Προς το περιεχόμενο

Revolut: Οδηγός επιβίωσης [part 2]

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

4 ώρες πριν, Re4cTiV3 είπε

Γίνεται στη revolut να τραβάει κάθε αρχή του μήνα απο την ελληνικη κάρτα ενα συγκεκριμένο ποσό;

μπορεις να βαλεις να γινεται αυτοματο top up, οταν το υπολοιπο σου πέσει κάτω απο πχ 100€ να τραβάει αυτόματα από την κάρτα σου πχ 50€...

3 ώρες πριν, Delas.46 είπε

Από όπου και να έβαλα χρήματα στην Revolut, αγορά θεωρήθηκε. Θα ήταν λάθος πιστεύω να θεωρούταν ανάληψη. Στη ουσία ιντερνετική αγορά είναι εφόσον χρησιμοποιείς τον αριθμό της κάρτας και δεν πας σε ATM. Αυτή είναι η γνώμη μου.

Σαν αγορά φαινεται, αλλα απ οτι ειδα μεχρι τωρα τουλαχιστον, δεν την υπολογιζει στο Αφορολογητο

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 11,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Καλησπέρα, πήγα να κάνω top up με Πειραιώς, και μου έβγαλε το logo ότι φορτώνει, στο winbank δείχνει με γκρι την μεταφορά.

Πάτησα ακύρωση γιατί έκανε ώρα αλλά είδα ότι πέρασαν κανονικά. :D

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, Re4cTiV3 είπε

Γίνεται στη revolut να τραβάει κάθε αρχή του μήνα απο την ελληνικη κάρτα ενα συγκεκριμένο ποσό;

Πας προσθήκη χρημάτων - > Αυτοματοποίηση (πάνω δεξιά). Σε Android αυτό. Για αρχή του μήνα δεν φαίνεται να το κάνει προς το, κάνει όμως ο, τι αναφέρθηκε παραπάνω (αυτόματη προσθήκη ποσού όταν πέσει κάτω από συγκεκριμένο όριο). 

Επεξ/σία από MauroPaltoudias

Επίσης σύνδεσα την κάρτα με paypal, και μου πήρε 1$, μετά για να κάνω την επιβεβαίωση πήρε άλλα 1,5€ που λέει θα τα επιστρέψει, το αρχικό δολάριο γιατί το πήρε;

1 λεπτό πριν, theo93 είπε

Επίσης σύνδεσα την κάρτα με paypal, και μου πήρε 1$, μετά για να κάνω την επιβεβαίωση πήρε άλλα 1,5€ που λέει θα τα επιστρέψει, το αρχικό δολάριο γιατί το πήρε;

Πώς νομίζεις κονομάει ο Έλον Μάσκα;; Δολάριο το δολάριο μας τα τρώει 😅

Μόλις τώρα, darkmatinee είπε

Πώς νομίζεις κονομάει ο Έλον Μάσκα;; Δολάριο το δολάριο μας τα τρώει 😅

Επειδή είχα χρόνια να συνδέσω κάρτα δεν το θυμόμουν.

11 λεπτά πριν, theo93 είπε

Και το αρχικό δολάριο θα σου επιστραφεί.

• Like 1

9 λεπτά πριν, spartak1 είπε

Και το αρχικό δολάριο θα σου επιστραφεί.

Ένα τελευταίο, τώρα σε ποιο νόμισμα να επιλέγω να γίνονται οι χρεώσεις;

Για παράδειγμα τώρα μόλις έκανα μια μικρή παραγγελία από ebay, το προϊόν κόστιζε C $1.29 Approximately EUR 0.88, και επέλεξα να γίνει η πληρωμή στο νόμισμα.

Τελικά στην revo χρεώθηκε 0,93€, καλύτερα να έβαζα να πληρώσω σε ευρώ;

Περασε και απο μενα απο πειραιως.ολα καλα μονο που πηγαινοντας για αγορα καρτας ζητανε 6 ευρω.ηθελα να την εχω καβατζα,αλλα δεν υπαρχει λογος για 6 ευρω εφοσον ηταν δωρεαν στην αρχη

14 minutes ago, barman_ said:

Περασε και απο μενα απο πειραιως.ολα καλα μονο που πηγαινοντας για αγορα καρτας ζητανε 6 ευρω.ηθελα να την εχω καβατζα,αλλα δεν υπαρχει λογος για 6 ευρω εφοσον ηταν δωρεαν στην αρχη

Μόνο αν σου στείλει κάποιος invite μπορείς να παραγγείλεις δωρεάν την κάρτα. Διαφορετικά μπορείς να έχει την virtual που είναι δωρεάν.

1 hour ago, Hapatingo said:

Μόνο αν σου στείλει κάποιος invite μπορείς να παραγγείλεις δωρεάν την κάρτα. Διαφορετικά μπορείς να έχει την virtual που είναι δωρεάν.

Μάλιστα.. Κρίμα... Ίσως να τη δώσουν κάποια στιγμή με προσφορά αλλιώς μένω και έτσι, αυτοί χάνουν 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και ειχε προθεσμια που την εχασα γιατι τωρα εχει μεσα τα 10 κ@λοευρο που πηγαν τελικα αλλα μου βγαζει 6 ευρο αποστολη . topup εκανα με προμηθεια εμβασματος ....

Επεξ/σία από Mhlogiatros

Θα ξαναβγαλει προσφορα μαγκες, relax. Η Revo βγαζει προσφορα για δωρεαν καρτες πιο συχνα απ'οτι βγαζει το κρατος ρυθμιση δοσεων :P 

7 ώρες πριν, Mhlogiatros είπε

Και ειχε προθεσμια που την εχασα γιατι τωρα εχει μεσα τα 10 κ@λοευρο που πηγαν τελικα αλλα μου βγαζει 6 ευρο αποστολη . topup εκανα με προμηθεια εμβασματος ....

Γιατί σου πήρε προμήθεια;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...