spartak1 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 6 ώρες πριν, stefanosnik είπε Παιδιά γεια σας , λοιπόν σε ένα μήνα πάω διακοπές Κωνσταντινούπολη και ερωτώ, πληρωμή με Πειραιώς? Πληρωμή με revolut ?? Η τπτ από τα δύο , μόνο μετρητά? Απλά επειδή θέλω να κάνω και ψώνια δεν βολεύει να κουβαλώ τόσα μετρητά μαζί μου... πως πάνε οι χρεώσεις με κάρτα? Πληρωμή με Revolut
zananiro Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 Καλημέρα παιδιά. Άνοιξα πρόσφατα και λογαριασμό revolut. Έχω κάποιες ερωτησεις: 1. Την φυσική κάρτα δεν την έχω παραλάβει ακόμα. Μπορώ να κάνω online αγορές με βάση τα στοιχεία της κάρτας που βλέπω στο app χωρίς να έχω παραλάβει την φυσική κάρτα? 2. Άνοιξα το λογαριασμό μετά από invitation που μου έστειλε γνωστός. Για να πάρω το δώρο, χρειάζεται αγορά μέσω της φυσικής κάρτας σε pos ή μπορώ και online?
dBpanos Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 5 λεπτά πριν, zananiro είπε Καλημέρα παιδιά. Άνοιξα πρόσφατα και λογαριασμό revolut. Έχω κάποιες ερωτησεις: 1. Την φυσική κάρτα δεν την έχω παραλάβει ακόμα. Μπορώ να κάνω online αγορές με βάση τα στοιχεία της κάρτας που βλέπω στο app χωρίς να έχω παραλάβει την φυσική κάρτα? 2. Άνοιξα το λογαριασμό μετά από invitation που μου έστειλε γνωστός. Για να πάρω το δώρο, χρειάζεται αγορά μέσω της φυσικής κάρτας σε pos ή μπορώ και online? 1) Ναι μπορείς κανονικά, αρκεί να έχεις ενεργοποιημένη την επιλογή για online αγορές στα security settings 2) Δεν γνωρίζω με βεβαιότητα. Θεωρητικά σε οποιαδήποτε πρώτη αγορά, μετά από δικό σου top-up. 1
_filippos_ Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 1. Τον αριθμό της φυσικής κάρτας για αγορές δεν μπορεις να τον χρησιμοποιήσεις γιατι δεν ειναι ενεργοποιημένη η κάρτα. Πρέπει να την παραλάβεις πρώτα. Μπορείς ομως να βγάλεις μια virtual card κ να χρησιμοποιήσεις αυτη για αγορές online. 2. Μπορείς online μέσω της virtual card 1
asdfnikos Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 8 λεπτά πριν, zananiro είπε Καλημέρα παιδιά. Άνοιξα πρόσφατα και λογαριασμό revolut. Έχω κάποιες ερωτησεις: 1. Την φυσική κάρτα δεν την έχω παραλάβει ακόμα. Μπορώ να κάνω online αγορές με βάση τα στοιχεία της κάρτας που βλέπω στο app χωρίς να έχω παραλάβει την φυσική κάρτα? 2. Άνοιξα το λογαριασμό μετά από invitation που μου έστειλε γνωστός. Για να πάρω το δώρο, χρειάζεται αγορά μέσω της φυσικής κάρτας σε pos ή μπορώ και online? 1.Ναι αρκεί να ενεργοποιήσεις της ηλεκτρικό νίκες αγορες Από το app 2.μετράει Και online αγορα.το μπονους πιστώνεται Αφού ολοκληρωθεί η συναλλαγή 1-3 μέρες 2
dBpanos Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 4 λεπτά πριν, _filippos_ είπε 1. Τον αριθμό της φυσικής κάρτας για αγορές δεν μπορεις να τον χρησιμοποιήσεις γιατι δεν ειναι ενεργοποιημένη η κάρτα. Πρέπει να την παραλάβεις πρώτα. Μπορείς ομως να βγάλεις μια virtual card κ να χρησιμοποιήσεις αυτη για αγορές online. 2. Μπορείς online μέσω της virtual card 1) Δεν ξέρω αν έχει αλλάξει πρόσφατα, αλλά στην ανανέωση της κάρτας μου πριν 10 μήνες, μπορούσα να τη χρησιμοποιήσω κανονικά προτού την παραλάβω. (είχε λήξει η πρώτη που την είχα από 11/2016 και η νέα άργησε να έρθει) 1
_filippos_ Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 Σε γνωστό μου που έκανα την διαδικασία για τα 10€ δεν μπορούσε να χρησιμοποιήσει την φυσική κάρτα για online αγορά γιατί δεν την είχε παραλάβει. Ήταν οι επιλογές απενεργοποιημένες. Βγάλαμε επιτόπου μια virtual κ κάναμε την δουλειά. 1
dBpanos Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 1 λεπτό πριν, _filippos_ είπε Σε γνωστό μου που έκανα την διαδικασία για τα 10€ δεν μπορούσε να χρησιμοποιήσει την φυσική κάρτα για online αγορά γιατί δεν την είχε παραλάβει. Ήταν οι επιλογές απενεργοποιημένες. Βγάλαμε επιτόπου μια virtual κ κάναμε την δουλειά. ΟΚ, είναι κι αυτό μια λύση. @zananiro Σε κάθε περίπτωση τα χρήματα θα σου πιστωθούν μετά την εκκαθάριση της συναλλαγής, όπως έγραψε ο @asdfnikos παραπάνω. 1
Hapatingo Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 40 minutes ago, _filippos_ said: Σε γνωστό μου που έκανα την διαδικασία για τα 10€ δεν μπορούσε να χρησιμοποιήσει την φυσική κάρτα για online αγορά γιατί δεν την είχε παραλάβει. Ήταν οι επιλογές απενεργοποιημένες. Βγάλαμε επιτόπου μια virtual κ κάναμε την δουλειά. Απενεργοποιημένες είναι για ασφάλεια, εσύ θέλει να τις ενεργοποιήσεις. Το έκανα χθες σε φίλο, πριν παραλάβει κάρτα. Ποτέ η Revolut δεν είχε σύστημα ενεργοποιήσεις κάρτας. 1
Delas.46 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 2 ώρες πριν, Hapatingo είπε Απενεργοποιημένες είναι για ασφάλεια, εσύ θέλει να τις ενεργοποιήσεις. Το έκανα χθες σε φίλο, πριν παραλάβει κάρτα. Ποτέ η Revolut δεν είχε σύστημα ενεργοποιήσεις κάρτας. Η ενεργοποίηση της κάρτας αφορά το Chip, και για αυτό θέλει η πρώτη πληρωμή να γίνει με chip n pin μέθοδο. Οι online αγορές είναι διαθέσιμες μετά από 3-5 μέρες, διότι αν πας στις ρυθμίσεις της κάρτας νωρίτερα, οι επιλογές είναι γκριζαρισμένες. 1
stefanosnik Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 11 ώρες πριν, spartak1 είπε Πληρωμή με Revolut ξερουμε χρεωσεις? και αν υπαρχει οριο ειτε ημερησιο ειτε μιας συναλλαγης? ( γιατι θελω να αγορασω κατι ακριβο)
Delas.46 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 3 λεπτά πριν, stefanosnik είπε ξερουμε χρεωσεις? και αν υπαρχει οριο ειτε ημερησιο ειτε μιας συναλλαγης? ( γιατι θελω να αγορασω κατι ακριβο) Here.
Hapatingo Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 9 hours ago, Delas.46 said: Η ενεργοποίηση της κάρτας αφορά το Chip, και για αυτό θέλει η πρώτη πληρωμή να γίνει με chip n pin μέθοδο. Οι online αγορές είναι διαθέσιμες μετά από 3-5 μέρες, διότι αν πας στις ρυθμίσεις της κάρτας νωρίτερα, οι επιλογές είναι γκριζαρισμένες. Αυτό αφορά το nfc. Η κάρτα είναι ήδη ενεργοποιημένη απο το "εργοστάσιο" πριν αποσταλεί. Επεξ/σία 2 Οκτωβρίου 2019 από Hapatingo
Delas.46 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 15 ώρες πριν, Hapatingo είπε Αυτό αφορά το nfc. Η κάρτα είναι ήδη ενεργοποιημένη απο το "εργοστάσιο" πριν αποσταλεί. Το NFC που αναφέρεις είναι το chip που έγραψα. Από την μία μεριά είναι οι επαφές και στο πλάι έχει έξοδο κεραίας NFC. Δεν ξέρω αν διάβασες το μισό μου μήνυμα μόνο.. Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου 2019 από Delas.46 Λάθος φωτογραφία
Dinos_12345 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 PSA: Μόλις έκανα 100 ευρώ top-up με κλασσική enter visa της Alpha bank, μου έστειλε κανονικά κωδικό alpha secure web και έκανε top-up κανονικά. Έφυγαν τα capital controls;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα