mindtrapper Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2018 Ωραία, γιατί κάπου είχα διαβάσει ότι δεν μπορείς να στείλεις χρήματα σε τρίτους από το Revolut account. Ευχαριστώ.
turbat0s Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2018 39 λεπτά πριν, mindtrapper είπε Ωραία, γιατί κάπου είχα διαβάσει ότι δεν μπορείς να στείλεις χρήματα σε τρίτους από το Revolut account. Ευχαριστώ. Κάτι άλλο θα διάβασες, μπορείς κανονικά.
DownUNDERground Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2018 Καλησπέρα, Για να κάνεις πλέον συναλλαγές με Revolut χρειάζεται οπωσδήποτε ταυτοποίηση στοιχείων; Είχα κάνει επί capital controls κάρτα, χωρίς να κάνω ταυτοποίηση στοιχείων και είχα απλά όριο συναλλαγών (~1500 ευρώ το χρόνο τότε αν θυμάμαι καλά). Τον τελευταίο χρόνο δεν την είχα χρησιμοποιήσει, ούτε έμπαινα στην εφαρμογή. Η φυσική κάρτα έληξε και μπήκα να κάνω μια εικονική, για να χρησιμοποιήσω το υπόλοιπο που έχω μέσα και τώρα στα περισσότερα πράγματα που πάω να κάνω (πχ. ενεργοποίηση της εικονικής κάρτας), μου ζητάει να στείλω ταυτότητα, δίπλωμα κλπ. Είναι υποχρεωτικό πλέον να έχεις στείλει αποδεικτικά;
turbat0s Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2018 19 λεπτά πριν, DownUNDERground είπε Είναι υποχρεωτικό πλέον να έχεις στείλει αποδεικτικά; Απολύτως απαραίτητο. 1
DownUNDERground Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2018 Μάλιστα... Έχει εφαρμοστεί καιρό αυτό; Ισχύουν τα ίδια και για τη N26;
theopan Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, DownUNDERground είπε Μάλιστα... Έχει εφαρμοστεί καιρό αυτό; Ισχύουν τα ίδια και για τη N26; Πολύ καιρό. Πάνω από 1 χρόνο. Στη Ν26 ίσχυε εξαρχής και δεν μπορούσες καν να ανοίξεις λογαριασμό χωρίς ταυτοποίηση. 1
soleman Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2018 14 ώρες πριν, kon1to είπε Θεωρητικά ο Υπάλληλος είναι υποχρεωμένος να σε ρωτήσει τι προτιμάς και να χρεώσει σε οτι του πεις. Τώρα επειδή μιλάμε για μικροποσό και υποθέτω ότι η συναλλαγή γίνεται ανέπαφα οπότε λογικά το περνάει στη ζούλα ή απλά δεν ξέρει κι αυτός τι πατάει. Πρόσεξες τι γράφει η απόδειξη του POS; λογικά πρέπει να αναφέρει λεπτομέρειες. Το κόστος μετατροπής είναι κάπου 3,9% οπότε νομίζω ταιριάζουν και τα ποσά που αναφέρεις! Πήγα σήμερα και ρώτησα την υπάλληλο αν το pos έχει επιλογή νομίσματος, έχει μου είπε, αλλά δεν του δίνουμε σημασία. Αρα όταν πηγαίνω εκεί θα πρέπει να τους λέω να επιιλέξουν ευρω 2
freelove Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 11/9/2018 στις 2:49 ΜΜ, jimmyboyk είπε δεν εχει να κανει με cc ..ξαναλεω οτι η leopay,icard μια χαρα φορτιζουν απο moneysafe...ενω η revolut οχι..και αυτο γιατι δεν δεχεται ακομα καρτες απο ελλαδα η revolut Κάρτες virtual η revolut αφήνει μέχρι 6. Η icard πόσες αφήνει?? Υπάρχει κάνα άλλο app πού ΝΑ έχει αρκετές virtual cards? Δώστε τα φώτα σας Επεξ/σία 23 Σεπτεμβρίου 2018 από freelove
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, freelove είπε Κάρτες virtual η revolut αφήνει μέχρι 6. Η icard πόσες αφήνει?? Υπάρχει κάνα άλλο apo πού ΝΑ έχει αρκετές virtual cards? Δώστε τα φώτα σας η icard δινει 2 virtual. 1 visa και 1 master
kon1to Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2018 57 λεπτά πριν, freelove είπε Κάρτες virtual η revolut αφήνει μέχρι 6. Μέχρι 5 αφήνει νομίζω. Αλλά μια απορία, αν μου επιτρέπεις, από τη στιγμή που όσες και να βγάλεις, τραβάνε από τον ίδιο λογαριασμό, σε τι εξυπηρετεί να έχεις παραπάνω από μια; 1
NikosKallithea Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, kon1to είπε Μέχρι 5 αφήνει νομίζω. Αλλά μια απορία, αν μου επιτρέπεις, από τη στιγμή που όσες και να βγάλεις, τραβάνε από τον ίδιο λογαριασμό, σε τι εξυπηρετεί να έχεις παραπάνω από μια; Τις μοιράζεις, στην κόρη σου, στον γιό σου κλπ 1 1
vrwmiaris Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 21/9/2018 στις 6:16 ΜΜ, kon1to είπε Όπως μας ενημέρωσε ο @dimitrislitsikakis Εδιτ: πήγα να βγάλω τώρα κάρτα και είναι μαστερκαρντ.δωρεάν αποστολή με βγάζει πάντως. Επεξ/σία 24 Σεπτεμβρίου 2018 από vrwmiaris
talos_2002 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) To app βγήκε στα ελληνικά και δίνει 5.000 κάρτες δωρεάν, χωρίς μεταφορικά, είτε είναι νέοι χρήστες είτε έχουν ήδη λογαριασμό Revolut. Ο λογαριασμός πρέπει να έχει τουλάχιστον 10€ για να σταλεί η κάρτα. Για την δωρεάν κάρτα, πας στο μενού "Κάρτες" ("Cards"). Ισχύει έως 12 Οκτωβρίου. (Από mail που μου ήρθε σήμερα) Επεξ/σία 24 Σεπτεμβρίου 2018 από talos_2002
FKLDS Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Συνεχίζω το προηγούμενο ποστ, με όλες τις προϋποθέσεις, για όσους ενδιαφέρονται και δεν έλαβαν το μειλ. Μπορείτε να παραγγείλετε την δωρεάν Revolut κάρτα σας μόνο αν δεν έχετε ήδη αποκτήσει μια φυσική Revolut κάρτα στο παρελθόν. Για λόγους επαλήθευσης, ζητάμε από όλους μας τους χρήστες να φορτίσουν τον λογαριασμό τους με τουλάχιστον 10 ευρώ πριν μπορέσουν να παραγγείλουν την κάρτα. Σημειώνουμε πως δεν πρόκειται για κόστος απόκτησης της κάρτας. Το ποσό αυτό θα πιστωθεί στον λογαριασμό σας και μπορείτε να το ξοδέψετε αμέσως χρησιμοποιώντας την κάρτα Revolut ή μεταφέροντας χρήματα προς τον τραπεζικό σας λογαριασμό. Η προσφορά αυτή ισχύει μέχρι να εξαντληθούν οι 5,000 κάρτες ή έως τις 12 Οκτωβρίου 2018
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα