Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, Asevastos είπε

Έβγαλα σήμερα για 1η φορά λεφτά από ΑΤΜ και μου κράτησε +3 ευρώ(με ενημέρωσε ότι θα τα κρατήσει). Νόμιζα ότι είχαμε δωρεάν 5 αναλήψεις τον μήνα. Τι φάση;

επιπλέον,200 Ευρω τον μήνα δίνει η Revolut σαν Δωρεάν αναληψη.

Η N26 δίνει 5 αναλήψεις/μηνα Δωρεάν.

• Thanks 1
  • Απαντ. 11,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 1/9/2019 στις 2:52 ΜΜ, asdfnikos είπε

Πρεπει να κανεις ενα top-up πρωτα και μετα θα σε εμφανισει την επιλογη

Έκανα ένα top-up από την πιστωτική μου της Alpha. Όλα καλά! Έκανα και verification μετά.
Απλά θέλω να ρωτήσω αν σε κάθε top-up πλέον από την πιστωτική θα ζητάει τον SecureWeb κωδικό που σου στέλνουν με SMS (έκανα εγγραφή μιας και δεν μου ξανά είχε ζητηθεί).
Με ενδιαφέρει γιατί στο εξωτερικό που θα βρίσκομαι δεν θα έχω την Ελληνική SIM στο κινητό μου, αλλά Αμερικάνικη.

Επεξ/σία από soiramk
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, soiramk είπε

Έκανα ένα top-up από την πιστωτική μου της Alpha. Όλα καλά! Έκανα και verification μετά.
Απλά θέλω να ρωτήσω αν σε κάθε top-up πλέον από την πιστωτική θα ζητάει τον SecureWeb κωδικό που σου στέλνουν με SMS (έκανα εγγραφή μιας και δεν μου ξανά είχε ζητηθεί).
Με ενδιαφέρει γιατί στο εξωτερικό που θα βρίσκομαι δεν θα έχω την Ελληνική SIM στο κινητό μου, αλλά Αμερικάνικη.

Αυτο είναι θέμα της alpha όχι της revolut

Δημοσ.

Παιδια καλησπερα .

Σημερα μου ηρθε μήνυμα οτι μπλοκάρουν την καρτα μου για καποια ύποπτη συναλλαγη απο amazon

που απο οτι κοιταξα δεν εχω κανει (2.99) .

με ρωτανε αν εχω κανει ή οχι την συναλλαγη και πατωντας οχι μου λεει (αφου  πρωτα μου ζηταει επιβεβαιωση) οτι θα καταργησουν την καρτα ...

τι κανω? και τι ακολουθει?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ξέρεις η καινούργια αν  είναι με χρέωση ?

Επίσης να πω ότι την προηγούμενη τετάρτη έκανα φόρτιση της κάρτας με έμβασμα (Eurobank)

χρησιμοποιώντας εκ παραδρομής τον παλιό τρόπο (παρόλο που έχω διαβάσει τα πάντα εδώ)  βάζοντας  στην αιτιολογία το IBAN μου  .

Ακόμα δεν έχουν πιστωθεί τα χρήματα .

Τι κάνω τώρα με το έμβασμα .περιμένω να επιστραφούν

Όπως λέτε  εδω          https://www.insomnia.gr/forums/topic/682622-revolut-οδηγός-επιβίωσης-part-2/page/106/

ή πρέπει να επικοινωνήσω με την Eurobank  και  την Revolut?

Υ.Γ. Βάζοντας προχθές το IBAN μου κανονικά  σε ένα μικρό νέο έμβασμα ,  χτες μπήκαν κανονικά .

EDIT : Μόλις μίλησα μαζί τους . Βρήκαν τα  χρήματα και  μου τα έβαλαν στον λογαριασμό μου αμέσως ..... άψογοι ...

Επεξ/σία από crazysax
  • Like 2
Δημοσ.

παιδες μια ερωτηση..σκεφτομαι να φορτωσω στη ρεβο τα χρηματα που θα χρειαστω για ενα ταξιδι ευρωπη.κατ αρχας υπαρχει προβλημα στο ποσο που θα φορτωσω?και δευτερο και κυριοτερο ο λογος που το κανω ειναι για να εχω αμεση ενημερωση απο τις συναλλαγες.Θα εχω αμεση ειδοποιηση για καθε συναλλαγη?

Δημοσ.

Ναι εφόσον υπάρχει Ίντερνετ στο κινητό.

Αν βάλεις με κάρτα υπάρχει ημερήσιο όριο.

Οταν πρώτο έβαλα κάρτα για top up, μου έλεγε ότι το ημερήσιο όριο για top up ήταν 300 ευρώ και καθώς περνάει ο καιρός αυξάνεται.

Δημοσ.
53 minutes ago, Hapatingo said:

Ναι εφόσον υπάρχει Ίντερνετ στο κινητό.

Αν βάλεις με κάρτα υπάρχει ημερήσιο όριο.

Οταν πρώτο έβαλα κάρτα για top up, μου έλεγε ότι το ημερήσιο όριο για top up ήταν 300 ευρώ και καθώς περνάει ο καιρός αυξάνεται.

ναι για τοπ απ μιλαμε...σκεφτομαι καθε μερα μεχρι να φυγω να βαζω και απο κατι..ποιος σου λεει ποσο ειναι το οριο?η τραπεζα η η ρεβο?

51 minutes ago, Artakos said:

Άμεση,αρκεί να εχεις ανοιχτά τα δεδομένα

λογικα ναι,αλλα και αν δεν?δεν ερχονται μετα?

Δημοσ.
41 λεπτά πριν, Mhlogiatros είπε

Ηρθε μηνυμα : "Ζηταμε συγνωμη οι ελληνικες καρτες δε γινεται φορτιση - καντε εμβασμα  " ?

Είναι πολύ πίσω 

Ποτε σου ειρθε τι μήνυμα;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μολις τωρα ! Μου ειχε κλωτσησει πριν 10 μερες  απο πειραιως αλλα μου εχει δεσμευσει απο την καρτα με περασμενα ολα τα στοιχεια της στο app 

Λυπούμαστε που η φόρτιση μέσω κάρτας απέτυχε. Δυστυχώς, οι περισσότερες ελληνικές χρεωστικές κάρτες δεν υποστηρίζονται λόγω τοπικών κανονισμών. 

Μην πανικοβάλλεστε! Μπορείτε να φορτίσετε τον λογαριασμό σας Revolut εύκολα σε EUR μέσω τραπεζικής μεταφοράς. 

Πώς κάνετε φόρτιση μέσω τραπεζικής μεταφοράς 

Εάν η μεταφορά σας είναι σε EUR και η τράπεζά σας βρίσκεται στην περιοχή SEPA (Ενιαίος Χώρος Πληρωμών σε Ευρώ), τότε η μεταφορά στη Revolut θα κοστίσει το ίδιο με οποιαδήποτε μεταφορά σε τράπεζα του εσωτερικού. Για τους περισσότερους πελάτες μας, η υπηρεσία αυτή είναι συνήθως δωρεάν.

Μεταβείτε στην ενότητα «Φόρτιση» της εφαρμογής και πατήστε το αναπτυσσόμενο μενού. Θα βρείτε τα απαραίτητα στοιχεία λογαριασμού για να κάνετε τη μεταφορά επιλέγοντας «Τραπεζική μεταφορά».

Κατά κανόνα, οι περισσότερες μεταφορές ολοκληρώνονται εντός 1-4 εργάσιμων ημερών. 

Επεξ/σία από Mhlogiatros

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...