theo93 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 5 λεπτά πριν, ProponitisTouKanape είπε Τα στέλνεις. Σα να βάζεις λεφτά στο κινητό σου ένα πράγμα. Αφού δεν έχει και το 1€ της προμήθειας είναι και άμεση θα ξαναρχίσω να την χρησιμοποιώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
turbat0s Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, theo93 είπε Επίσης δεν μπορώ να βρω την εφαρμογή στο playstore ενώ την έχω κατεβασμένη στην συσκευή μου... Τί έκδοση android τρέχει η συσκευή σου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theo93 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, turbat0s είπε Τί έκδοση android τρέχει η συσκευή σου? 6.0, είναι το Xiomi Redmi Pro Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
turbat0s Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 18 λεπτά πριν, theo93 είπε 6.0, είναι το Xiomi Redmi Pro Εδω και πολύ καιρό στα minimum requirements λένε για android 6 οπότε κανονικά θα έπρεπε να στην εμφανίζει. Μάλλον ετοιμάζονται να σταματήσουν την υποστήριξη και στην 6. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Re4cTiV3 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Γίνεται στη revolut να τραβάει κάθε αρχή του μήνα απο την ελληνικη κάρτα ενα συγκεκριμένο ποσό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
circadian Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 εσείς που βάλατε χρήματα από πιστωτική, η τράπεζα τα βλέπει σαν αγορά ή σαν ανάληψη μετρητών; στη δεύτερη περίπτωση νομίζω οι τόκοι τρέχουν από τη μέρα της συναλλαγής. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iYannis Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 24 λεπτά πριν, circadian είπε εσείς που βάλατε χρήματα από πιστωτική, η τράπεζα τα βλέπει σαν αγορά ή σαν ανάληψη μετρητών; στη δεύτερη περίπτωση νομίζω οι τόκοι τρέχουν από τη μέρα της συναλλαγής. σαν συναλλαγή τουλάχιστον η Eθνική visa και master credit που μπόρεσα να χρησιμοποιήσω τέλη Ιουνίου αρχές Ιουλίου πριν "κλειδώσει" η Εθνική το top-up. Στο επόμενο Statement ήρθε σαν αγορα Revolut Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Delas.46 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 29 λεπτά πριν, circadian είπε εσείς που βάλατε χρήματα από πιστωτική, η τράπεζα τα βλέπει σαν αγορά ή σαν ανάληψη μετρητών; στη δεύτερη περίπτωση νομίζω οι τόκοι τρέχουν από τη μέρα της συναλλαγής. Από όπου και να έβαλα χρήματα στην Revolut, αγορά θεωρήθηκε. Θα ήταν λάθος πιστεύω να θεωρούταν ανάληψη. Στη ουσία ιντερνετική αγορά είναι εφόσον χρησιμοποιείς τον αριθμό της κάρτας και δεν πας σε ATM. Αυτή είναι η γνώμη μου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
circadian Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 δυστυχώς διάβαζα ότι τράπεζες του εξωτερικού το έκαναν στα πλαίσια του "πολέμου" που έχουν ανοίξει με τους ιντερνετικούς παρόχους. παρόμοιο με την υψηλή χρέωση ανάληψης σε atm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatos_spirounatos Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Καλησπέρα παιδιά! έκανα top-up με καρτα Eurobank ενα μικρο ποσό στην αρχή και στη συνέχεια ήθελα να μεταφέρω ένα μεγαλύτερο ποσό αλλά δεν έγινε γιατί η ελληνική τράπεζα το απέρριψε...μηπως πρέπει να επιβεβαιώσω την ελληνική κάρτα στο app πρώτα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
user2163 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, gatos_spirounatos είπε Καλησπέρα παιδιά! έκανα top-up με καρτα Eurobank ενα μικρο ποσό στην αρχή και στη συνέχεια ήθελα να μεταφέρω ένα μεγαλύτερο ποσό αλλά δεν έγινε γιατί η ελληνική τράπεζα το απέρριψε...μηπως πρέπει να επιβεβαιώσω την ελληνική κάρτα στο app πρώτα; Ωχ λες να ξαναέβαλαν capital controls; Δεν θα το αντέξω...🤣 Δες όρια της κάρτας σου,αν ο λογαριασμός σου έχει υπόλοιπο αν είναι χρεωστική ή αν έχεις αρκετό πιστωτικό όριο αν είναι πιστωτική.Μετά πατα εκεί στη revolut την κάρτα πάτα να την κάνεις verify κάνε ένα τηλ. στο Europhone banking να σου πουν το τετραψήφιο και αν δεν πιάσει ούτε αυτό πάρε πάλι στο europhone banking και ρώτησε τους. (EDIT) Α ξέχασα στη revolut τι μήνυμα σου βγάζει; Επεξ/σία 2 Σεπτεμβρίου 2019 από user2163 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartak1 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 23 λεπτά πριν, gatos_spirounatos είπε Καλησπέρα παιδιά! έκανα top-up με καρτα Eurobank ενα μικρο ποσό στην αρχή και στη συνέχεια ήθελα να μεταφέρω ένα μεγαλύτερο ποσό αλλά δεν έγινε γιατί η ελληνική τράπεζα το απέρριψε...μηπως πρέπει να επιβεβαιώσω την ελληνική κάρτα στο app πρώτα; Πόσο μεγάλο ποσό πήγες να μεταφέρεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hapatingo Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Η revolut βάζει όρια στις νέες καταχωρημένες κάρτες. Με τον καιρό αυξάνουν. https://www.revolut.com/en-GR/help/profile/are-there-any-deposit-limits Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatos_spirounatos Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, spartak1 είπε Πόσο μεγάλο ποσό πήγες να μεταφέρεις; Μικρό ποσό σχετικά...μετέφερα ένα μεγαλύτερο ποσό απο έναν λογαριασμό μου στην Eurobank σε έναν άλλο πάλι στην Eurobank( που γίνεται άμεσα, μου δείχνει ήδη πιστωμένο το ποσό στον άλλο λογαριασμό)...μαλλον πρόβλημα της eurobank είναι γιατί μου λέει ότι την απέρριψε η eurobank...πιστεύω αύριο να γίνει η μεταφορά Επεξ/σία 2 Σεπτεμβρίου 2019 από gatos_spirounatos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Delas.46 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 25 λεπτά πριν, gatos_spirounatos είπε Μικρό ποσό σχετικά...μετέφερα ένα μεγαλύτερο ποσό απο έναν λογαριασμό μου στην Eurobank σε έναν άλλο πάλι στην Eurobank( που γίνεται άμεσα, μου δείχνει ήδη πιστωμένο το ποσό στον άλλο λογαριασμό)...μαλλον πρόβλημα της eurobank είναι γιατί μου λέει ότι την απέρριψε η eurobank...πιστεύω αύριο να γίνει η μεταφορά Πάντως και η eurobank αλλά και η revolut έχουν chat όπου μπορείς να ρωτήσεις που κόλλησε η συναλλαγή. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα