Προς το περιεχόμενο

Revolut: Οδηγός επιβίωσης [part 2]

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Εχει τέσσερις μέρες που η Revolut αναίτια μου έχει μπλοκάρει το λογαριασμό. Ειμαι metal χρηστης και η αλήθεια ειναι δε χρησιμοποιω και πολυ την καρτα ενω ειμαι βεβαιος οτι δεν εχω κανει κατι παράτυπο. Πάντως με εχουν μπλοκάρει με χρηματα μεσα. Ενω σε μνματα που τους στελνω σε FB, twitter και instagram αρχικα απαντανε και μετα με εκαναν BLOCK. Εξαιρετικά επιπονη εμπειρία δεν ξερω αν θα παρω ποτε τα λεφτα μου ενω δε μου λενε και το λογο που εγινε ολο αυτο. Θα συνιστουσα να τους αποφυγετε. Το αγχος και η στενοχωρια π εχω τραβηξει ολες αυτες τις μερες δεν περιγραφεται. Να γνωριζετε οτι απλα δεν υπαρχει τροπος επικοινωνίας ουτε τηλεφωνο ουτε mail ουτε ΤΙΠΟΤΑ. Το Live chat ανυπαρκτο συνεχως ου λενε οτι απλα μου κλειδωσαν το λογαριασμο και δε μου λενε ουτε το λογο ουτε ποσο θα παρει αυτο. ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ. Οποιος μπορει να βοηθησει η θελει να κινηθουμε νομικα εναντιον τους ας επικοινωνησει μαζι μου. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

37 λεπτά πριν, dimutri είπε

Το Live chat ανυπαρκτο συνεχως ου λενε οτι απλα μου κλειδωσαν το λογαριασμο και δε μου λενε ουτε το λογο ουτε ποσο θα παρει αυτο

Μίλησες με υπάλληλο ή με τo botάκι?

58 λεπτά πριν, dimutri είπε

Ειμαι metal χρηστης και η αλήθεια ειναι δε χρησιμοποιω και πολυ την καρτα ....

Metal, έχει μηνιαία συνδρομή 14 ευρώ...

Είχες διαθέσιμο υπόλοιπο μέσα?

@dimutri Tο τυράκι το είδες (metal !!!) ... τη φάκα (μηνιαία συνδρομή) την είδες ; 

Οπως είπε και ο χρήστης @unameit εάν δεν είχες αρκετά χρήματα μέσα και δεν τη χρησιμοποιούσες και συχνά (όπως είπες), φυσιολογικό είναι λόγω της μηνιαίας συνδρομής το υπόλοιπο σου να έχει μηδενιστεί και για αυτό πιθανότατα μπλοκάραν τον "ανύπαρκτο" πλέον λογαριασμό.  Λογικά όμως εάν δεν κάλυπτε το υπόλοιπο την πληρωμή της συνδρομής θα έπρεπε να σε είχαν ειδοποιήσει. 

Τέλος πάντων εσυ ξέρεις τι ποσό είχες μέσα... :(

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αποφάσισα εντελώς δοκιμαστικά να δω τι παίζει με αυτή τη Revolut. Είχα κατεβάσει την εφαρμογή και είχα κάνει λογαριασμό χρήστη αλλά έφαγα άκυρο στην ταυτότητα λόγω ότι ήταν σε χάλια κατάσταση + χειρόγραφη. Επειδή έτσι κι αλλιώς ήθελα να κάνω μόνο μια δοκιμή, αποφάσισα να διαγράψω το λογαριασμό μου αλλά δεν με αφήνει. Μου βγάζει το παρακάτω και δεν προχωράει όταν πατάω το "κλείσιμο λογαριασμού".  Τι κάνω σε αυτή τη περίπτωση;

Screenshot_2019-10-31-19-32-45-191_com.revolut.revolut.jpg.3e8b57612282d2d30622912a03d30bfd.jpg

Επεξ/σία από gokuthelegend

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, NikosKallithea είπε

Αυτο

Εμ, θέλω να πιστεύω ότι δεν είμαι τόσο χαζός που να μην το είδα. Το θέμα είναι ότι το πατάω αλλά δεν κάνει κάτι, μένει εκεί. Το αναφέρω κιόλας, δεν προχωράει όταν πατάω το κλείσιμο λογαριασμού, αν ήταν τόσο απλό δεν θα ρωτούσα.

Επεξ/σία από gokuthelegend

Η φυσική κάρτα σε πόσο διάστημα σας είχε έρθει, έρχετε με απλό ταχυδρομείο;

Ρωτάω γιατί έχω ταξίδι στις 14/11 και δε ξέρω αν θα προλάβει να μου έρθει.

Επίσης είναι απαραίτητο να κάνουμε έμβασμα από τη τράπεζα μας για να τη γεμίσουμε, μέσα από την εφαρμογή με τη "προσθήκη χρημάτων" δεν είναι το ίδιο;

26 λεπτά πριν, vassar είπε

Η φυσική κάρτα σε πόσο διάστημα σας είχε έρθει, έρχετε με απλό ταχυδρομείο;

Ρωτάω γιατί έχω ταξίδι στις 14/11 και δε ξέρω αν θα προλάβει να μου έρθει.

Επίσης είναι απαραίτητο να κάνουμε έμβασμα από τη τράπεζα μας για να τη γεμίσουμε, μέσα από την εφαρμογή με τη "προσθήκη χρημάτων" δεν είναι το ίδιο;

Συνήθως έρχεται εντός εβδομάδας, θεωρώ ότι είσαι safe και θα προλάβεις. Πλέον με την άρση των CC, κάνεις top-up απευθείας μέσω χρεωστικής/πιστωτικής, χωρίς καμία προμήθεια. Το έμβασμα εξυπηρετούσε παλιά.

Σημείωση/Παράκληση: Μην ρωτάτε απλές ερωτήσεις (όπως αν κάνω top-up μόνο με έμβασμα) που βρίσκονται στο πρώτο ποστ. Έχουν συζητηθεί άπειρες φορές, καταντάει κουραστικό για όλους και spamάρουμε το thread, που έχει φτάσει 250 σελίδες και είναι δύσκολο να βρούμε όλοι άλλες χρήσιμες και ουσιαστικές πληροφορίες. Κάντε έναν κόπο και διαβάστε το πρώτο ποστ. Θα σας λυθεί το 95% των αποριών σας. (δεν είναι προσωπικό @vassar απλώς ευκαιρίας δωθήσης και με όλη την καλή διάθεση, μιας και δεν είμαι ούτε moderator, ούτε τίποτα)

• Like 8

Η βουλγαρικη τραπεζα στη Θεσσαλονικη (που μπορεις να κανεις αναληψη χωρις χρεωση) νομιζω ειχε ατμ και καπου στο κεντρο εκτος απο τα σφαγεια.

Μήπως ξέρει καποιος αν υπαρχει ακομα και που είναι?

11 λεπτά πριν, KostasX είπε

Η βουλγαρικη τραπεζα στη Θεσσαλονικη (που μπορεις να κανεις αναληψη χωρις χρεωση) νομιζω ειχε ατμ και καπου στο κεντρο εκτος απο τα σφαγεια.

Μήπως ξέρει καποιος αν υπαρχει ακομα και που είναι?

Ναι ειναι απεναντι απο την HSBC στο Κέντρο.

• Like 1

Στις 31/10/2019 στις 3:55 ΜΜ, dimutri είπε

Εχει τέσσερις μέρες που η Revolut αναίτια μου έχει μπλοκάρει το λογαριασμό. Ειμαι metal χρηστης και η αλήθεια ειναι δε χρησιμοποιω και πολυ την καρτα ενω ειμαι βεβαιος οτι δεν εχω κανει κατι παράτυπο. Πάντως με εχουν μπλοκάρει με χρηματα μεσα. Ενω σε μνματα που τους στελνω σε FB, twitter και instagram αρχικα απαντανε και μετα με εκαναν BLOCK. Εξαιρετικά επιπονη εμπειρία δεν ξερω αν θα παρω ποτε τα λεφτα μου ενω δε μου λενε και το λογο που εγινε ολο αυτο. Θα συνιστουσα να τους αποφυγετε. Το αγχος και η στενοχωρια π εχω τραβηξει ολες αυτες τις μερες δεν περιγραφεται. Να γνωριζετε οτι απλα δεν υπαρχει τροπος επικοινωνίας ουτε τηλεφωνο ουτε mail ουτε ΤΙΠΟΤΑ. Το Live chat ανυπαρκτο συνεχως ου λενε οτι απλα μου κλειδωσαν το λογαριασμο και δε μου λενε ουτε το λογο ουτε ποσο θα παρει αυτο. ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ. Οποιος μπορει να βοηθησει η θελει να κινηθουμε νομικα εναντιον τους ας επικοινωνησει μαζι μου. 

Εγώ πάλι θα ήθελα να δω ενα αποδεικτικό για να μπορέσω να κρίνω

Σκριν σοτ απο τις συνομιλίες στο μεσετζερ με τις απαντήσεις τους και το μπλοκ θα τα εκτιμούσα, γιατί έτσι δεν έχω λόγο να μην σε πιστέψω αλλά δεν έχω λόγο και να σε πιστέψω

Στις 31/10/2019 στις 3:32 ΜΜ, molot12 είπε

@Skandalf   Η καρτα περναει παντου στην Τουρκια απο το ψιλικατζιδικο μεχρι το κυριλε εστιατοριο, οπουδηποτε υπαρχει pos (και θα εκπλαγεις..γιατι εχει παντου στην κυριολεξια).  Επομενως μονο ευρω στην καρτα και στις συναλλαγες θα χρεωνεσαι αυτοματα σε τουρκικες λιρες. Τα ΑΤΜ στην Τουρκια  ΔΕΝ χρεωνουν για αναληψη χρηματων (σε σχεση με τις εγχωριες τραπεζες-κλεφτες), τσεκαρισμενο σε προσφατο ταξιδι στην Κωνσταντινουπολη με αναληψη απο δυο τραπεζικα ΑΤΜ τουρκικων τραπεζων και απο την ΗSBC Τουρκιας για συνολικο ποσο ως 200 ευρω το μηνα. Το μονο προβλημα που θα αντιμετωπισεις ειναι τα ακριβα τελη τηλεπικοινωνιων. Βεβαια και εκει υπαρχει λυση με χρηση Global sim ! Εγω στα ταξιδια μου παντα μια τετοια Καναδεζικη καρτα sim με αμερικανικο νουμερο χρησιμοποιω. Στην Τουρκια ειχα βαλει πακετο με 9,99 δολλαρια (8,5 ευρω) με απεριοριστα δεδομενα για 3 ημερες !

offtopic: ποια σιμ έχεις;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...