MauroPaltoudias Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 58 λεπτά πριν, theo93 είπε Γιατί σου πήρε προμήθεια; Γιατί έπρεπε εντός συγκεκριμένου χρονικού διαστήματος να ολοκληρώσει τη διαδικασία. 1
user2163 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 16 ώρες πριν, dBpanos είπε Απανωτά decline σε προσπάθειες topup, με χρήση Eurobank Debit Mastercard. Έχει τύχει και σε άλλους; όχι πάρε στο europhone στο 210-9555000 και ενημέρωσε τους μήπως στην κλείδωσαν για ύποπτη δραστηριότητα.
dBpanos Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 30 λεπτά πριν, user2163 είπε όχι πάρε στο europhone στο 210-9555000 και ενημέρωσε τους μήπως στην κλείδωσαν για ύποπτη δραστηριότητα. Ξέχασα να επανέλθω, ναι μίλησα το πρωί τηλεφωνικά και λύθηκε. Ακριβώς αυτή ήταν η δικαιολογία. Σε ερώτησή μου αν μπορεί η υπηρεσία να μπει σε κάποιο white list, ώστε να μην υπάρξει ανάλογο περιστατικό στο μέλλον, μου απάντησαν ότι δεν γίνεται και ότι εάν ξανατύχει, θα πρέπει να ξανακαλέσω.
_filippos_ Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 Σήμερα χρησιμοποίησα την debit της Alpha για topup κ μου ζήτησε να περάσω τον κωδικό που στέλνει με sms για επιβεβαίωση. Αυτό θα γινεται κάθε φορά ή μονο την πρώτη φορά που την χρησιμοποιείς; Έκανα επιβεβαίωση κάρτας στην revolut.
Delas.46 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, _filippos_ είπε Σήμερα χρησιμοποίησα την debit της Alpha για topup κ μου ζήτησε να περάσω τον κωδικό που στέλνει με sms για επιβεβαίωση. Αυτό θα γινεται κάθε φορά ή μονο την πρώτη φορά που την χρησιμοποιείς; Έκανα επιβεβαίωση κάρτας στην revolut. Αυτό είναι αναλόγως την τράπεζα, δεν είναι θέμα revolut. Λογικά μόνο την πρώτη φορά θα γίνει.
Giannisrethymno Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 Καλησπέρα στην παρέα, για βοηθήστε ρε παιδιά γιατί λίγο το έχασα, εγώ κάθε φορά κάνω έμβασμα με την Πειραιώς στον αριθμό που μου δίνει η revolut. Μου κρατάει 1 ευρώ και περνάνε μετά από 2 μέρες. Υπάρχει και πιο άμεσος τρόπος χωρίς να πληρώνεις και την προμήθεια?
asdfnikos Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 8 λεπτά πριν, Giannisrethymno είπε Καλησπέρα στην παρέα, για βοηθήστε ρε παιδιά γιατί λίγο το έχασα, εγώ κάθε φορά κάνω έμβασμα με την Πειραιώς στον αριθμό που μου δίνει η revolut. Μου κρατάει 1 ευρώ και περνάνε μετά από 2 μέρες. Υπάρχει και πιο άμεσος τρόπος χωρίς να πληρώνεις και την προμήθεια? Top-Up Απευθείας με την χρεωστική σου. 1
Giannisrethymno Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, asdfnikos είπε Top-Up Απευθείας με την χρεωστική σου. Μεγάλη ευκολία τότε! Κάτι ακόμα : στο αγγλικό amazon έχω βάλει να πληρώνω με τον λογαριασμό του revolut με την λογική της μικρότερης προμήθειας. Έχω κάνει currency converter off από το amazon αλλά δεν είμαι σίγουρος για την παρακάτω επιλογή Please tell us the currency of your card. Euro (EUR) Βάζουμε ευρώ ή αγγλική λίρα?
bjj-p Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 13 λεπτά πριν, Giannisrethymno είπε Μεγάλη ευκολία τότε! Κάτι ακόμα : στο αγγλικό amazon έχω βάλει να πληρώνω με τον λογαριασμό του revolut με την λογική της μικρότερης προμήθειας. Έχω κάνει currency converter off από το amazon αλλά δεν είμαι σίγουρος για την παρακάτω επιλογή Please tell us the currency of your card. Euro (EUR) Βάζουμε ευρώ ή αγγλική λίρα? Αν εννοεις το amazon uk βαλε λιρες το νομισμα, εφοσον αυτο ειναι το τοπικο νομισμα. 1
barman_ Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 13 hours ago, ProponitisTouKanape said: Θα ξαναβγαλει προσφορα μαγκες, relax. Η Revo βγαζει προσφορα για δωρεαν καρτες πιο συχνα απ'οτι βγαζει το κρατος ρυθμιση δοσεων Όντως βγάζουν συχνά? Έχω πολύ καιρό να ασχοληθώ
Mhlogiatros Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 Πριν 2 βδομαδες σε μενα τουλαχιστον ειχε bait μετα που εβαλα λεφτα τον π@λο ειχε ληξει η προσφορα
ProponitisTouKanape Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 10 ώρες πριν, barman_ είπε Όντως βγάζουν συχνά? Έχω πολύ καιρό να ασχοληθώ Ναι, βγαζουν ανα τακτα χρονικα διαστηματα. Τελευταια φορα εβγαλαν αρχες Αυγουστου νομίζω.
Asevastos Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 Έβγαλα σήμερα για 1η φορά λεφτά από ΑΤΜ και μου κράτησε +3 ευρώ(με ενημέρωσε ότι θα τα κρατήσει). Νόμιζα ότι είχαμε δωρεάν 5 αναλήψεις τον μήνα. Τι φάση;
dexterios Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 3 λεπτά πριν, Asevastos είπε Έβγαλα σήμερα για 1η φορά λεφτά από ΑΤΜ και μου κράτησε +3 ευρώ(με ενημέρωσε ότι θα τα κρατήσει). Νόμιζα ότι είχαμε δωρεάν 5 αναλήψεις τον μήνα. Τι φάση; Τα κρατά ο ιδιοκτήτης του ATM όχι η revolut 2
Jason13 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 4 minutes ago, Asevastos said: Έβγαλα σήμερα για 1η φορά λεφτά από ΑΤΜ και μου κράτησε +3 ευρώ(με ενημέρωσε ότι θα τα κρατήσει). Νόμιζα ότι είχαμε δωρεάν 5 αναλήψεις τον μήνα. Τι φάση; 3 minutes ago, Asevastos said: Έβγαλα σήμερα για 1η φορά λεφτά από ΑΤΜ και μου κράτησε +3 ευρώ(με ενημέρωσε ότι θα τα κρατήσει). Νόμιζα ότι είχαμε δωρεάν 5 αναλήψεις τον μήνα. Τι φάση; Δινει δωρεαν αναληψεις σαν revolut, αλλα οι 4 συστημικες τραπεζες της Ελλαδας βαλαν ανεξαρτητως καρτα 3€ προμηθεια (περα απο την ιδια τους την τραπεζικη καρτα που ειναι δωρεαν). Σε πολλες χωρες στο εξωτερικο, πολωνια,λετονια,αγγλια, ουγγαρια, τα περισσοτερα τραπεζικα ΑΤΜ δεν παιρνουν προμηθεια !! 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα