Ukforthemoment Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 11 λεπτά πριν, soiramk είπε Το έμβασμα από τη Revolut σε Ελληνική τράπεζα (π.χ. Πειραιώς) το χρεώνει; Αν το έχει κάνει κάποιος, πόσο προμήθεια χρεώνουν οι εδώ τράπεζες; 3,5€ χρεώνει η γιουρομπανκ για το εισερχόμενο εμβασμα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ProponitisTouKanape Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 48 λεπτά πριν, soiramk είπε Το έμβασμα από τη Revolut σε Ελληνική τράπεζα (π.χ. Πειραιώς) το χρεώνει; Αν το έχει κάνει κάποιος, πόσο προμήθεια χρεώνουν οι εδώ τράπεζες; Η Πειραιως 4 νομιζω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Delas.46 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 Η Πειραιως 4 ευρώ. Την πάτησα πριν λίγους μήνες. Καλύτερα πάνε σε ένα ATM της HSBC και βγάλε όσα θες, μετά κάνε κατάθεση σε Πειραιώς δωρεάν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soiramk Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, ProponitisTouKanape είπε Η Πειραιως 4 νομιζω. 1 ώρα πριν, Delas.46 είπε Η Πειραιως 4 ευρώ. Την πάτησα πριν λίγους μήνες. Καλύτερα πάνε σε ένα ATM της HSBC και βγάλε όσα θες, μετά κάνε κατάθεση σε Πειραιώς δωρεάν. Ναι, δε συμφέρει τότε... Η HSBC δε χρεώνει ανάληψη από ATM με Revolut; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
user2163 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 23 λεπτά πριν, soiramk είπε Ναι, δε συμφέρει τότε... Η HSBC δε χρεώνει ανάληψη από ATM με Revolut; Ακόμη όχι η HSBC δεν χρεώνει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
equi Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 Υπάρχει εφαρμογή για Android για contactless πληρωμές με την Revolut? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
djuan1988 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Google Pay, αν περνάει η κάρτα σου, γιατί δε δέχεται όλες τις revolut κάρτες. Και Garmin Pay αν έχεις αντίστοιχο ρολόι. Επεξ/σία 21 Σεπτεμβρίου 2019 από djuan1988 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 Την δικιά μου ρεβο δεν κατάφερα να την βαλω στο google pay . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakos18 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 Παιδιά καλησπέρα! Είχα βγάλει μια Revolut τότε με τα CC αλλά τα τελευταία χρόνια δε τη χρησιμοποιούσα. Τώρα θα πάω ένα ταξίδι στην Ελβετία και είπα να την ξεθάψω λόγω συναλλάγματος. Το θέμα μου είναι ότι το ταξίδι μου είναι 28/9 - 4/10 και η κάρτα λήγει στις 30/9. Είδα στην εφαρμογή ότι έχουν ήδη στείλει άλλη φυσική αλλά θα φτάσει αρχές Οκτώβρη. Το ερώτημα μου είναι: Αυτή στην εφαρμογή θα αντικατασταθεί αυτόματα και άμεσα ώστε να μπορώ να τη βάλω στο Apple Pay και να πορευτώ έτσι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bjj-p Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 20 λεπτά πριν, liakos18 είπε Παιδιά καλησπέρα! Είχα βγάλει μια Revolut τότε με τα CC αλλά τα τελευταία χρόνια δε τη χρησιμοποιούσα. Τώρα θα πάω ένα ταξίδι στην Ελβετία και είπα να την ξεθάψω λόγω συναλλάγματος. Το θέμα μου είναι ότι το ταξίδι μου είναι 28/9 - 4/10 και η κάρτα λήγει στις 30/9. Είδα στην εφαρμογή ότι έχουν ήδη στείλει άλλη φυσική αλλά θα φτάσει αρχές Οκτώβρη. Το ερώτημα μου είναι: Αυτή στην εφαρμογή θα αντικατασταθεί αυτόματα και άμεσα ώστε να μπορώ να τη βάλω στο Apple Pay και να πορευτώ έτσι; εχεις ανοιξει την εφαρμογη απο τοτε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakos18 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, bjj-p είπε εχεις ανοιξει την εφαρμογη απο τοτε; Ειχα καιρό να την ανοίξω αλλά την άνοιξα κανονικά. Εκεί είδα ότι η φυσική κάρτα θα φτάσει αρχές Οκτώβρη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bjj-p Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, liakos18 είπε Ειχα καιρό να την ανοίξω αλλά την άνοιξα κανονικά. Εκεί είδα ότι η φυσική κάρτα θα φτάσει αρχές Οκτώβρη. τοτε ειδες οτι διπλα στη φυσικη καρτα εχει και μια εικονικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nix_ Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, liakos18 είπε Παιδιά καλησπέρα! Είχα βγάλει μια Revolut τότε με τα CC αλλά τα τελευταία χρόνια δε τη χρησιμοποιούσα. Τώρα θα πάω ένα ταξίδι στην Ελβετία και είπα να την ξεθάψω λόγω συναλλάγματος. Το θέμα μου είναι ότι το ταξίδι μου είναι 28/9 - 4/10 και η κάρτα λήγει στις 30/9. Είδα στην εφαρμογή ότι έχουν ήδη στείλει άλλη φυσική αλλά θα φτάσει αρχές Οκτώβρη. Το ερώτημα μου είναι: Αυτή στην εφαρμογή θα αντικατασταθεί αυτόματα και άμεσα ώστε να μπορώ να τη βάλω στο Apple Pay και να πορευτώ έτσι; Μπορείς να πορευτείς με την εικονική της εφαρμογής κανονικά. Βάλε την στο Apple Pay και χρησιμοποίησε την. Σε όλα τα μαγαζιά που έχουν contactless POS. Επεξ/σία 22 Σεπτεμβρίου 2019 από Nix_ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
loyros13 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 Στις 20/9/2019 στις 2:10 ΜΜ, armagedwnn είπε Η Ν26 μου επιτρέπει 5 αναλήψεις δωρεάν το μήνα (Εντός Ευρωζώνης). Δεν αναγράφει κάποιο χρηματικό όριο. Οπότε δεν θα με εξυπηρετήσει κάπου η revolut. Google Pay... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ProponitisTouKanape Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 Είχα κάνει μια συναλλαγη σε μηχανημα του ΟΑΣΑ απο τις 12 του μήνα. Η χρέωση στη revo έγινε στις 18 (delayed transaction). Και σήμερα μου επεστράφηκαν. Λογικά φαντάζομαι καποιο bug θα είναι και θα τα ξανατραβήξουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα