Προς το περιεχόμενο

Revolut: Οδηγός επιβίωσης [part 2]

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα

Εγώ έχω χειρόγραφη ταυτότητα. Υπάρχει τρόπος να πάρω τα χρήματα που έχω μέσα? Η μήπως πρέπει να βγάλω καινούργια ταυτότητα ώστε να γίνει ταυτοποίηση? 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 11,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εμένα μου βγάζει 'try later...' όταν πατάω για να κάνω 'verify identity'. Από χθες μου το κάνει...

edit: Πήγα στο chat και μου έβγαλε 'we are verifying your identity'. 

Επεξ/σία από 1parapono

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και εγω χειρογραφη ταυτοτητα ειχα τοσα χρονια και τωρα που ξαναζητανε,  δεν την περναει. Απο το chat μου ειπαν οτι θα ενημερωσουν το αρμοδιο τμημα να δουμε τι μπορει να γινει. Δεν υπαρχει περιπτωση να βγαλω διαβατηριο ουτε να αλλαξω ταυτοτητα απο την στιγμη που ερχονται οι καινουργιες σε κανενα χρονο.

Επεξ/σία από ardi21

Αφου τοσες μερες μου σπασαν τα νευρα με την ταυτότητα κλπ αφου το ειχα στειλει και μου ξαναστελναν παλι παω να το κανω ξανα μου εβγαζε ερρορ λεω κάπου κολλαει η βλακια ξανα παλι μιλαω με το chat αφου μου ειπαν οτι θα το δουνε μετα απο κανενα 3 ωρο ειναι ενταξει μου στειλαν οτι νανε

Εγω που μιλησα πριν λιγο ειπε ειτε να στειλω ταυτοτητα νεου τυπου (που της εξηγησα οτι δεν υπαρχει και θα κανει πανω απο χρονο να βγει) η διαβατηριο (επισης δεν παιζει καθως ειναι κανα 80αρι).

οποτε της ειπα δεν αξιζει η ταλαιπωρια γιατι το εχω μονο για το apple pay, οποτε αντιο!

Δεν πτοήθηκε παντως, μου ειπε επισης οτι το να εχω inactive account δεν εχει fee - γελαω!

εμπρος καλη μου Ν26 (μεχρι να μας κριτζαρει και αυτη!)  - τουλαχιστον ακομα προλαβαινουμε να στειλουμε εμβασμα σε αλλη τραπεζα πριν πεσει freeze!

ΥΓ. Βαζω στοιχημα πως πολλοι θα την κανουν και  θα παιξει κωλοτουμπα 180 μοιρες οταν δουν να αδειαζουν οι λογαριασμοι!

6 ώρες πριν, Kostasallinone είπε

Χειρόγραφη ή τυπωμένη σε υπολογιστή?

Ταυτότητα που έβγαλα φωτο με το S9 😛 

Απλά ξύπνησα το πρωί, είδα το μήνυμα, έβγαλα 2 φωτο και τις έστειλα. 

Μετά από 10 ώρες, ήρθε το μήνυμα που βλέπεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, Bubs είπε

Εγω που μιλησα πριν λιγο ειπε ειτε να στειλω ταυτοτητα νεου τυπου (που της εξηγησα οτι δεν υπαρχει και θα κανει πανω απο χρονο να βγει) η διαβατηριο (επισης δεν παιζει καθως ειναι κανα 80αρι).

οποτε της ειπα δεν αξιζει η ταλαιπωρια γιατι το εχω μονο για το apple pay, οποτε αντιο!

Δεν πτοήθηκε παντως, μου ειπε επισης οτι το να εχω inactive account δεν εχει fee - γελαω!

εμπρος καλη μου Ν26 (μεχρι να μας κριτζαρει και αυτη!)  - τουλαχιστον ακομα προλαβαινουμε να στειλουμε εμβασμα σε αλλη τραπεζα πριν πεσει freeze!

ΥΓ. Βαζω στοιχημα πως πολλοι θα την κανουν και  θα παιξει κωλοτουμπα 180 μοιρες οταν δουν να αδειαζουν οι λογαριασμοι!

Νέου τύπου εννοούν την τυπωμένη σε υπολογιστή και όχι την χειρόγραφη. Δες το σχόλιο μου στην σελίδα 234

3 λεπτά πριν, HateMe είπε

Ταυτότητα που έβγαλα φωτο με το S9 😛 

Απλά ξύπνησα το πρωί, είδα το μήνυμα, έβγαλα 2 φωτο και τις έστειλα. 

Μετά από 10 ώρες, ήρθε το μήνυμα που βλέπεις.

Τα στοιχεία είναι χειρόγραφα ή τυπωμένα?

Επεξ/σία από Kostasallinone
  • Like 1

15 λεπτά πριν, Kostasallinone είπε

Νέου τύπου εννοούν την τυπωμένη σε υπολογιστή και όχι την χειρόγραφη. Δες το σχόλιο μου στην σελίδα 234

Τυπωμένα.

Έβγαλα καινούρια πριν 2 χρόνια. 

Αυτή που είχα δώσει στην αρχή όταν έβγαλα revolut, ήταν χειρόγραφη (του 2002)

Αυτές οι ταυτότητες που έχουμε είναι για γέλια. Οπότε πηγαίνω στο εξωτερικό την κοιτάνε περίεργα.

Μήνυμα δε μου έχει έρθει ακόμα από τη revolut αλλά έτσι κι αλλιώς έχω κάνει αίτηση για διαβατήριο. Όποτε και να έρθει μήνυμα μικρό το κακό

15 hours ago, Kostasallinone said:

Γινεται να αλλαχθει η ταυτοτητα απο χειρογραφη σε τυπωμενη χωρις να αλλαξει αριθμος;

• Confused 1

Λοιπον εκει στη ρεβο εχουν παθει hangover.

Παρασκευή στέλνουν μηνυμα και μου τα μπλοκάρουν ολα

Στελνω οτι ειχα στειλει και οταν την ανοιξα, το 15.

Μου λενε απαιτείται νεο id, στέλνουν απανωτά 5-6 μηνύματα

Ξεμπλοκαρουν τις καρτες, ετσι απο το πουθενά

Δεν κανω τίποτα

Σημερα παω να πληρωσω κατι, παλι μπλοκ οι κάρτες χαχαααα

Μιλάω μαζι του και μου στέλνουν

"Καταπληκτικά νέα..."

Βλεπω τις καρτες ολα καλα

.

Αλλη μια παράταση του brexit και θα πάμε στο Δαφνί

Υπ οψιν η ταυτότητα μου ειναι με Λατινικά και δεν έχει περάσει τα 15 χρόνια

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...