_filippos_ Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 Κι εγω εκανα τοπ απ με καρτα εθνικης κανονικα... σουπερ!
minotavros Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 Πέρασε έμβασμα με κάρτα εθνικής. Well done!
asdfnikos Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 Περασε κανονικα Πιστωτικη Πειραιως!Κατι που ειναι φυσιολογικό για τους ξενους μας φαίνεται πρωτόγνωρο για εμας.ανακαλύψαμε Τον τροχό 😂 4
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 49 λεπτά πριν, gdimitris είπε Δεν περναει η alpha παντως αλφα πιστωτικη περασε σε εμενα και εθνικη χρεωστικη. η eurobank κανει νερα Επεξ/σία 1 Σεπτεμβρίου 2019 από Επισκέπτης
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 ΜΟΛΙΣ ΠΕΡΑΣΕ Η ΑΛΦΑ ΓΙΟΥΧΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ
user2163 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 Πέρασα συναλλαγή 00:01 από εθνική 00:00 δεν πέρναγε. Καλό φθινόπωρο. Αυτό είναι όριο...
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 24 λεπτά πριν, user2163 είπε Πέρασα συναλλαγή 00:01 από εθνική 00:00 δεν πέρναγε. Καλό φθινόπωρο. Αυτό είναι όριο... Στειλε μου κανενα 1.000.000.000 plzzzzz
gianniskou Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Από την μια υπάρχετε έσεις με επαρκές υπόλοιπο για top up , από την άλλη εμείς τα φτωχαδάκια περιμένουμε κάνα θαύμα Επεξ/σία 1 Σεπτεμβρίου 2019 από gianniskou
loyros13 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 Επιβεβαιώνω και γω πιστωτική Alpha Πέρασε κανονικά! Αντε και Google Pay! 1
panzertank Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλημέρα και καλό μήνα. Μόλις έκανα top-up με χρεωστική eurobank! Επεξ/σία 1 Σεπτεμβρίου 2019 από panzertank
Delas.46 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 Επιτέλους! Τα αυτονόητα μας έκαναν να ξεχάσουμε. Ξέρει κανείς αν επηρεαζόταν και η υλοποίηση Apple Pay - Google Pay από τα CC? Όχι ότι θα προτιμήσω Eurobank από Revolut για καθημερινές συναλλαγές τώρα που έχουμε και Auto Top-Up άλλα καλό θα είναι να έχω backup κάρτες στο Google Pay μέσα για οποιονδήποτε λόγο.
asdfnikos Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 3 λεπτά πριν, Delas.46 είπε Επιτέλους! Τα αυτονόητα μας έκαναν να ξεχάσουμε. Ξέρει κανείς αν επηρεαζόταν και η υλοποίηση Apple Pay - Google Pay από τα CC? Όχι ότι θα προτιμήσω Eurobank από Revolut για καθημερινές συναλλαγές τώρα που έχουμε και Auto Top-Up άλλα καλό θα είναι να έχω backup κάρτες στο Google Pay μέσα για οποιονδήποτε λόγο. Πρεπει η Τράπεζα να συνεργάζεται με το Google Pay ώστε να μπορεις να κανείς πληρωμες με NFC.Ακομα καμια Ελληνική τραπεζα δεν συνεργάζεται.Αλλα ελπίζω να προχωρισει σύντομα καποια... Μην ξεχάσετε να κάνετε επαλήθευση της καρτας που περασατε στην Revolut πληκτρολογώντας Τον 4ψηφιο κωδικό Που βρίσκεται Στην αιτιολογία της πληρωμής στην καρτα σας(οπως γίνεται και με το PayPal)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα