mobile_32 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 Εμένα 1/9 έκανε κανονικά φόρτιση από πιστωτική Πειραιώς. επισης μου ήρθε και η φυσική κάρτα σε εκείνη την συσκευασία με τη πατέντα που ανοίγει και από τις δυο μεριές. μεχρι τώρα όλα οκ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MauroPaltoudias Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) @Mhlogiatros Έχω την εντύπωση ότι αυτό το μήνυμα μας το έβγαζε επί CC. Κάτι πάει λάθος με την ενημέρωση της συγκεκριμένης τράπεζας. Με βάση τα προηγούμενα μηνύματα, εντόπισες κάποιον άλλο χρήστη που αναφέρει ότι ολοκλήρωσε τη διαδικασία top up μέσω χρεωστικής στην winbank; Επεξ/σία 8 Σεπτεμβρίου 2019 από MauroPaltoudias Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mhlogiatros Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Οχι κανενας αφου σε εκοβε η τραπεζα . Πριν τη 1/9 αλλα μου εκανε εντυπωση που ηρθε 10 μερες μετα . Και τωρα να το χ@σω θα παραγ. τη καρτα στην επομενη προσφορα . Επεξ/σία 8 Σεπτεμβρίου 2019 από Mhlogiatros Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Delas.46 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 26 λεπτά πριν, Mhlogiatros είπε Οχι κανενας αφου σε εκοβε η τραπεζα . Πριν τη 1/9 αλλα μου εκανε εντυπωση που ηρθε 10 μερες μετα . Μιλάς για το μήνυμα "Greek banks are not yet supported"? Μην το δίνεις σημασία αυτό, πάντα αργούσε να έρθει. Εσένα τα λεφτά μπαίνουν στην revolut άμεσα; αυτό σε νοιάζει. Επεξ/σία 8 Σεπτεμβρίου 2019 από Delas.46 Spelling Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asdfnikos Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 Η Πειραιως Δεν με περασε το top-up της Revolut στης δαπανες μείωσης φόρου.Οπότε συμπεριλαμβάνεται στης εξαιρέσεις ο συγκεκριμένος Κωδικός εμπορου (Financial Institutions – Merchandise and Services (6012) ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hapatingo Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 5 minutes ago, asdfnikos said: Η Πειραιως Δεν με περασε το top-up της Revolut στης δαπανες μείωσης φόρου.Οπότε συμπεριλαμβάνεται στης εξαιρέσεις ο συγκεκριμένος Κωδικός εμπορου (Financial Institutions – Merchandise and Services (6012) ) Δοκίμασε να την περάσεις μέσω Curve Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
babble tribe Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 Με δυο διαφορετικές κάρτες revolut (μετά Κάπιταλ κοντρόλ εποχή) την μία την δέχθηκε την αλλη όχι, μια εθνική την δέχθηκε μια άλλη alpha bank οχι. Ίσως οι τράπεζες δεν έχουν κάποια πρόβλημα στο σύστημα άλλη εξήγηση δεν υπάρχει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MauroPaltoudias Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 15 ώρες πριν, babble tribe είπε Ίσως οι τράπεζες δεν έχουν κάποια πρόβλημα στο σύστημα άλλη εξήγηση δεν υπάρχει. ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giannisrethymno Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 Καλησπέρα και πάλι, δεν μου πέρασε ούτε σε εμένα top up Πειραιώς. Μίλησα με το chat του revolut και μου είπε να ενεργοποιήσω το σύστημα 3ds της τράπεζας. Πήρα την Πειραώς αλλά μου είπαν ότι ενώ έχει δοθεί αυτή η οδηγία για το 3ds δεν είναι ακόμα ενεργό. Έχετε καμμία λύση εκτός του εμβάσματος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Delas.46 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, Giannisrethymno είπε Καλησπέρα και πάλι, δεν μου πέρασε ούτε σε εμένα top up Πειραιώς. Μίλησα με το chat του revolut και μου είπε να ενεργοποιήσω το σύστημα 3ds της τράπεζας. Πήρα την Πειραώς αλλά μου είπαν ότι ενώ έχει δοθεί αυτή η οδηγία για το 3ds δεν είναι ακόμα ενεργό. Έχετε καμμία λύση εκτός του εμβάσματος? Κάνε άλλη τράπεζα 😁 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartak1 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, Giannisrethymno είπε Καλησπέρα και πάλι, δεν μου πέρασε ούτε σε εμένα top up Πειραιώς. Μίλησα με το chat του revolut και μου είπε να ενεργοποιήσω το σύστημα 3ds της τράπεζας. Πήρα την Πειραώς αλλά μου είπαν ότι ενώ έχει δοθεί αυτή η οδηγία για το 3ds δεν είναι ακόμα ενεργό. Έχετε καμμία λύση εκτός του εμβάσματος? Δοκίμασε με κάρτα άλλης τράπεζας αν έχεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giannisrethymno Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, Delas.46 είπε Κάνε άλλη τράπεζα 😁 Υπάρχει κάποια ελληνική που παίζει με την μία το top up? 1 λεπτό πριν, spartak1 είπε Δοκίμασε με κάρτα άλλης τράπεζας αν έχεις Δυστυχώς δεν έχω άλλη κάρτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asdfnikos Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 περνάει κανονικά πιστωτική Πειραιώς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Delas.46 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 11 λεπτά πριν, Giannisrethymno είπε Υπάρχει κάποια ελληνική που παίζει με την μία το top up? Δυστυχώς δεν έχω άλλη κάρτα. Εθνική, eurobank και alpha περνάνε κανονικά, όπως θα έπρεπε και της Piraeus. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 Δηλαδη της πειραιως δεν περναει σε κανένα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα