ExTaCy1337 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 1 ώρα πριν, spartak1 είπε Premium δεν έδιναν δωρεαν. Εδιναν αν καλούσες 5 άτομα και αυτοί γράφονταν και έκαναν επιτυχη συναλλαγή. Αρα δίνουν την free που δεν έχει μέσα disposable virtual cards Εκανα τελικα λογαριασμο και απο οτι ειδα εχει τουλαχιστον μια virtual card! Κατι ειναι και αυτο! 32 λεπτά πριν, Hapatingo είπε Πριν καιρό είχαν αναφέρει στο cc οτι γίνεται να διαγράψεις την virtual και να ζητήσεις καινούργια δωρεάν μέχρι 5 φορές τον μήνα, κάποιοι το χρησιμοποιούν ως εναλλακτική της disposable στους standard χρήστες. Δεν ξέρω αν ισχύει ακόμα. Αν ισχυει και αυτο ακομη καλυτερα! Μου φτανει και μου περισσευει!
mobile_32 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Θέλω να κανω hard format στο κινητο. Όταν ξανά εγκαταστησω την εφαρμογή, τι στοιχεία μου ζητάει ? Ρωτάω γιατί αν θυμάμαι καλά κατά την εγκατάσταση δεν σου ζητάει να κανείς λογαριασμό με user name και password
Greektrooper Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 5 λεπτά πριν, mobile_32 είπε Θέλω να κανω hard format στο κινητο. Όταν ξανά εγκαταστησω την εφαρμογή, τι στοιχεία μου ζητάει ? Ρωτάω γιατί αν θυμάμαι καλά κατά την εγκατάσταση δεν σου ζητάει να κανείς λογαριασμό με user name και password Αν θυμάμαι καλά, αριθμό κινητού. 1
polog40 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Βάζεις απλά τον αριθμό του τηλεφώνου σου και είσαι έτοιμος. Όπως στο Viber. Απλά αν έχεις παλαιότερη έκδοση android (lollipop) π.χ. Κράτα και ένα backup το apk της εφαρμογής για να την ξανά εγκαταστάσεις. Μιας και από marshmallow και πίσω δεν υποστηρίζεται. Ένας απλός τρόπος για να το δεις είναι να μπεις play store και να δεις αν στην εμφανίζει. Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου 2019 από polog40
mobile_32 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Έχω iOS και μετά την τελευταίας αναβάθμιση της εφαρμογής πιθανολογο ότι μου κάνει battery drain στη συσκευή μου.... Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου 2019 από mobile_32
polog40 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Εφόσον δεν είναι jailbreak η συσκευή σου ώστε να έβρισκες ένα παλαιότερο IPA της εφαρμογής, τότε ελπίζεις μόνο σε κάποια αναβάθμιση που να διορθώνει το πρόβλημα
asdfnikos Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 3 ώρες πριν, mobile_32 είπε Θέλω να κανω hard format στο κινητο. Όταν ξανά εγκαταστησω την εφαρμογή, τι στοιχεία μου ζητάει ? Ρωτάω γιατί αν θυμάμαι καλά κατά την εγκατάσταση δεν σου ζητάει να κανείς λογαριασμό με user name και password Τον αριθμό του κινητού Και Τον τετραψήφιο αριθμό Που έχεις Για το log-in στο app.
stefanosnik Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 Στις 2/10/2019 στις 6:14 ΜΜ, Delas.46 είπε Here. Φίλε 1) διάβασα ότι προμήθεια παίρνουν μόνο εάν ξεπεράσω αγορές τον μήνα 6.000€ . Σωστά?? 2) για το συνάλλαγμα λέει ότι είναι καλό να πληρώνεις με το νόμισμα της κάθε χώρας που πας ( δηλαδή στην δικιά μου περίπτωση τουρκική λίρα) πως το κάνω αυτό όμως?
kon1to Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, stefanosnik είπε 2) για το συνάλλαγμα λέει ότι είναι καλό να πληρώνεις με το νόμισμα της κάθε χώρας που πας ( δηλαδή στην δικιά μου περίπτωση τουρκική λίρα) πως το κάνω αυτό όμως? συνηθως δεν χρειαζεται να κανεις κατι γινεται αυτόματα... αν σε ρωτησουν αν προτιμας να πληρωσεις σε Ευρώ ή σε Τουρκικη λίρα, επιλέγεις λίρα... γενικά, επειδή καμια φορα μπορει να μην σε ρωτήσουν οταν περνας το pin σου στο pos ριχνεις μια ματια στην οθονη για να δεις σε τι νομισμα χρεώνεσαι... Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου 2019 από kon1to 2
MauroPaltoudias Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 Αυτό ακριβώς. Ένας επιπλέον λόγος για να κάνεις μετατροπή-αγορά από πριν, στο τοπικό νόμισμα (στην περίπτωση σου υπάρχει η τουρκική λίρα ως επιλογή).
Hapatingo Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 minutes ago, MauroPaltoudias said: Αυτό ακριβώς. Ένας επιπλέον λόγος για να κάνεις μετατροπή-αγορά από πριν, στο τοπικό νόμισμα (στην περίπτωση σου υπάρχει η τουρκική λίρα ως επιλογή). Αυτό δεν παίζει ρόλο γιατί η κάρτα αναγνωρίζεται ως ξένη όχι το balance της κάρτας. Δεν ξέρει το pos τι χρήματα έχεις στην κάρτα σου, αλλά ότι η κάρτα είναι του τάδε νομίσματος (αγγλική δηλαδή). Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου 2019 από Hapatingo 2
soiramk Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 Αμερική πουθενά δε με ρώτησαν σε ποιο νόμισμα να χρεώσουν πάντως... Χρέωναν κατευθείαν δολάρια.
oasisAthens Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παιδιά. Καινούργιος χρήστης της Revolut και εγώ και ακόμα ψάχνω το μενού και προσπαθώ να καταλάβω τι γίνεται και πως. Ερώτηση : Έχω πχ 100 ευρώ μέσα στο λογαριασμό και θέλω να κάνω τα 50 λίρες και τα 50 να παραμείνουν σε ευρώ. Πάω από πίνακα - - > Λογαριασμός και δημιουργώ καινούργιο στο νόμισμα που θέλω? Και ερώτηση δεύτερη : Είναι προτιμότερο να έχω ήδη κάποιο ποσό στο νόμισμα το οποίο επιθυμώ να κάνω χρήση? Επίσης στο όνομα - επώνυμο κατόχου τι βάζουμε? Στην virtual δεν το βλέπω. Στην εκτυπωμένη όταν έρθει αναγράφεται κανονικά? Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου 2019 από oasisAthens
MauroPaltoudias Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, Hapatingo είπε Αυτό δεν παίζει ρόλο γιατί η κάρτα αναγνωρίζεται ως ξένη όχι το balance της κάρτας. Δεν ξέρει το pos τι χρήματα έχεις στην κάρτα σου, αλλά ότι η κάρτα είναι του τάδε νομίσματος (αγγλική δηλαδή). Ναι, θα μπορούσε να είναι και έτσι. Δεν έχεις και άδικο. Δηλαδή, σύμφωνα και με τη διεύθυνση που δηλώνει ένας Έλληνας (Ελλάδα), βλέπει πάλι αγγλική λίρα θες να πεις; Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου 2019 από MauroPaltoudias
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα