Hapatingo Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Πως γίνεται εξ αρχής να σου έστελνε στον παλιό, αφού απαιτούνταν ο λογαριασμός να ήταν στο όνομά σου?
kon1to Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 54 λεπτά πριν, soleman είπε Φίλος έστειλε μόλις τώρα λεφτα στη revolout παλιό σύστημα χωρίς reference. Τράπεζα Πειραιως. Τι γίνεται τώρα? Πως θα μπουν στον λογαριασμό του? 17 λεπτά πριν, Hapatingo είπε Πως γίνεται εξ αρχής να σου έστελνε στον παλιό, αφού απαιτούνταν ο λογαριασμός να ήταν στο όνομά σου? λογικά ο φίλος του @soleman προσπαθεί να τα στείλει στον εαυτό του, οχι στον soleman
Hapatingo Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 1 minute ago, kon1to said: λογικά ο φίλος του @soleman προσπαθεί να τα στείλει στον εαυτό του, οχι στον soleman Ναι σωστά, το λέει κιόλας δεν το πρόσεξα. Ναι θα μπουν στο λογαριασμό του χωρίς κανένα πρόβλημα.
alexpen Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 29 λεπτά πριν, soleman είπε Θέλουν 45€ στην τράπεζα έξοδα για την ακύρωση (χα χα χα) κλέφτες. Δεν ξέρω πως θα γυρίσουν πίσω γιατί το ΙΒΑΝ το παλιό είναι σωστό Ας μιλήσει με το support της revolut
soleman Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 30 λεπτά πριν, alexpen είπε Ας μιλήσει με το support της revolut Τέλικά μετά από λίγη ώρα συνομιλίας με το help της revolout μας είπαν ότι θα επιστραφούν τα χρήματα στον λογαριασμό σε 10 εργάσιμες μέρες Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας. Ας ελπίσουμε ότι δεν θα ταλαιπωρηθούμε μέχρι να τα πάρουμε. Φυσικά δεν νομίζω ότι υπάρχει περίπτωση να χαθουν
pp6210 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 16 ώρες πριν, koinos123 είπε Το είδα αυτό... Δεν το έχω ενεργοποιημένο. Δεν πειράζει, έβαλα την εικονική κάρτα και δουλεύει καλά. Δες τις ρυθμίσεις ασφαλείας αν είναι ενεργό και το online transactions, την είχα πατήσει με αυτό στις αρχές, νομίζω έρχεται απενεργοποιημένο εξ αρχής
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Στις 20/9/2018 στις 1:39 ΜΜ, kon1to είπε Ο μήνας μετράει ημερολογιακά; Δηλαδή 1η κάθε μήνα μηδενίζει το όριο; Αυτό ίσως; ATM Withdrawals up to £200 / €200 / 200USD or currency equivalent per month are free. Anything over the above limits is charged at 2% of value of ATM Withdrawal. Μήπως το γράφει αλλου ;; γιατί εδώ: https://www.revolut.com/dk/fee-schedule δε το βλέπω...
turbat0s Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, VICKR είπε Μήπως το γράφει αλλου ;; γιατί εδώ: https://www.revolut.com/dk/fee-schedule δε το βλέπω... Έχεις business account?
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, turbat0s είπε Έχεις business account? Δεν έχω καν λογαριασμό απλά ήθελα δω τις χρεώσεις και είχα την αίσθηση πως οι αναλήψεις από τα ATM με τη Revolut ήταν δωρεάν έως ένα ποσό. I guess αυτό άλλαξε. Επεξ/σία 21 Σεπτεμβρίου 2018 από Επισκέπτης
turbat0s Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, VICKR είπε Δεν έχω καν λογαριασμό απλά ήθελα δω τις χρεώσεις και είχα την αίσθηση πως οι αναλήψεις από τα ATM με τη Revolut ήταν δωρεάν έως ένα ποσό. I guess αυτό άλλαξε. Δεν άλλαξε, παραμένει.
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 4 λεπτά πριν, turbat0s είπε Δεν άλλαξε, παραμένει. γιατί όμως δεν το γράφουν στο site τους ;;
turbat0s Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, VICKR είπε γιατί όμως δεν το γράφουν στο site τους ;; Το γράφουν , δες στη μέση τη σελίδας.
parsifal Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Από το FAQ για Personal accounts: https://www.revolut.com/help/transaction-issues/atm-withdrawals/why-have-i-been-charged-for-cash-withdrawal
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Σε ευχαριστώ. Άρα για να κάνω ανάληψη 1000 EUR θα με χρεώσουν 0 EUR για τα πρώτα 200 EUR, 16 EUR για τα υπόλοιπα 800 EUR συν 2-3 EUR το Ελληνικό ΑΤΜ. Σωστά ;;
parsifal Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Αν δεν βρίσκεσαι στο Platinum ή Metal plan, ναι. Με την τελευταία χρέωση που αναφέρεις, ακόμη δεν είναι ξεκάθαρο τί γίνεται. Π.χ. σε διπλανό forum αναφέρουν ότι η Alpha Bank δεν έχει εφαρμόσει ακόμη την χρέωση στα ATM της.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα