Προς το περιεχόμενο

Revolut: Οδηγός επιβίωσης [part 2]

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, revyien είπε

Εγώ πάλι θα ήθελα να δω ενα αποδεικτικό για να μπορέσω να κρίνω

Σκριν σοτ απο τις συνομιλίες στο μεσετζερ με τις απαντήσεις τους και το μπλοκ θα τα εκτιμούσα, γιατί έτσι δεν έχω λόγο να μην σε πιστέψω αλλά δεν έχω λόγο και να σε πιστέψω

Είπα δεν τη χρησιμοποιούσα πολύ. Όχι ποτέ. Τελευταίες μέρες είχα κάνει κινήσεις. Κρατήσεις από booking.com απλές συναλλαγές. Δε δικαιολογείται τέτοια συμπεριφορά.

------

UPDATE

φωτογραφιες ανεβηκαν κ αφαιρεθηκαν μετα απο συσταση. Οποιος θελει να επικοινωνησει σε pm για περισσοτερα. 

Επεξ/σία από dimutri
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και στο messenger σε μπλόκαραν; 

Δυστυχώς όπως είχα γράψει και στο θέμα της Ν26, όλες οι startups είναι καλές μέχρι να εμφανισθεί κάποιο σοβαρό πρόβλημα. 

Πρακτικά μετά δεν έχεις support. 

Επεξ/σία από djuan1988

Καλησπέρα

Μου βγάζει στο κινητό μου στο playstore ότι η εφαρμογή δεν είναι συμβατή με το κινητό μου.

Έχω xiaomi mi8 lite. Η εφαρμογή όμως λειτουργεί κανονικά. Μήπως έχει παρουσιαστεί σε κάποιον από εσάς το ίδιο θέμα?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@dimutri

Φίλε αφαίρεσε τα screenshots γιατί φαίνονται προσωπικά στοιχεία, και άσε τα "αγαθά" μέλη που απαιτούν αποδεικτικά και θέλουν να κρατούν ίσες αποστάσεις ανάμεσα σε χρήστες και εταιρεία να σκούζουν...

Τα έχουμε αναλύσει όλα αυτά από παλιά επί σελίδες.
"Ου μπλέξεις" είναι η revolut καθώς με το πρώτο complaint αναζητώντας για λύση θα σου κόψουν την πρόσβαση από τα social και το δικό τους community forum.
Βέβαια οι περισσότεροι θα εθελοτυφλούν μέχρι να βρεθούν σε παρόμοια θέση.
Ο καθένας κάνει την έρευνά του και πράττει ανάλογα.

Επεξ/σία από grinder_
  • Thanks 1
  • Confused 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, grinder_ είπε

@dimutri

Φίλε αφαίρεσε τα screenshots γιατί φαίνονται προσωπικά στοιχεία, και άσε τα "αγαθά" μέλη που απαιτούν αποδεικτικά και θέλουν να κρατούν ίσες αποστάσεις ανάμεσα σε χρήστες και εταιρεία να σκούζουν...

Τα έχουμε αναλύσει όλα αυτά από παλιά επί σελίδες.
"Ου μπλέξεις" είναι η revolut καθώς με το πρώτο complaint αναζητώντας για λύση θα σου κόψουν την πρόσβαση από τα social και το δικό τους community forum.
Βέβαια οι περισσότεροι θα εθελοτυφλούν μέχρι να βρεθούν σε παρόμοια θέση.

θα τα αφαιρεσω κ ευχαριστω για την παρατηρηση. 

Να γνωριζετε εχουν μπλοκαρει αλλους 2 φιλους μου και παλι χωρις δικαιολογια και εκεινοι ειχαν παραπανω χρηματα κλπ. Με αλλους π ειχα κινησεις, τη μητερα μ κλπ οχι. οποτε απλα κλεινουν τυχαια λογαριασμους κ οχι οσους σχετιζονται με κατι. Ειναι επικινδυνοι και τα χρηματα που βαζει μεσα καποιος ρισκαρει να τα χασει. Αυτο βιωνω εδω και δεκα μερες εγω και αλλοι 2 τουλαχιστον χρηστες.

1 ώρα πριν, djuan1988 είπε

Και στο messenger σε μπλόκαραν; 

Δυστυχώς όπως είχα γράψει και στο θέμα της Ν26, όλες οι startups είναι καλές μέχρι να εμφανισθεί κάποιο σοβαρό πρόβλημα. 

Πρακτικά μετά δεν έχεις support. 

Εμπειρια παρομοια ειχα με τη SKRILL οπου τουλαχιστον εκει υπαρχει τηλεφωνικο κεντρο και ξεκαθαρα μου εξηγησαν το λογο μπλοκαραν. Απλα ηθελαν ταυτοποιηση της καρτας με φωτο το οποιο μολις εκανα ανοιξε. Επισης προσφερθηκαν να μ επιστρεψουν τα χρηματα πισω απο εκει π τα κατεθεσα αν δεν επιθυμω να ταυτοποιησω. Η revolut απο την αλλη απλα μπλοκαρει οποιαδηποτε προσβαση στα χρηματα καιδε δινει καμια εξηγηση. το χειροτερο αρνειται να τα επιστρεψει και να απαντησει σε οποιαδηποτε ερωτηση. Κ ολα αυτα ενω ειμαι πληρως ταυτοποιημενος και ΜΕΤΑL χρηστης.

Επεξ/σία από dimutri

3 ώρες πριν, grinder_ είπε

Κοίτα να δεις τι συμβαίνει σε αυτό το άδικο κόσμο φίλε.

Αντιμετωπιζομαστε και διαφορετικά , ανάλογα με τη συμπεριφορά μας, την αξιοπιστία μας, τον τρόπο μας, την προσήλωση μας στους κανόνες .

Και άλλοι να πέφτουν από το ένα τοίχο στον άλλο και άλλοι να τον προσπερνάνε σαν αόρατο.

Στις 4/11/2019 στις 11:25 ΠΜ, taslikos είπε

Ξέρουμε κάποια τράπεζα με ρεβο που δεν χρεώνει για ανάληψη; Η αλφα που με βολεύει πχ χρεώνει; 

όλες οι ελληνικές τράπεζες χρεώνουν.

Τα δύο τελευταία κάστρα ήταν η attica και hsbc τα οποία χρεώνουν 2 και 2,5 ευρώ αντίστοιχα.

Δεν έχω δοκιμάσει με την συνεταιριστική χανίων ακόμη.

Χθες αργά το βράδυ θυμήθηκα να μπω στο τσατ και να ζητήσω να ολοκληρώσουν τη ρημάδα την ταυτοποίηαη που εκκρεμούσε 15 μέρες και βάλε. Είδα κι έπαθα να πείσω τον υπάλληλο πως δεν έχουν βγει ακόμα οι νέου τύπου ταυτότητες (πλαστική κάρτα). Τελικά αφού απευθύνθηκε στο αρμόδιο τμήμα, η διαδικασία ολοκληρώθηκε ξημερώματα.

Μ' αρέσει που θέλουν και αξιολόγηση μετά.

😄

3 ώρες πριν, Doubt είπε

Χθες αργά το βράδυ θυμήθηκα να μπω στο τσατ και να ζητήσω να ολοκληρώσουν τη ρημάδα την ταυτοποίηαη που εκκρεμούσε 15 μέρες και βάλε. Είδα κι έπαθα να πείσω τον υπάλληλο πως δεν έχουν βγει ακόμα οι νέου τύπου ταυτότητες (πλαστική κάρτα). Τελικά αφού απευθύνθηκε στο αρμόδιο τμήμα, η διαδικασία ολοκληρώθηκε ξημερώματα.

Μ' αρέσει που θέλουν και αξιολόγηση μετά.

😄

Δεν φταινε αυτοι αν εμεις ζουμε και εχουμε περιοχές απο ενα κράτος που ειναι ακόμα στην εποχη του Κολοκοτρώνη

Ηρθε email οτι αλλαζει η πολιτικη απορρητου και τα προσωπικα δεδομενα θα κοινοποιουνται σε 

(i) γραφεία πιστώσεων, για την καλύτερη αξιολόγηση των οικονομικών σας συνθηκών (για να δηλώσετε την εξαίρεσή σας από την κοινοποίηση των εν λόγω δεδομένων, επικοινωνήστε με την ομάδα υποστήριξής μας μέσω της δυνατότητας συνομιλίας στην εφαρμογή) και
(ii) μέσα κοινωνικής δικτύωσης και εταιρείες ανάλυσης δεδομένων για σκοπούς εμπορικής προώθησης (για να δηλώσετε την εξαίρεσή σας από την κοινοποίηση των εν λόγω δεδομένων, χρησιμοποιήστε το κουμπί της εναλλαγής κάτω από την ενότητα «Απόρρητο» στις ρυθμίσεις του πίνακα εργαλείων σας). Βεβαιωθείτε ότι έχετε ενημερώσει την εφαρμογή Revolut στην έκδοση 6.15 μέσω του App Store ώστε να μπορέσετε να χρησιμοποιήσετε το κουμπί εναλλαγής.

12 minutes ago, bjj-p said:

Ηρθε email οτι αλλαζει η πολιτικη απορρητου και τα προσωπικα δεδομενα θα κοινοποιουνται σε 

(i) γραφεία πιστώσεων, για την καλύτερη αξιολόγηση των οικονομικών σας συνθηκών (για να δηλώσετε την εξαίρεσή σας από την κοινοποίηση των εν λόγω δεδομένων, επικοινωνήστε με την ομάδα υποστήριξής μας μέσω της δυνατότητας συνομιλίας στην εφαρμογή) και
(ii) μέσα κοινωνικής δικτύωσης και εταιρείες ανάλυσης δεδομένων για σκοπούς εμπορικής προώθησης (για να δηλώσετε την εξαίρεσή σας από την κοινοποίηση των εν λόγω δεδομένων, χρησιμοποιήστε το κουμπί της εναλλαγής κάτω από την ενότητα «Απόρρητο» στις ρυθμίσεις του πίνακα εργαλείων σας). Βεβαιωθείτε ότι έχετε ενημερώσει την εφαρμογή Revolut στην έκδοση 6.15 μέσω του App Store ώστε να μπορέσετε να χρησιμοποιήσετε το κουμπί εναλλαγής.

Μπορείς να το απενεργοποιήσεις από τις ρυθμίσεις.

Spoiler

A0736EA4-06A5-4544-B362-0D478F3D731C.jpeg.006bf9d84a5190e6f1778327599eea5f.jpeg

• Like 2

26 λεπτά πριν, Hapatingo είπε

Μπορείς να το απενεργοποιήσεις από τις ρυθμίσεις.

Απόκρυψη περιεχομένων

A0736EA4-06A5-4544-B362-0D478F3D731C.jpeg.006bf9d84a5190e6f1778327599eea5f.jpeg

Το ξερω, το 2ο μπορει να απενεργοποιηθει οπως περιγραφει, για το 1ο πρεπει να επικοινωνησεις.

για ενημερωση του θεματος το εστειλα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...