stelakis1914 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2019 Στο τηλέφωνο μου με android 7, δεν εμφανίζεται η εφαρμογή της Revolut στο google play και δεν μπορώ να αναβαθμίσω σε πιο πρόσφατη έκδοση. Στο παρελθόν δεν υπήρχε αυτό το θέμα. Εκτός από το sideload υπάρχει κάποια άλλη λύση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, stelakis1914 είπε Στο τηλέφωνο μου με android 7, δεν εμφανίζεται η εφαρμογή της Revolut στο google play και δεν μπορώ να αναβαθμίσω σε πιο πρόσφατη έκδοση. Στο παρελθόν δεν υπήρχε αυτό το θέμα. Εκτός από το sideload υπάρχει κάποια άλλη λύση; phones with Android 6.0 or newer https://www.revolut.com/help/getting-started/downloading-the-revolut-app Λες να είναι παλιό ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelakis1914 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2019 Εγώ λέω ότι δεν είναι, εσύ; 😄 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2019 8 λεπτά πριν, stelakis1914 είπε Εγώ λέω ότι δεν είναι, εσύ; 😄 Παλιο το ποστ απο την ρεβο εννοούσα και όχι το κινητό σου. Γιατι πιο κάτω λεει για ταμπλετ οτι δεν μπαίνει και προχθες φίλη πέρασε την εφαρμογή σε ταμπλετ Δλδ έτσι λέει αυτη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kokolokor5 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2019 καλησπερα. Ειχα εδω και καιρο την εκδοση 5.33 της εφαρμογης revolut η οποια δουλευε μια χαρα και σημερα μου ηρθε μειλ οτι καλα θα ειναι να την αναβαθμισω γιατι ειναι παλια. Στο playstore μου λεει οτι η εφαρμογη δεν ειναι συμβατη με το κινητο μου (redmi note 3 pro με android 6) . Κατεβαζω την νεοτερη εκδοση απο αλλα sites αλλα δεν δεχεται την αναβαθμιση. Κατεβαζω λιγο πιο παλιες εκδοσεις,ουτε αυτες τις κανει εγκατασταση. Σκεφτηκα να σβησω την εφαρμογη που ειχα τοσο καιρο,μηπως και ξεκινησει η εγκατασταση καποιας απο αυτες που κατεβασα. Την κανω απεγκατασταση . Δοκιμασα να εγκαταστησω τις αλλες που κατεβασα ,αλλα παλι τιποτα. Κατεβαζω την εκδοση που ειχα (5.33) .Αυτη την περναει κανονικα,αλλα δεν μου ανοιγει. Συνεχεια κρασαρει. Κανω διαγραφη δεδομενων ,μνημης κτλ, αλλα τιποτα. Μπορει να με βοηθησει καποιος ,παιδια ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sheldon_cooper Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 Μίλησα με την eurobank και μου είπαν ότι για εισερχόμενο έμβασμα με χρεώνουν ακόμη και 2 ευρώ να στείλω με τρία ευρώ έξοδα. Τι ισχύει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lyk_an Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 Στις 5/11/2019 στις 11:48 ΠΜ, sheldon_cooper είπε όλες οι ελληνικές τράπεζες χρεώνουν. Τα δύο τελευταία κάστρα ήταν η attica και hsbc τα οποία χρεώνουν 2 και 2,5 ευρώ αντίστοιχα. Δεν έχω δοκιμάσει με την συνεταιριστική χανίων ακόμη. Ευτυχώς, δεν το ήξερα ότι έχει αλλάξει γι' αυτές τις δύο. Ψάχνοντας, και η Χανίων, και η Παγκρήτια χρεώνουν πια. Δεν ξέρω αν έχει ξεμείνει τράπεζα στην Αθήνα που να μη το κάνει αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartak1 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 3 ώρες πριν, sheldon_cooper είπε Μίλησα με την eurobank και μου είπαν ότι για εισερχόμενο έμβασμα με χρεώνουν ακόμη και 2 ευρώ να στείλω με τρία ευρώ έξοδα. Τι ισχύει; Αφού σου το είπαν από τη eurobak τι περιμενεις να σου πούμε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asdfnikos Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 3 ώρες πριν, sheldon_cooper είπε Μίλησα με την eurobank και μου είπαν ότι για εισερχόμενο έμβασμα με χρεώνουν ακόμη και 2 ευρώ να στείλω με τρία ευρώ έξοδα. Τι ισχύει; Ισχύει ότι λέει το τιμολόγιο εργασιών της τράπεζας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oasisAthens Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 Μια ερώτηση παιδιά. Κάνω χθες το βράδυ μια αγορά από το ίντερνετ κάτι εισιτήρια. Μου έρχεται κανονικά επιβεβαίωση, μου φαίνονται πληρωμένα, αποδοχή από το notification όλα καλά. Βλέπω σήμερα την συναλλαγή στην revolut και την έχει σε εκκρεμότητα και μάλιστα λέει ότι εαν δεν γίνουν απαιτητα από τον έμπορο σε 7 ημέρες θα επιστραφούν. Τι παίζει με αυτό γιατί πρώτη φορά το παρατηρώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartak1 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 10 λεπτά πριν, oasisAthens είπε Μια ερώτηση παιδιά. Κάνω χθες το βράδυ μια αγορά από το ίντερνετ κάτι εισιτήρια. Μου έρχεται κανονικά επιβεβαίωση, μου φαίνονται πληρωμένα, αποδοχή από το notification όλα καλά. Βλέπω σήμερα την συναλλαγή στην revolut και την έχει σε εκκρεμότητα και μάλιστα λέει ότι εαν δεν γίνουν απαιτητα από τον έμπορο σε 7 ημέρες θα επιστραφούν. Τι παίζει με αυτό γιατί πρώτη φορά το παρατηρώ. Ετσι γίνεται μη δίνεις σημασία 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 18 λεπτά πριν, oasisAthens είπε Μια ερώτηση παιδιά. Κάνω χθες το βράδυ μια αγορά από το ίντερνετ κάτι εισιτήρια. Μου έρχεται κανονικά επιβεβαίωση, μου φαίνονται πληρωμένα, αποδοχή από το notification όλα καλά. Βλέπω σήμερα την συναλλαγή στην revolut και την έχει σε εκκρεμότητα και μάλιστα λέει ότι εαν δεν γίνουν απαιτητα από τον έμπορο σε 7 ημέρες θα επιστραφούν. Τι παίζει με αυτό γιατί πρώτη φορά το παρατηρώ. Παντα έτσι γίνεται,δεν το έχεις προσέξει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dBpanos Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 11 ώρες πριν, oasisAthens είπε Μια ερώτηση παιδιά. Κάνω χθες το βράδυ μια αγορά από το ίντερνετ κάτι εισιτήρια. Μου έρχεται κανονικά επιβεβαίωση, μου φαίνονται πληρωμένα, αποδοχή από το notification όλα καλά. Βλέπω σήμερα την συναλλαγή στην revolut και την έχει σε εκκρεμότητα και μάλιστα λέει ότι εαν δεν γίνουν απαιτητα από τον έμπορο σε 7 ημέρες θα επιστραφούν. Τι παίζει με αυτό γιατί πρώτη φορά το παρατηρώ. Κάθε συναλλαγή προεγκρίνεται, δεσμέυονται τα χρήματά σου και αποδίδονται στον έμπορο μόλις ολοκληρωθεί η εκκαθάριση. Αυτό συνήθως συμβαίνει σε διάστημα 1-3 εργάσιμων, αναλόγως τράπεζας και παρόχου EFTPOS. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostasallinone Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
omega Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 Παιδιά σορρυ για το Offtopic αλλα επειδη προσπαθω να κάνω εγγραφή μεσω του app, μετα απο referral, δεν μου έρχεται καθόλου το sms με τον 6ψηφιο κωδικο. Εχετε καμια ιδεα τι να κανω ? Τωρα μου πεταει μηνυμα "We're sorry. Something has gone wrong. Please try later". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα