Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, kon1to είπε

Δεν ειμαι σιγουρος που μπερδευεσαι!

Φυσικη καρτα ειναι η κλασική πλαστική και θα σου ερθει ταχυδρομικά.

Η εικονική ειναι αύλη, δεν μπορείς να την πιάσεις, την βλέπεις απλα μέσα από το app.

Εγω προσωπικά εχω κλειδώσει τις αγορες μεσω ιντερνετ απο την πλαστική καρτα για λογους ασφαλείας και χρησιμοποιώ μονο την εικονική που δεν "χανεται". Τop up σου ζητάνε να κανεις γιατι αλλιώς θα πήγαινε ο καθενας και θα παρηγγελνε τζαμπα καρτες! 6 ευρω σε χρεώνουν τα μεταφορικά, δεν την στελνουν δωρεάν, η εικονικη προφανως δεν εχει μεταφορικα, οποτε είναι δωρεάν!

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.

• Απαντ. 11,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 hour ago, freelove said:

Υπάρχει καμμία άλλη υπηρεσία Σαν Την revolut πού ΝΑ σου προσφέρει παραπάνω virtual κάρτες??

Δύσκολα! Η revolut πρωτοπόρος σε όλα.

• Like 1
Δημοσ.
20 ώρες πριν, kon1to είπε

Σχετικά με το paypal, εγώ προσωπικά έβγαλα revolut και για να το αντικαταστήσω. Γιατί να μη χρησιμοποιείς μια virtual revolut για τις διαδικτυακές σου αγορές; Τι παραπάνω σου προσφέρει το paypal?

Εάν βγάλω φυσική κάρτα θα πρέπει να την συνδέσω με το paypal, εάν βγάλω εικονική όχι;

Η εικονική δεν είναι ίδια κάρτα με την φυσική, σε χρήση με τη μόνη διαφορά πως δεν υπάρχει σε πλαστική και απλά δεν την έχεις στα χέρια σου; Θέλω να πω, της εικονικής κάρτας απλά βρίσκονται όλα στο app της Revolut (αριθμοί και τα σχετικά).

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, d4mage είπε

Εάν βγάλω φυσική κάρτα θα πρέπει να την συνδέσω με το paypal, εάν βγάλω εικονική όχι;

Τίποτα δεν "πρέπει".

Τα πάντα εξαρτώνται από τις ανάγκες σου και το τί θέλεις να επιτύχεις.

4 λεπτά πριν, d4mage είπε

Θέλω να πω, της εικονικής κάρτας απλά βρίσκονται όλα στο app της Revolut (αριθμοί και τα σχετικά).

Σωστά.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, d4mage είπε

Η εικονική δεν είναι ίδια κάρτα με την φυσική, σε χρήση με τη μόνη διαφορά πως δεν υπάρχει σε πλαστική και απλά δεν την έχεις στα χέρια σου; Θέλω να πω, της εικονικής κάρτας απλά βρίσκονται όλα στο app της Revolut (αριθμοί και τα σχετικά).

Όχι δεν είπα αυτό... Είτε φυσική είτε εικονική βγάλεις, αν θες να τη συνδέσεις με paypal μπορείς. Απλά αν δεν σκοπεύεις να κάνεις αγορές από καταστήματα και αναλήψεις από ΑΤΜ τότε δεν χρειάζεσαι φυσική κάρτα. Αν δηλαδή θες να κάνεις μόνο αγορές μέσω ιντερνετ, μπορείς να παίξεις μπάλα με την εικονική. Αν επιλέξεις να βγάλεις και τις 2, τότε θα έχουν διαφορετικό αριθμό. Βέβαια από τον ίδιο λογαριασμό τραβάνε τα λεφτά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά 14/9 έκανα τρεις συναλλαγες και μηδενίσε ο λογαριασμός μου. Σήμερα ξυπνάω και βλέπω email ότι έχω λέει negative balance. Μπαίνω στην εφαρμογή και βλέπω ότι όντως έχω αρνητικό το ποσό που ξόδεψα στις 14/9. 

Το παράξενο είναι ότι χρεωθηκα τρεις ίδιες συναλλαγες όπως τις 14/9. Έχει τύχει σε κανένα? 

Edit :βλέπω ότι οι σημερινές τις έχει σαν delayed transactions 14/9. Το θέμα είναι ότι εγώ έχω χρεωθεί και τις 6 συναλλαγές! 

Επεξ/σία από greekboy
Δημοσ.
1 minute ago, greekboy said:

Παιδιά 14/9 έκανα τρεις συναλλαγες και μηδενίσε ο λογαριασμός μου. Σήμερα ξυπνάω και βλέπω email ότι έχω λέει negative balance. Μπαίνω στην εφαρμογή και βλέπω ότι όντως έχω αρνητικό το ποσό που ξόδεψα στις 14/9. 

Το παράξενο είναι ότι χρεωθηκα τρεις ίδιες συναλλαγες όπως τις 14/9. Έχει τύχει σε κανένα? 

Σε άλλη αγγλική ''τράπεζα'' ενημέρωσαν οτι υπάρχει πρόβλημα με 2πλες συναλλαγές απο τον συνεργάτη τους. Υποθέτω κάτι παρόμοιο θα παίζει, ρώτησε στο chat.

Δημοσ.

Εγώ το καλοκαίρι είχα πάθει το ανάποδο.

Έκανα συναλλαγές, χρεωνόταν τα ποσά και μετά από μερικά δευτερόλεπτα επέστρεφαν στο λογαριασμό!

Δωρεάν αγορές!

Φυσικά 2 μέρες μετά αφαιρέθηκαν οριστικά από το balance.

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, kon1to είπε

Όχι δεν είπα αυτό... Είτε φυσική είτε εικονική βγάλεις, αν θες να τη συνδέσεις με paypal μπορείς. Απλά αν δεν σκοπεύεις να κάνεις αγορές από καταστήματα και αναλήψεις από ΑΤΜ τότε δεν χρειάζεσαι φυσική κάρτα. Αν δηλαδή θες να κάνεις μόνο αγορές μέσω ιντερνετ, μπορείς να παίξεις μπάλα με την εικονική. Αν επιλέξεις να βγάλεις και τις 2, τότε θα έχουν διαφορετικό αριθμό. Βέβαια από τον ίδιο λογαριασμό τραβάνε τα λεφτά.

Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω το εξής: Ποιος ο λόγος να υπάρχει η εικονική κάρτα εφόσον κάνει την ίδια δουλειά με μια φυσική. Θέλω να πω, δεν είναι προτιμότερο να έχεις ας πούμε και μια κάρτα στα χέρια σε περίπτωση που θες να βγάλεις τα χρήματα από atm ή να πληρώσεις για κάτι σε ένα pos; Φυσικά αυτό μόνο εάν η κάρτα υποστηρίζεται σχεδόν παντού και φυσικά να μην σου κρατάει προμήθειες μεγαλύτερες από αυτές μέσω Δίας.

Ένα άλλο που δεν κατάλαβα είναι γιατί κάποιος να βγάλει παραπάνω από μία εικονική κάρτα, δηλαδή που θα χρειαστεί; 

5 ώρες πριν, turbat0s είπε

Τίποτα δεν "πρέπει".

Τα πάντα εξαρτώνται από τις ανάγκες σου και το τί θέλεις να επιτύχεις.

Κάποιοι λένε αγορά και paypal πάνε μαζί, ενώ άλλοι revolut για να ανακτικαταστήσουν το paypal επειδή δεν προσφέρει τίποτα παραπάνω. Οπότε, να συνδέσω ή όχι την revo με paypal για αγορά από gearbest?

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, d4mage είπε

Κάποιοι λένε αγορά και paypal πάνε μαζί, ενώ άλλοι revolut για να ανακτικαταστήσουν το paypal επειδή δεν προσφέρει τίποτα παραπάνω. Οπότε, να συνδέσω ή όχι την revo με paypal για αγορά από gearbest?

Ποιός είπε ότι η revo αντικαθιστά το pp?

Το ορθό είναι να λειτουργούν μαζί συνδυαστικά.

Να τη συνδέσεις, ώστε αν κάτι πάει στραβά με το gear να μπορείς να βάλεις στη μέση το pp.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, turbat0s είπε

Ποιός είπε ότι η revo αντικαθιστά το pp?

Το ορθό είναι να λειτουργούν μαζί συνδυαστικά.

Να τη συνδέσεις, ώστε αν κάτι πάει στραβά με το gear να μπορείς να βάλεις στη μέση το pp.

Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση.

Παιδιά πολύ χρήσιμη η βοήθεια που δίνετε μέσα στο forum, από τις λίγες ενότητες που επικρατεί σοβαρό προφίλ χωρίς εξυπνάδες. Μπράβο σε όλους για το χρόνο που αφήνετε και ασχολείστε και που δεν βγαίνετε εκτός του θέματος.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για τριήμερο ταξιδάκι στο Λονδίνο, με συμφέρει να γεμίσω την revolut με ευρώ από τον ελληνικό μου λογαριασμό και στο revolut λογαριασμό να τα μετατρέψω σε λίρες και να πληρώνω παντού έτσι, σωστά; ή να τα αφήσω σε ευρώ και να τραβάει αυτόματα το POS? 

Επίσης, υπάρχουν άλλα fees μετά από κάποιο ποσό συναλλαγών (ή μετατροπής συναλλάγματος εντός του λογαριασμού), ή αυτό ισχύει μόνο για την ανάληψη μετρητών; 

Επεξ/σία από christos4
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, christos4 είπε

Για τριήμερο ταξιδάκι στο Λονδίνο, με συμφέρει να γεμίσω την revolut με ευρώ από τον ελληνικό μου λογαριασμό και στο revolut λογαριασμό να τα μετατρέψω σε λίρες και να πληρώνω παντού έτσι, σωστά; ή να τα αφήσω σε ευρώ και να τραβάει αυτόματα το POS? 

Επίσης, υπάρχουν άλλα fees μετά από κάποιο ποσό συναλλαγών, ή αυτό ισχύει μόνο για την ανάληψη μετρητών; 

Αν το ταξιδάκι σου πέφτει μέσα σε Σ/Κ άλλαξε από τώρα τα Ευρώ σε Λίρες, γιατί το Σ/Κ σε κάθε συναλλαγή θα έχεις ένα καπέλο 0.5%. Δεν υπάρχουν fees όσο πληρώνεις με την κάρτα. Μόνο στην ανάληψη από ΑΤΜ πάνω από 200 Λίρες ισχύει αυτό (καπέλο 2%). 

• Like 2
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...