμο μου όπως είναι στο account της revolut; Γενικά χρησιμοποιείται η revolut στο amazon; 2) Στην virtual κάρτα χρειάζεται να βάλω κάποιο όνομα (αφού η εφαρμογή δίνει αυτή την δυνατότητα) ή να την αφήσω έτσι; Ρωτάω για μελλοντικές αγορές απο άλλα site που ίσως να χρειάζονται περισσότερες πληροφορίες για να πραγματοποιήσουν την συναλλαγή. 3) Γνωρίζει κανέις αν μετά την άρση των capital controls μπορώ να συνδέσω Eurobank Debit Mastercard; 4) Σκέφτομαι να παραγγείλω φυσική καρτα revolut για να μπορώ να την χρησιμοποιήσω σε POS, αναλήψεις απο ATM κτλ. Ισχύει οτι δεν υπάρχουν χρεώσεις κατά την ανάληψη ή έχει αλλάξει αυτό; Γενικά αξίζει η φυσική κάρτα; Σας ευχαριστώ και συγνώμη αν σας ζάλισα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zananiro Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 40 λεπτά πριν, jacksumm77 είπε Μέχρι εδώ καλα. Αυτά που θέλω να ρωτήσω είναι τα εξής: 1) Έχω λογαριασμό στο amazon.co.uk και θέλω να συνδέσω την virtual κάρτα μου εκεί (Σημείωση: Κανονική virtual όχι disposable). Είναι αυτο εφικτό; Έχω διαβάσει διάφορες ιστορίες για παγώματα λογαριασμών απο το Amazon επειδή δεν την δέχτηκαν. Αν ναι τι πρέπει να βάλω στο amazon στο πεδιο: cardholder's name; Virtual ή όπως διάβασα στο internet το ονοματεπώνυμο μου όπως είναι στο account της revolut; Γενικά χρησιμοποιείται η revolut στο amazon; 2) Στην virtual κάρτα χρειάζεται να βάλω κάποιο όνομα (αφού η εφαρμογή δίνει αυτή την δυνατότητα) ή να την αφήσω έτσι; Ρωτάω για μελλοντικές αγορές απο άλλα site που ίσως να χρειάζονται περισσότερες πληροφορίες για να πραγματοποιήσουν την συναλλαγή. 3) Γνωρίζει κανέις αν μετά την άρση των capital controls μπορώ να συνδέσω Eurobank Debit Mastercard; 4) Σκέφτομαι να παραγγείλω φυσική καρτα revolut για να μπορώ να την χρησιμοποιήσω σε POS, αναλήψεις απο ATM κτλ. Ισχύει οτι δεν υπάρχουν χρεώσεις κατά την ανάληψη ή έχει αλλάξει αυτό; Γενικά αξίζει η φυσική κάρτα; Σας ευχαριστώ και συγνώμη αν σας ζάλισα 1,2. Εχω κάνει αγορές από Amazon με τη virtual χωρίς πρόβλημα. Βάζεις τα στοιχεία σου (ονοματεπώνυμο) όπως εμφανίζονται στη revolut, ότι κάνεις δηλαδή με όλες τις κάρτες. Η virtual είναι συνδεδεμένη με τον όνομά σου, δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι άλλο. 3. Με κάρτα eurobank κάνω top up χωρίς πρόβλημα. 4. Εχεις χρέωση από τις ελληνικές τράπεζες όταν κάνεις ανάληψη. Από τη revolut δεν έχεις χρέωση μέχρι ενός ποσού. Τι εννοείς αν αξίζει η φυσική? Αυτό εξαρτάται από τη χρήση που τη θες. Επεξ/σία 9 Νοεμβρίου 2019 από zananiro Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jacksumm77 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. Με το αν αξίζει εννούσα πως αντί να έχω 2 ή περισσότερες κάρτες θα έχω μία για POS, ATM κτλ συν το γεγονός πως σε περίπτωση που πάω στο εξωτερικό, κάτι που σκέφτομαι, θα είναι εξαιρετικά χρήσιμη για μετατροπή συναλλάγματος αναλήψεις απο εκέι ATM κτλ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nightwalker1990 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2019 παίδες να ρωτήσω, επειδή πρόκειται να φτιάξω λογαριασμό λόγο ότι θα φύγω αγγλία τον επόμενο μήνα. η κάρτα πόσες μέρες κάνει να έρθει?? Επίσης στο registration στα στοιχεία την διεύθυνση την έχετε με λατινικά η ελληνικά?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
omega Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2019 Στις 8/11/2019 στις 9:10 ΜΜ, omega είπε Παιδιά σορρυ για το Offtopic αλλα επειδη προσπαθω να κάνω εγγραφή μεσω του app, μετα απο referral, δεν μου έρχεται καθόλου το sms με τον 6ψηφιο κωδικο. Εχετε καμια ιδεα τι να κανω ? Τωρα μου πεταει μηνυμα "We're sorry. Something has gone wrong. Please try later". Κάποια βοήθεια ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ProponitisTouKanape Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2019 8 ώρες πριν, nightwalker1990 είπε παίδες να ρωτήσω, επειδή πρόκειται να φτιάξω λογαριασμό λόγο ότι θα φύγω αγγλία τον επόμενο μήνα. η κάρτα πόσες μέρες κάνει να έρθει?? Επίσης στο registration στα στοιχεία την διεύθυνση την έχετε με λατινικά η ελληνικά?? Περίπου μια βδομάδα με δέκα μέρες, κυρίως γιατί τα ΕΛΤΑ έχουν αραιώσει τις επισκέψεις ταχυδρόμων. Τώρα αυτό για τη διεύθυνση που έγραψες, ξαναδιάβασε το και νομίζω θα καταλάβεις τη σωστή απάντηση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_chris_ Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2019 Με αφορμή το θέμα με την πιστωτική και την ανάληψη που διάβασα στο μπλα μπλα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος το έχει δοκιμάσει. Αν κάνω top up με πιστωτική της Eurobank, η τράπεζα το θεωρεί ανάληψη χρημάτων; Εχει σημασία αυτό διότι έτσι ισχύει τόκος από την πρώτη μέρα. Αναφέρθηκαν 2 περιπτώσεις όπου θεωρείται ανάληψη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zananiro Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, _chris_ είπε Με αφορμή το θέμα με την πιστωτική και την ανάληψη που διάβασα στο μπλα μπλα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος το έχει δοκιμάσει. Αν κάνω top up με πιστωτική της Eurobank, η τράπεζα το θεωρεί ανάληψη χρημάτων; Εχει σημασία αυτό διότι έτσι ισχύει τόκος από την πρώτη μέρα. Αναφέρθηκαν 2 περιπτώσεις όπου θεωρείται ανάληψη. Εγώ πάντως δύο φορές που έχω κάνει top up με πιστωτική της Eurobank το θεωρεί ως αγορά και όχι ως ανάληψη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_chris_ Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, zananiro είπε Εγώ πάντως δύο φορές που έχω κάνει top up με πιστωτική της Eurobank το θεωρεί ως αγορά και όχι ως ανάληψη. Βασικά αυτό είναι και το λογικό. Από τη στιγμή που δε φεύγουν μετρητά από ΑΤΜ να μπουν στην τσέπη σου, με ποια λογική να θεωρηθεί ανάληψη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asdfnikos Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2019 Και από Πιστωτική Πειραιώς σαν αγορά φαίνεται που είναι και το λογικό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
runner69 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2019 Λογικο δεν ειναι να το παιρνει σαν αγορα. Τι αγοραζετε, αερα; Θα μπορουσε καποιος να μεταφερει με αυτο τον τροπο χρηματα στη revolut και να τα κανει αναληψη στο εξωτερικο οταν χρειαστει ή και απο Ελλαδα. Γιατι να θεωρειται αγορα και να μετραει στο αφορολογητο; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asdfnikos Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, runner69 είπε Λογικο δεν ειναι να το παιρνει σαν αγορα. Τι αγοραζετε, αερα; Θα μπορουσε καποιος να μεταφερει με αυτο τον τροπο χρηματα στη revolut και να τα κανει αναληψη στο εξωτερικο οταν χρειαστει ή και απο Ελλαδα. Γιατι να θεωρειται αγορα και να μετραει στο αφορολογητο; Θεωρείται σαν πληρωμη-αγορά. Τα Top-Up στην Revolut δεν μετράνε στο αφορολόγητο αν αυτό σε νοιάζει τόσο πολύ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgedf Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2019 Έκανα λογαριασμό στη revolut από το Android app και δεν μου ζήτησε ταυτότητα και είδα ότι έχει ένα limit 250 euro. Εάν βάλω λεφτά θα ζητήσει ταυτότητα μετά η μέχρι τα 250 δεν χρειάζεται καθόλου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα