Επισκέπτης Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 7 ώρες πριν, mobile_32 είπε Για να δώσω ένα παράδειγμα ότι το πράγμα θέλει μελέτη και γνώση για το trading. όταν πας να κανείς λογαριασμό για τις μετοχές σου ζητάει να δηλώσεις το net worth(???). Μεταφράζεται σε καθαρή θέση...αν το κατάλαβα καλά σου ζητάει να δηλώσεις την αξία των πραγμάτων που έχεις μείον την αξία αυτόν που χρωστάς ...... και πάλι όμως δεν ξέρω σε ένα φυσικό πρόσωπο πως μπορεί να υπολογιστεί αυτό....σε μια εταιρία οκ αλλά σε φυσικό πρόσωπο ??? κανεις μια σουμα ακινητα (μαζι με το περιεχομενο τους), αυτοκινητα, μετρητα, κοσμηματα, μετοχες κλπ και αφαιρεις τα δανεια, χρεη κλπ. μαζευουν στατιστικα για την οικονομικη κατασταση των χρηστων τους (που ο καθενας θα γραφει οτι θελει) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hapatingo Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 7 hours ago, _filippos_ said: Δηλαδή αυτο το +0,63$ μέρισμα αποδίδεται στον λογαριασμό της revolut αυτόματα την ημέρα του μερίσματος ή απλα σου λέει πως εαν πουλήσεις τώρα θα πάρεις πίσω κατα +0,63$ περισσότερα απ οταν αγοραζες; Το πρώτο. Εάν η εταιρία δίνει 0.63 και έχεις 10 μετοχές τότε θα πιστωθούν 0.63x10 στο λογαριασμό σου. Εφόσον περάσει η μέρα του μερίσματος πουλάς τις μετοχές και περίμενες την πίστωση των χρημάτων η οποία ορίζεται από την εταιρία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gokuthelegend Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Κατέβασα την εφαρμογή και έκανα λογαριασμό. Μου ζητάει ταυτότητα για ταυτοποίηση στοιχείων, αλλά η ταυτότητά μου είναι σε χάλια κατάσταση καθότι την έχω πάνω από 17 χρόνια. Βγάζω φωτογραφία την μπροστά και την πίσω όψη αλλά μετά από λίγο μου στέλνουν μήνυμα ότι δεν μπορούν να κάνουν τη ταυτοποίηση. Τι γίνεται σε αυτή τη περίπτωση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darkmatinee Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 24 λεπτά πριν, gokuthelegend είπε Κατέβασα την εφαρμογή και έκανα λογαριασμό. Μου ζητάει ταυτότητα για ταυτοποίηση στοιχείων, αλλά η ταυτότητά μου είναι σε χάλια κατάσταση καθότι την έχω πάνω από 17 χρόνια. Βγάζω φωτογραφία την μπροστά και την πίσω όψη αλλά μετά από λίγο μου στέλνουν μήνυμα ότι δεν μπορούν να κάνουν τη ταυτοποίηση. Τι γίνεται σε αυτή τη περίπτωση; Αλλάζεις ταυτότητα. Έχει λήξει έτσι κι αλλιώς: http://www.hellenicpolice.gr/index.php?option=ozo_content&perform=view&id=139&Itemid=132&lang= Επεξ/σία 23 Σεπτεμβρίου 2019 από darkmatinee Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gokuthelegend Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 10 λεπτά πριν, darkmatinee είπε Αλλάζεις ταυτότητα. Έχει λήξει έτσι κι αλλιώς: http://www.hellenicpolice.gr/index.php?option=ozo_content&perform=view&id=139&Itemid=132&lang= Το ξέρω ότι έχει λήξει αλλά περιμένω περιμένω συνειδητά για να την αλλάξω, μπας και εγκριθούν οι νέες πλαστικές ταυτότητες, μην τρέχω πάλι σε 1-2 χρόνια για αλλαγή ταυτότητας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
armagedwnn Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Στις 22/9/2019 στις 7:58 ΠΜ, loyros13 είπε Google Pay... Αν και δεν το χρησιμοποιώ, παρ' όλα αυτά δεν χρειάζομαι φυσική κάρτα γι αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartak1 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 4 ώρες πριν, gokuthelegend είπε Το ξέρω ότι έχει λήξει αλλά περιμένω περιμένω συνειδητά για να την αλλάξω, μπας και εγκριθούν οι νέες πλαστικές ταυτότητες, μην τρέχω πάλι σε 1-2 χρόνια για αλλαγή ταυτότητας. Τοτε δε μπορείς να ανοίξεις λογαριασμό στη Revolut Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soiramk Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 15 ώρες πριν, Maverickj13 είπε 140 ευρω Ευχαριστώ! Έστειλα το πρωί €200 από τη Revolut, στο λογαριασμό μου στη Πειραιώς και λογικά αύριο θα πιστωθούν οπότε και θα δω για τυχόν έξοδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gokuthelegend Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 33 λεπτά πριν, spartak1 είπε Τοτε δε μπορείς να ανοίξεις λογαριασμό στη Revolut Βασικά έχω δηλώσει κινητό, email, και μου έχει δώσει και iban. Μήπως δουλεύει αλλά μερικώς; Πχ υπάρχουν περιορισμοί στην διακίνηση χρημάτων; Κάπου πήρε το μάτι μου ότι μπορώ να φορτώσω μέχρι 250 ευρώ, αλλά δεν είμαι σίγουρος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Greektrooper Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 5 ώρες πριν, gokuthelegend είπε Κατέβασα την εφαρμογή και έκανα λογαριασμό. Μου ζητάει ταυτότητα για ταυτοποίηση στοιχείων, αλλά η ταυτότητά μου είναι σε χάλια κατάσταση καθότι την έχω πάνω από 17 χρόνια. Βγάζω φωτογραφία την μπροστά και την πίσω όψη αλλά μετά από λίγο μου στέλνουν μήνυμα ότι δεν μπορούν να κάνουν τη ταυτοποίηση. Τι γίνεται σε αυτή τη περίπτωση; Δοκίμασε αν έχεις διαβατήριο, περνάει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 3 λεπτά πριν, Greektrooper είπε Δοκίμασε αν έχεις διαβατήριο, περνάει. Aν δεν πέρναγε και το διαβατήριο.......... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gianniskou Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Από το πρωί η κάρτα μου απορρίπτεται σε atms και terminals ... έψαξα στην εφαρμογή και δεν αναφέρει κάποιο πρόβλημα ή μπλοκάρισμα της κάρτας,αλλά μου εμφανίζει κανονικά τις κινήσεις καθώς και τις declined συναλλαγές ... αντιμετωπίζει κανείς παρόμοιο πρόβλημα ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asdfnikos Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, soiramk είπε Ευχαριστώ! Έστειλα το πρωί €200 από τη Revolut, στο λογαριασμό μου στη Πειραιώς και λογικά αύριο θα πιστωθούν οπότε και θα δω για τυχόν έξοδα. Θα χρεωθεις κανονικα το 4ευρω εκτος αν εχεις λογαριασμο που παρεχει δωρεαν εισερχομενα εμβασματα. Η πειραιως δεν χρεωνει εισερχομενα εμβασματα μεχρι του ποσου των 15 ευρω.Απο 15.01 και πανω υπαρχει χρεωση 4 ευρω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
razkal Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 https://www.fintechfutures.com/2019/09/revolut-withdraws-banking-licence-application-in-luxembourg/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
loyros13 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 5 ώρες πριν, armagedwnn είπε Αν και δεν το χρησιμοποιώ, παρ' όλα αυτά δεν χρειάζομαι φυσική κάρτα γι αυτό. Η φυσική κάρτα της Revolut μου περνάει κανονικά στο Google Pay, ενώ η virtual όχι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα