Προς το περιεχόμενο

Revolut: Οδηγός επιβίωσης [part 2]

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Στο τηλέφωνο μου με android 7, δεν εμφανίζεται η εφαρμογή της Revolut στο google play και δεν μπορώ να αναβαθμίσω σε πιο πρόσφατη έκδοση. Στο παρελθόν δεν υπήρχε αυτό το θέμα. Εκτός από το sideload υπάρχει κάποια άλλη λύση; 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 11,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

1 λεπτό πριν, stelakis1914 είπε

Στο τηλέφωνο μου με android 7, δεν εμφανίζεται η εφαρμογή της Revolut στο google play και δεν μπορώ να αναβαθμίσω σε πιο πρόσφατη έκδοση. Στο παρελθόν δεν υπήρχε αυτό το θέμα. Εκτός από το sideload υπάρχει κάποια άλλη λύση; 

phones with Android 6.0 or newer

https://www.revolut.com/help/getting-started/downloading-the-revolut-app

Λες να είναι παλιό ;

8 λεπτά πριν, stelakis1914 είπε

Εγώ λέω ότι δεν είναι, εσύ; 😄

Παλιο το ποστ απο την ρεβο εννοούσα και όχι το κινητό σου.

Γιατι πιο κάτω λεει για ταμπλετ οτι δεν μπαίνει και προχθες φίλη πέρασε την εφαρμογή σε ταμπλετ

Δλδ έτσι λέει αυτη

καλησπερα. Ειχα εδω και καιρο την εκδοση 5.33 της εφαρμογης revolut η οποια δουλευε μια χαρα και σημερα μου ηρθε μειλ οτι καλα θα ειναι να την αναβαθμισω γιατι ειναι παλια. Στο playstore μου λεει οτι η εφαρμογη δεν ειναι συμβατη με το κινητο μου (redmi note 3 pro με android 6) . Κατεβαζω την νεοτερη εκδοση απο αλλα sites αλλα δεν δεχεται την αναβαθμιση. Κατεβαζω λιγο πιο παλιες εκδοσεις,ουτε αυτες τις κανει εγκατασταση. Σκεφτηκα να σβησω την εφαρμογη που ειχα τοσο καιρο,μηπως και ξεκινησει η εγκατασταση καποιας απο αυτες που κατεβασα. Την κανω απεγκατασταση . Δοκιμασα να εγκαταστησω τις αλλες που κατεβασα ,αλλα παλι τιποτα. Κατεβαζω την εκδοση που ειχα (5.33) .Αυτη την περναει κανονικα,αλλα δεν μου ανοιγει. Συνεχεια κρασαρει. Κανω διαγραφη δεδομενων ,μνημης κτλ, αλλα τιποτα. Μπορει να με βοηθησει καποιος ,παιδια ?

Μίλησα με την eurobank και μου είπαν ότι για εισερχόμενο έμβασμα με χρεώνουν ακόμη και 2 ευρώ να στείλω με τρία ευρώ έξοδα. Τι ισχύει;

Στις 5/11/2019 στις 11:48 ΠΜ, sheldon_cooper είπε

όλες οι ελληνικές τράπεζες χρεώνουν.

Τα δύο τελευταία κάστρα ήταν η attica και hsbc τα οποία χρεώνουν 2 και 2,5 ευρώ αντίστοιχα.

Δεν έχω δοκιμάσει με την συνεταιριστική χανίων ακόμη.

Ευτυχώς, δεν το ήξερα ότι έχει αλλάξει γι' αυτές τις δύο.
Ψάχνοντας, και η Χανίων, και η Παγκρήτια χρεώνουν πια.  Δεν ξέρω αν έχει ξεμείνει τράπεζα στην Αθήνα που να μη το κάνει αυτό.

3 ώρες πριν, sheldon_cooper είπε

Μίλησα με την eurobank και μου είπαν ότι για εισερχόμενο έμβασμα με χρεώνουν ακόμη και 2 ευρώ να στείλω με τρία ευρώ έξοδα. Τι ισχύει;

Αφού σου το είπαν από τη eurobak τι περιμενεις να σου πούμε;

3 ώρες πριν, sheldon_cooper είπε

Ισχύει ότι λέει το τιμολόγιο εργασιών της τράπεζας.

image.png.81ae694c5017ac1215c07473cb3f3cd7.png

Μια ερώτηση παιδιά. Κάνω χθες το βράδυ μια αγορά από το ίντερνετ κάτι εισιτήρια. Μου έρχεται κανονικά επιβεβαίωση, μου φαίνονται πληρωμένα, αποδοχή από το notification όλα καλά. Βλέπω σήμερα την συναλλαγή στην revolut και την έχει σε εκκρεμότητα και μάλιστα λέει ότι εαν δεν γίνουν απαιτητα από τον έμπορο σε 7 ημέρες θα επιστραφούν. Τι παίζει με αυτό γιατί πρώτη φορά το παρατηρώ.

10 λεπτά πριν, oasisAthens είπε

Μια ερώτηση παιδιά. Κάνω χθες το βράδυ μια αγορά από το ίντερνετ κάτι εισιτήρια. Μου έρχεται κανονικά επιβεβαίωση, μου φαίνονται πληρωμένα, αποδοχή από το notification όλα καλά. Βλέπω σήμερα την συναλλαγή στην revolut και την έχει σε εκκρεμότητα και μάλιστα λέει ότι εαν δεν γίνουν απαιτητα από τον έμπορο σε 7 ημέρες θα επιστραφούν. Τι παίζει με αυτό γιατί πρώτη φορά το παρατηρώ.

Ετσι γίνεται μη δίνεις σημασία

• Thanks 1

18 λεπτά πριν, oasisAthens είπε

Παντα έτσι γίνεται,δεν το έχεις προσέξει.

11 ώρες πριν, oasisAthens είπε

Κάθε συναλλαγή προεγκρίνεται, δεσμέυονται τα χρήματά σου και αποδίδονται στον έμπορο μόλις ολοκληρωθεί η εκκαθάριση. Αυτό συνήθως συμβαίνει σε διάστημα 1-3 εργάσιμων, αναλόγως τράπεζας και παρόχου EFTPOS.

Παιδιά σορρυ για το Offtopic αλλα επειδη προσπαθω να κάνω εγγραφή μεσω του app, μετα απο referral, δεν μου έρχεται καθόλου το sms με τον 6ψηφιο κωδικο. Εχετε καμια ιδεα τι να κανω ? Τωρα μου πεταει μηνυμα "We're sorry. Something has gone wrong. Please try later".

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...