alexpen Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 6 λεπτά πριν, christos4 είπε Για τριήμερο ταξιδάκι στο Λονδίνο, με συμφέρει να γεμίσω την revolut με ευρώ από τον ελληνικό μου λογαριασμό και στο revolut λογαριασμό να τα μετατρέψω σε λίρες και να πληρώνω παντού έτσι, σωστά; ή να τα αφήσω σε ευρώ και να τραβάει αυτόματα το POS? Επίσης, υπάρχουν άλλα fees μετά από κάποιο ποσό συναλλαγών (ή μετατροπής συναλλάγματος εντός του λογαριασμού), ή αυτό ισχύει μόνο για την ανάληψη μετρητών; Αν το ταξιδακι είναι το σ/κ άλλαξε τα χρήματα την Παρασκευή,πριν κλείσουν οι τράπεζες, σε λίρες ( η Revo βάζει ένα μικρό καπέλο σε foreign transaction το σ/κ στην ισοτιμία). Αν νομίζεις ότι η ισοτιμία σε συμφέρει άλλαξε τα και πάλι Αν δεν σε απασχολεί άσε να το κάνει η Revo on the fly κάθε φορά που την χρησιμοποιείς χωρίς έξτρα κόστος 1
NikosKallithea Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ρε παιδιά κόλλησα, πως παραγγελνουμε νεα κάρτα, φτάνω μεχρι εδω και μετα τίποτα Μηπως πρεπει να επιλεξω υποχρεωτικά το 5,99? Επεξ/σία 18 Σεπτεμβρίου 2018 από NikosKallithea
Hapatingo Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Το 5.99 Αυτό που επέλεξες είναι για τους premium. 1
Kostasallinone Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Εάν η κάρτα λήγει αυτόν τον μήνα και όχι τον επόμενο εάν δεν θες να περιμένεις, μπορείς να ζητήσεις αντικατάσταση όπως φαίνεται στην εικόνα για να γλυτώσεις την διαδικασία στο chat για refund.
NikosKallithea Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Μαλιστα Ληγει τον 10ο αλλα το alli (δεν ξέρω για ποιον λογο) την ακύρωσε απο τώρα, επειδή θελω να αγοράσω κατι εβγαλα μια εικονικη και τελος, οπότε τον αλλο μίνα βλέπω
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Διάβασα στα fees: https://www.revolut.com/dk/fee-schedule ATM Withdrawal Fee 2% of value of ATM Withdrawal Αυτό δεν ήταν δωρεάν ;;; τώρα δλδ στα 1.000 EUR ανάληψη κρατάνε 20 EUR συν τα 3 EUR της Ελληνικής τράπεζας ;; Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου 2018 από Επισκέπτης
turbat0s Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, VICKR είπε Διάβασα στα fees: https://www.revolut.com/dk/fee-schedule ATM Withdrawal Fee 2% of value of ATM Withdrawal Αυτό δεν ήταν δωρεάν ;;; τώρα δλδ στα 1.000 EUR ανάληψη κρατάνε 20 EUR συν τα 3 EUR της Ελληνικής τράπεζας ;; Μάλλον κάτι σου ξέφυγε στο copy paste
kon1to Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Ο μήνας μετράει ημερολογιακά; Δηλαδή 1η κάθε μήνα μηδενίζει το όριο; 12 λεπτά πριν, turbat0s είπε Μάλλον κάτι σου ξέφυγε στο copy paste Αυτό ίσως; ATM Withdrawals up to £200 / €200 / 200USD or currency equivalent per month are free. Anything over the above limits is charged at 2% of value of ATM Withdrawal.
mary Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Στις 13/9/2018 στις 7:06 ΜΜ, koinos123 είπε Γιατί η Revo με βασανίζει το τελευταίο διάστημα με τις πληρωμές; Πιο συγκεκριμένα, πάνω να κάνω αγορά από ευρωπαϊκό κατάστημα αξίας 460 ευρώ. Μου παγώνει την αγορά (την έχω δηλωμένη στο paypall). Ξεπαγώνω την κάρτα, ξανά τα ίδια. Χρειάστηκε να δημιουργήσω μία νέα εικονική κάρτα για να περάσει η αγορά. Προσπαθώ στο αμερικάνικο amazon να αγοράσω εμπόρευμα αξίας 40 ευρώ. Δεν προχωράει με τίποτα η αγορά. Αναγκάστηκα να αγοράσω με ελληνική κάρτα. Μου ξεφεύγει κάποια ρύθμιση; Κάτι δεν κάνω καλά; Μηπως στην "Ασφαλεια" της καρτας ειναι ενεργό το "Ασφαλεια βάση τοποθεσίας" ;;;
koinos123 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, mary είπε Μηπως στην "Ασφαλεια" της καρτας ειναι ενεργό το "Ασφαλεια βάση τοποθεσίας" ;;; Το είδα αυτό... Δεν το έχω ενεργοποιημένο. Δεν πειράζει, έβαλα την εικονική κάρτα και δουλεύει καλά.
soleman Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Φίλος έστειλε μόλις τώρα λεφτα στη revolout παλιό σύστημα χωρίς reference. Τράπεζα Πειραιως. Τι γίνεται τώρα? Πως θα μπουν στον λογαριασμό του?
turbat0s Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 13 λεπτά πριν, soleman είπε Φίλος έστειλε μόλις τώρα λεφτα στη revolout παλιό σύστημα χωρίς reference. Τράπεζα Πειραιως. Τι γίνεται τώρα? Πως θα μπουν στον λογαριασμό του? Τί σημαίνει αυτό? Όλοι έχουν πλέον ατομικά iban. Όχι?
soleman Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, turbat0s είπε Τί σημαίνει αυτό? Όλοι έχουν πλέον ατομικά iban. Όχι? Ειχε αποθηκευμένο στην εφαρμογή της τράπεζας το παλιό και έκανε λάθος
turbat0s Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 8 λεπτά πριν, soleman είπε Ειχε αποθηκευμένο στην εφαρμογή της τράπεζας το παλιό και έκανε λάθος Ε τότε επικοινωνία με τράπεζα μήπως ακυρώσει το έμβασμα πριν εκτελεστεί. Αλλιώς αναμονή, μέχρι να ακυρωθεί μόνο του και επιστρέψουν πίσω τα λεφτά.
soleman Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, turbat0s είπε Ε τότε επικοινωνία με τράπεζα μήπως ακυρώσει το έμβασμα πριν εκτελεστεί. Αλλιώς αναμονή, μέχρι να ακυρωθεί μόνο του και επιστρέψουν πίσω τα λεφτά. Θέλουν 45€ στην τράπεζα έξοδα για την ακύρωση (χα χα χα) κλέφτες. Δεν ξέρω πως θα γυρίσουν πίσω γιατί το ΙΒΑΝ το παλιό είναι σωστό
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα