Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
19 ώρες πριν, MauroPaltoudias είπε

Σε ευχαριστώ. Μια από τα ίδια. Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο, αλλά η ενημέρωση μου ήρθε και μέσω email! 

Το έκαναν και καλά escalate στο account verification team και θα με ενημερώσουν εν ευθέτω χρόνω. 

Edit Έχει χαθεί η μπάλα. Δεν ξέρουν τίποτα και με παρέπεμψαν στην ΕΤΕ. Η ΕΤΕ με τη σειρά της βλέπει τις συναλλαγές που επιχειρούν να πραγματοποιηθούν, παραδόξως όμως τους γυρίζει πίσω το ποσό. Το περίεργο είναι ότι δεν λαμβάνω ειδοποίηση για OTP (υποχρεωτικό εδώ και κάποιες ημέρες από οδηγία Ε.Ε.), αλλά μου εμφανίζει το μήνυμα που αναφέρω και στο παραπάνω ποστ.

Υπάρχει πιθανότητα να μπλοκάρει τις συναλλαγές η ίδια η Mastercard. Πέρσι μου είχε συμβεί στην Eurobank. Άρχισαν να απορρίπτονται οι συναλλαγές σχεδόν παντού (Amazon, Spotify κλπ), μίλησα με τηλεφωνικό κέντρο Eurobank και μου λένε capital control είναι. Προσπαθώ να βάλω λεφτά σε DiPocket λίγες μέρες αργότερα και απορρίπτεται για πρώτη φορά και εκεί. Ξαναπαίρνω τηλέφωνο και μου λέει ότι η Mastercard έχει μπλοκάρει την κάρτα για πιθανότητα διαρροής στοιχείων της. Ρώτησα αν μπορούν να την ξεμπλοκάρουν μιας και δεν είχα δει η κάνει ποτέ καμία sketchy συναλλαγή και μου είπαν όχι δεν είναι στο χέρι τους. 

Τελικά έβγαλα άλλη κάρτα. Ευτυχώς 1: Δεν ήταν η πιστωτική γιατί δεν ξέρω τι γίνεται με μεταφορές δόσεων και υπολοίπου και 2: Η Eurobank σου την δίνει κατευθείαν την κάρτα, χωρίς ταχυδρομεία κλπ.

Δημοσ.

Σας ευχαριστώ πολύ. Τελικά, το πρόβλημα ήταν πιο απλό και είχε να κάνει με την δήλωση των στοιχείων, όπως σωστά ανέφερε και ο @asdfnikos. Πιο συγκεκριμένα, έπρεπε στην εφαρμογή να μειωθεί το πλήθος γραμμάτων και ψηφίων στη διεύθυνση, όχι της κάρτας revolut (στα προσωπικά στοιχεία), αλλά στο σημείο που δηλώνεται η κάθε κάρτα για top up. Με το που μπήκε μόνο ο ταχυδρομικός κώδικας, όλα έστρωσαν. 

• Like 2
Δημοσ.

ICYMI τα village cinemas ΔΕΝ δέχονται την Revolut για αγορά online εισιτηρίων.
Μόνο με κάρτες από Ελληνικές τράπεζες έγραψε (εντελώς παράλογο για μένα)... 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, soiramk είπε

ICYMI τα village cinemas ΔΕΝ δέχονται την Revolut για αγορά online εισιτηρίων.
Μόνο με κάρτες από Ελληνικές τράπεζες έγραψε (εντελώς παράλογο για μένα)... 

Απο ποτε δεν δεχόντουσαν Καρτες εξωτερικου για αγορα εισιτηρίων και δεν θελουν μαλλον μα το αλλαξουν...Τους το εχω αναφερει επανειλημμένα και απαντηση δεν παιρνω.

Δημοσ.
13 ώρες πριν, asdfnikos είπε

Απο ποτε δεν δεχόντουσαν Καρτες εξωτερικου για αγορα εισιτηρίων και δεν θελουν μαλλον μα το αλλαξουν...Τους το εχω αναφερει επανειλημμένα και απαντηση δεν παιρνω.

Δεν το γνώριζα. Και κάτι διάβασα πως το ίδιο "καθεστώς" έχουν και οι εταιρείες κινητής για online ανανεώσεις.
Μεγάλο φάουλ από πλευράς τους θεωρώ.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, soiramk είπε

Δεν το γνώριζα. Και κάτι διάβασα πως το ίδιο "καθεστώς" έχουν και οι εταιρείες κινητής για online ανανεώσεις.

Paypal και καθάρισες.Για ανανέωση κινητής.Εγώ αυτό κάνω.

Αυτό με την μη αποδοχή αλλοδαπής κάρτας το έχουν και στην αγγλία,δεν μπορείς να ανανεώσεις χρόνο ομιλίας με κάρτα που δεν έχει εκδοθεί τοπικά.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Paypal και καθάρισες.Για ανανέωση κινητής.Εγώ αυτό κάνω.

Καλά και εγώ έτσι κάνω. Απλά μου έχουν μείνει κάποια λεφτά στη Revolut από το ταξίδι μου στην Αμερική και έλεγα να τα φάω έτσι (σινεμά και ανανεώσεις κινητής) χωρίς να την περάσω PayPal. Μικρό το κακό 😋

Δημοσ.

Παιδιά, αν και θα έχει ξαναφερθεί, τελικά τι ισχύει στην Ελλάδα με αναλήψεις από ΑΤΜ;

Πριν από λίγους μήνες στην Ιταλία δεν χρεώθηκα κάτι. Στην Ελλάδα χρεώνεσαι;

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, tonypapadovic είπε

Παιδιά, αν και θα έχει ξαναφερθεί, τελικά τι ισχύει στην Ελλάδα με αναλήψεις από ΑΤΜ;

Πριν από λίγους μήνες στην Ιταλία δεν χρεώθηκα κάτι. Στην Ελλάδα χρεώνεσαι;

Έχει αναφερθεί πολύ πρόσφατα. Όλα τα ΑΤΜ χρεώνουν εκτός από 2 στη Θεσσαλονίκη. (τράπεζα βουλγάρικη)

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, soiramk είπε

Σε What's UP μια χαρά περνάει η Revolut πάντως με το Auto Top-Up.

Επεξ/σία από Delas.46
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Delas.46 είπε

Σε What's UP μια χαρά περνάει η Revolut πάντως με το Auto Top-Up.

4 ώρες πριν, ProponitisTouKanape είπε

Και στη Vodafone το ιδιο. Εχω κάνει ανανέωση με Revo

Ok, ευχαριστώ! 

Δημοσ.

Παιδιά γεια σας , λοιπόν σε ένα μήνα πάω διακοπές Κωνσταντινούπολη  και ερωτώ, πληρωμή με Πειραιώς? Πληρωμή με revolut ?? Η τπτ από τα δύο , μόνο μετρητά?   Απλά επειδή θέλω να κάνω και ψώνια δεν βολεύει να κουβαλώ τόσα μετρητά μαζί μου... πως πάνε οι χρεώσεις με κάρτα? 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...