Προς το περιεχόμενο

Revolut: Οδηγός επιβίωσης [part 2]

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

2 ώρες πριν, pp6210 είπε

Και η δικία μου έληγε Οκτώβριο και έκανα παραγγελία την replacement πριν 8 μέρες, χτες την πήρα στα χέρια μου και την ενεργοποίησα και δουλέυει άμεσα - είναι τελείως διαφορετικό νούμερο. Άρα προχώρα άμεσα σε παραγγελία νέας, δεν χρειάζεται να είσαι κοντά στη λήξη της.

Παραγγέλνεις καινούργια, σε χρεώνουν έξοδα έκδοσης και έξοδα αποστολής και μετά πας στο chat και ενημερώνεις οτι η κάρτα που παρείγγηλες είναι αντικατάσταση αυτής που λήγει και σου πιστώνουν και τα δύο ποσά. Υπόψιν εμένα μου πίστωσαν μόνο τα έξοδα έκδοσης στην αρχή, αλλά ευτυχώς είχα ρωτήσει στο τσατ τι χρεώσεις υπάρχουν για ανανέωση και μου είχε απαντήσει το τσατ ΚΑΜΜΙΑ, οπότε με αυτό το δεδομένο, διεκδίκησα πιστωση και για τα έξοδα αποστολής της νέας κάρτας.

Mε ποιο τρόπο κάνεις την παραγγελία replacement (δεν βλέπω επιλογή μέσα στο app) ?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 11,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

15 λεπτά πριν, HuskerDu είπε

Mε ποιο τρόπο κάνεις την παραγγελία replacement (δεν βλέπω επιλογή μέσα στο app) ?

δεν υπάρχει "επίσημη" διαδικασία αντικατάστασης. Απλά κάνεις έκδοση νέας κάρτας και μετά ζητάς στο Chat να σου αφαιρέσουν το κόστος έκδοσης νέας κάρτας και τα μεταφορικά λόγω επειδή αντικατάσταση 😀

• Like 1

16 λεπτά πριν, moutsa είπε

H εικονική που έχω λήγει 11/18 να φανταστώ ότι θα αντικατασταθεί αυτόματα?

Απο ότι λένε παραπάνω για τη φυσική δε γίνεται τίποτα αυτόματα...

Στις 13/9/2018 στις 2:13 ΜΜ, turbat0s είπε

Δεν έχει κάτι ιδιαίτερο να προσέξεις.

Κάνε ταυτοποίηση και μόλις επιτύχει, στείλε έμβασμα.

Οκ. Απλά στέλνω ταυτότητα και τέλος;

Έμβασμα από Πειραιώς 10,00€ για την αποστολή της κάρτας; Σε περίπτωση που δεν χρησιμοποιηθεί ένας λογαριασμός της Revo υπάρχει ενδεχόμενα μελλοντικών χρεώσεων; Αν ας πούμε σταματήσει κάποιος τις κινήσεις, κλείνουν το λογαριασμό; Θα πρέπει να απενεργοποιήσω οτιδήποτε;

Κάτι ακόμη. Θέλω να κάνω μια παραγγελία από το Gearbest, δεν επιθυμώ την έκδοση της εικονικής κάρτας, θα πρέπει να συνδέσω την κάρτα με το paypal για να μην φανούν όλα τα στοιχεία μου ή μπορώ άνετα να προχωρήσω απλά και μόνο με κάρτα;

Οποιαδήποτε χρήσιμη πληροφορία σχετικά με τη διαδικασία μιας αγοράς σε θέμα ασφάλειας θα με βοηθούσε.

36 λεπτά πριν, d4mage είπε

Οκ. Απλά στέλνω ταυτότητα και τέλος;

Έμβασμα από Πειραιώς 10,00€ για την αποστολή της κάρτας; Σε περίπτωση που δεν χρησιμοποιηθεί ένας λογαριασμός της Revo υπάρχει ενδεχόμενα μελλοντικών χρεώσεων; Αν ας πούμε σταματήσει κάποιος τις κινήσεις, κλείνουν το λογαριασμό; Θα πρέπει να απενεργοποιήσω οτιδήποτε;

Κάτι ακόμη. Θέλω να κάνω μια παραγγελία από το Gearbest, δεν επιθυμώ την έκδοση της εικονικής κάρτας, θα πρέπει να συνδέσω την κάρτα με το paypal για να μην φανούν όλα τα στοιχεία μου ή μπορώ άνετα να προχωρήσω απλά και μόνο με κάρτα;

Οποιαδήποτε χρήσιμη πληροφορία σχετικά με τη διαδικασία μιας αγοράς σε θέμα ασφάλειας θα με βοηθούσε.

Δεν θα σου πρότεινα να κάνεις αγορά χωρίς Paypal. Σύνδεσε την κάρτα σου και πλήρωσε μέσω αυτού.

4 λεπτά πριν, kpapageo1 είπε

Δεν θα σου πρότεινα να κάνεις αγορά χωρίς Paypal. Σύνδεσε την κάρτα σου και πλήρωσε μέσω αυτού.

Οκει, επειδή είμαι εντελώς άσχετος ποια η ουσία της Revo εάν είναι να φορτώσεις με paypal; Θέλω να πω, πλέον και με την Πειραιώς μπορείς να αγοράσεις από παντού εάν βάλεις paypal. Τα cc άνοιξαν σε σχέση με παλιά και επίσης υπήρχε τρόπος με το pp balance.

Έστειλα την ταυτότητα και την φωτογραφία μου. Δοκίμασα top up με κάρτα άλλα δεν την δέχεται, οπότε προχωράω με e-banking? Πόσο θα χρεωθώ και πόσο θα χρεώνομαι για φόρτιση και εκφόρτιση της κάρτας; Επίσης θα χρεωθώ για την έκδοση;

Στις 11/9/2018 στις 7:44 ΜΜ, runner69 είπε

Έχει καποιος αλλος προβλημα με την εφαρμογή και τα κρυπτονομισματα σημερα; Δεν δινει την επιλογη για να κανεις exchange...

Τελικά δεν μπορούσες να κάνεις exchange κανένα νόμισμα , οχι μονο τα κρυπτο και το θέμα λύθηκε με αναβάθμιση της εφαρμογης. Προφανώς σταμάτησαν να υποστηρίζουν μια έκδοση τους. Κακό αυτό.

Παιδιά εάν βάλω 10,00€ θα μπορώ να τα αφαιρέσω μετά ή θα μου κρατήσει 6,00€ για την κάρτα; Κάπου διάβασα πως υπάρχει διαδικασία αποστολής δωρεάν.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, d4mage είπε

Παιδιά εάν βάλω 10,00€ θα μπορώ να τα αφαιρέσω μετά ή θα μου κρατήσει 6,00€ για την κάρτα; Κάπου διάβασα πως υπάρχει διαδικασία αποστολής δωρεάν.

Θα σου κρατήσει 6€ για την αποστολή, αλλά μετά στο chat θα τους ζητήσεις αντιλογισμό.

Επεξ/σία από turbat0s

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, d4mage είπε

σε χρεώνουν 5,99€ μεταφορικά (απλό ταχυδρομείο), δεν νομίζω οτι μπορείς να τα γλυτώσεις... στα αφαιρούν οταν κάνεις ανανέωση κάρτας αλλά δεν νομίζω οτι ισχύει το ίδιο και για την 1η έκδοση. τα υπόλοιπα 4,01€ μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις όπου θες! Όμως από τη στιγμή που για να στείλεις 10€ στη Revolut θα πρέπει να πληρώσεις 11€ μαζί με την προμήθεια της τράπεζας σου, καλύτερα να κάνεις μια μεγαλύτερη μεταφορά για να γλυτώσεις να ξαναπληρώσεις 1€ στην επόμενη μεταφορά που θα κάνεις...

2 λεπτά πριν, turbat0s είπε

Θα σου κρατήσει 6€ για την αποστολή, αλλά μετά στο chat θα τους ζητήσεις αντιλογισμό.

επειδή αυτό δεν το έχω καταλάβει. Σου λένε οτι η αποστολή της κάρτας κοστίζει τόσο, εγώ με ποιο επιχείρημα θα τους ζητήσω να μου τα γυρίσουν πίσω;

Επεξ/σία από kon1to

2 λεπτά πριν, turbat0s είπε

αλλά μετά στο chat θα τους ζητήσεις αντιλογισμό.

χμμ, δηλαδή;

13 λεπτά πριν, kon1to είπε

σε χρεώνουν 5,99€ μεταφορικά (απλό ταχυδρομείο), δεν νομίζω οτι μπορείς να τα γλυτώσεις... στα αφαιρούν οταν κάνεις ανανέωση κάρτας αλλά δεν νομίζω οτι ισχύει το ίδιο και για την 1η έκδοση. τα υπόλοιπα 4,01€ μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις όπου θες! Όμως από τη στιγμή που για να στείλεις 10€ στη Revolut θα πρέπει να πληρώσεις 11€ μαζί με την προμήθεια της τράπεζας σου, καλύτερα να κάνεις μια μεγαλύτερη μεταφορά για να γλυτώσεις να ξαναπληρώσεις 1€ στην επόμενη μεταφορά που θα κάνεις...

Ωραία. Οπότε πάντα όπως είναι λογικό πάντα θα υπάρχει η χρέωση του ενός 1,00€ για μεταφορά χρημάτων προς την Revolut και με το paypal σε μια αγορά τι γίνεται; Υποτίθεται πως η Revo έγινε για καλύτερη διαχείριση χρημάτων και καλύτερη ισοτιμία όταν πρόκειται για αγορά με λίρα ή δολάριο + την προμήθεια προς το paypal από την ολοκλήρωση της αγοράς.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...