d4mage Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 19 λεπτά πριν, panosss567 είπε έχουν απεργία οι τράπεζες !!!! Τι σχέση έχει η σημερινή απεργία με το χθεσινό έμβασμα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asdfnikos Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, d4mage είπε Τι σχέση έχει η σημερινή απεργία με το χθεσινό έμβασμα; Και σχέση να είχαν τα εμβάσματα είναι ανεξάρτητα από της απεργίες των υπαλλήλων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tonypapadovic Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Παίδες σε σχέση με το πρόμο που τρέχει με τα 10Ε, τι πρέπει να κάνει ο νέος χρήστης για να πάρει το δεκάευρο; Φίλος έκανε αγορά επί τόπου από το app store της samsung και δεν έγινε τίποτα Εγώ τα τσίμπησα κανονικά βέβαια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asdfnikos Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, tonypapadovic είπε Παίδες σε σχέση με το πρόμο που τρέχει με τα 10Ε, τι πρέπει να κάνει ο νέος χρήστης για να πάρει το δεκάευρο; Φίλος έκανε αγορά επί τόπου από το app store της samsung και δεν έγινε τίποτα Εγώ τα τσίμπησα κανονικά βέβαια Παίρνει το bonus οταν γίνει εκκαθάριση της Αγορας.Δηλαδή σε 1-3 μέρες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
armagedwnn Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 19 ώρες πριν, loyros13 είπε Η φυσική κάρτα της Revolut μου περνάει κανονικά στο Google Pay, ενώ η virtual όχι. Φαντάζομαι και της Ν26 μπορείς να την χρησιμοποιήσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MrD Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Αν κάποιος θελει πρόσκληση με την οποία θα πάρει το bonus των 10 ευρώ. Ας μου στείλει pm εντός της εβδομάδας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
loyros13 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 5 ώρες πριν, armagedwnn είπε Φαντάζομαι και της Ν26 μπορείς να την χρησιμοποιήσεις. Όχι ούτε αυτή την παίρνει, Monese και DiPocket όμως κανονικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 32 λεπτά πριν, loyros13 είπε Όχι ούτε αυτή την παίρνει, Monese και DiPocket όμως κανονικά. Εγω την έχω περάσει,αγγλική Ν26. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bjj-p Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 τι επαθαν ρε παιδια τα κρυπτονομισματα; αρχισαν να χτυπανε τα alerts μαζεμενα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hapatingo Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 1 hour ago, bjj-p said: τι επαθαν ρε παιδια τα κρυπτονομισματα; αρχισαν να χτυπανε τα alerts μαζεμενα Χαμός και το χρηματιστήριο μεγάλη πτώση σήμερα. Στο Αμέρικα ανοίγουν το ενδεχόμενο για νέα ύφεση. Δεν τα βρήκαν Κίνα- Αμερική συν οτι άργησαν διαδικασία καθαίρεσης του Τράμπ σχετικά με τον εμπορικό πόλεμο που ξεκίνησε Κίνα- ΗΠΑ. Απο την άλλη η Αγγλία, κοινοβούλιο και ο Θωμάς ο μάγειρας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maroulini91 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2019 Στις 23/9/2019 στις 9:48 ΠΜ, gokuthelegend είπε Κατέβασα την εφαρμογή και έκανα λογαριασμό. Μου ζητάει ταυτότητα για ταυτοποίηση στοιχείων, αλλά η ταυτότητά μου είναι σε χάλια κατάσταση καθότι την έχω πάνω από 17 χρόνια. Βγάζω φωτογραφία την μπροστά και την πίσω όψη αλλά μετά από λίγο μου στέλνουν μήνυμα ότι δεν μπορούν να κάνουν τη ταυτοποίηση. Τι γίνεται σε αυτή τη περίπτωση; Κυριακη ανοιξα νεο ρεβο λογαριασμο σε φιλη με ταυτοτητα απο το 2004 σε αθλια κατασταση(πλαστικο τσαλακωμενο φουλ και φθαρμενο στις ακρες)και της την δεκτηκε μεσα σε 3 λεπτα αφου εστειλα τις φωτο και την σελφιε..μηπως φταιει ο φωτισμος που βγαζεις φωτο;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) οι Ελληνικες ταυτοτητες απο τον Αυγουστο δεν πρεπει να γινονται δεκτες για ανοιγμα τραπεζικου λογαριασμου ή λογαριασμου ηλεκτρονικου χρηματος εκτος Ελλαδος γιατι δεν πληρουν τις προδιαγραφες ασφαλειας (υδατογραφηματα κλπ). Το μονο που δεχονται ειναι διαβατηριο σε ισχυ αλλα μερικες FinTech δεχονται και συνδιασμο ταυτοτητας μαζι με το νεο διπλωμα οδηγησης. Επεξ/σία 25 Σεπτεμβρίου 2019 από Επισκέπτης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mobile_32 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2019 11 ώρες πριν, Hapatingo είπε Χαμός και το χρηματιστήριο μεγάλη πτώση σήμερα. Στο Αμέρικα ανοίγουν το ενδεχόμενο για νέα ύφεση. Δεν τα βρήκαν Κίνα- Αμερική συν οτι άργησαν διαδικασία καθαίρεσης του Τράμπ σχετικά με τον εμπορικό πόλεμο που ξεκίνησε Κίνα- ΗΠΑ. Απο την άλλη η Αγγλία, κοινοβούλιο και ο Θωμάς ο μάγειρας. Η λογική λέει ότι τώρα που έπεσαν οι μετοχές είναι καλή στιγμή για αγορά ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
babble tribe Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Διαβάζω ότι καθημερινά μπλοκάρονται πολλοί λογαριασμοί για “review”, φαινομενικά τυχαία ακόμα και για πολύ μικρά ποσά. Με ένα search στο Twitter “revolutapp” αν πάτε στα latest, θα δείτε ατελειωτη λίστα από χρήστες που ζηάνε πρόσβαση στον λογαριασμό τους, ακόμα και αν έχουν στείλει όλα τα δικαιολογητικά, κάτι που με ανησυχεί ιδιαίτερα. Πολλές φορές το account τους ειναι σε review για μήνες. Λεφτά στον λογαριασμό μου μπαίνουν αποκλειστικά από την δικιά μου τράπεζα στην Ελλάδα και έχουμε καθημερινές μεταφορές ποσών εγώ και η κοπέλα μου μεταξύ μας στα revolut account μικρό πόσα Μαξ 10€ πχ αν βγούμε έξω και δεν έχουμε ρευστό το μεταφέρουμε ο ένας στον άλλο σαν πορτοφόλι Είχε κανείς ανάλογη εμπειρία; Επεξ/σία 26 Σεπτεμβρίου 2019 από babble tribe Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekboy Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 8 ώρες πριν, babble tribe είπε Διαβάζω ότι καθημερινά μπλοκάρονται πολλοί λογαριασμοί για “review”, φαινομενικά τυχαία ακόμα και για πολύ μικρά ποσά. Με ένα search στο Twitter “revolutapp” αν πάτε στα latest, θα δείτε ατελειωτη λίστα από χρήστες που ζηάνε πρόσβαση στον λογαριασμό τους, ακόμα και αν έχουν στείλει όλα τα δικαιολογητικά, κάτι που με ανησυχεί ιδιαίτερα. Πολλές φορές το account τους ειναι σε review για μήνες. Λεφτά στον λογαριασμό μου μπαίνουν αποκλειστικά από την δικιά μου τράπεζα στην Ελλάδα και έχουμε καθημερινές μεταφορές ποσών εγώ και η κοπέλα μου μεταξύ μας στα revolut account μικρό πόσα Μαξ 10€ πχ αν βγούμε έξω και δεν έχουμε ρευστό το μεταφέρουμε ο ένας στον άλλο σαν πορτοφόλι Είχε κανείς ανάλογη εμπειρία; Για τον ιδιο λογο σκεφτομαι μηπως να ανοιξω και καμια εναλλακτικη, εχω ηδη N26 αλλα η Revolut με εχει βολεψει περισσοτερο. Αν καποιος εχει να προτεινει κατι που ειναι πιο κοντα σε Revolut? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα