ProponitisTouKanape Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 2 ώρες πριν, V3NDETTA είπε Ότι και να γίνει στην βουλή η άρση είναι προγραμματισμένη να γίνει στις αρχές Οκτώβρη.... Δε καταλαβαίνω το point σου. Μέχρι στιγμής κυκλοφορούσαν φήμες. Πόσταρα μια είδηση που αποδείχθηκε πραγματικη και ανακοινώθηκε η άρση απο 1/9. End of story. 1
Sordnaxela Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 Καλησπέρα, Για ταξίδι στο εξωτερικό, εντός ζώνης ευρώ, συμφέρει η χρήση revolut ή η χρήση χρεωστικής κάρτας ελληνικής τράπεζας? Υπάρχει διαφορά?
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 14 λεπτά πριν, Sordnaxela είπε Καλησπέρα, Για ταξίδι στο εξωτερικό, εντός ζώνης ευρώ, συμφέρει η χρήση revolut ή η χρήση χρεωστικής κάρτας ελληνικής τράπεζας? Υπάρχει διαφορά? καμια (εκτος και αν δεν θελεις να βλεπουν οι ελληνικες τραπεζες που ξοδευεις)
asdfnikos Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 40 λεπτά πριν, Sordnaxela είπε Καλησπέρα, Για ταξίδι στο εξωτερικό, εντός ζώνης ευρώ, συμφέρει η χρήση revolut ή η χρήση χρεωστικής κάρτας ελληνικής τράπεζας? Υπάρχει διαφορά? Μονο στην Αναληψη μετρητών απο ΑΤΜ οπου η ελληνική τράπεζα μπορεί να σε κρατήσει 2-3 ευρω ενω η Revolut μέχρι 200 ευρώ Τίποτα. Tip: Άμα τελικά χρησιμοποιήσεις την Ελληνική κάρτα ενημέρωσε την τράπεζα στο Τηλεφωνικό κέντρο της ημ/νιες που θα λείπεις ώστε να μην γίνει μπλοκάρισμα της κάρτας σαν ύποπτη συναλλαγή.
soiramk Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 10 λεπτά πριν, asdfnikos είπε Tip: Άμα τελικά χρησιμοποιήσεις την Ελληνική κάρτα ενημέρωσε την τράπεζα στο Τηλεφωνικό κέντρο της ημ/νιες που θα λείπεις ώστε να μην γίνει μπλοκάρισμα της κάρτας σαν ύποπτη συναλλαγή. Σε δύο τράπεζες που ρώτησα, μου είπαν πως πλέον δεν το κάνουν αυτό και δεν κρατάνε/ενημερώνουν τις ημερομηνίες που θα είσαι εξωτερικό. Και σε ερώτηση τι θα γίνει αν δεν δουλεύει το κινητό μου στο εξωτερικό (για να τους καλέσω), απάντηση δεν πήρα...
MauroPaltoudias Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 Στις 27/8/2019 στις 7:41 ΜΜ, ProponitisTouKanape είπε Δε καταλαβαίνω το point σου. Μέχρι στιγμής κυκλοφορούσαν φήμες. Πόσταρα μια είδηση που αποδείχθηκε πραγματικη και ανακοινώθηκε η άρση απο 1/9. End of story. Πιθανολογώ ότι δουλεύει σε κάποια τράπεζα ή εμπλέκεται με κάποιο τρόπο στο ελληνικό τραπεζικό σύστημα, οπότε θεωρώ ότι κάτι παραπάνω θα γνωρίζει.
V3NDETTA Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 27/8/2019 στις 7:41 ΜΜ, ProponitisTouKanape είπε Δε καταλαβαίνω το point σου. Μέχρι στιγμής κυκλοφορούσαν φήμες. Πόσταρα μια είδηση που αποδείχθηκε πραγματικη και ανακοινώθηκε η άρση απο 1/9. End of story. Έχεις δίκιο, οι φήμες που κυκλοφορούσαν τελικά βγήκαν αληθινές, όμως το επιχείρημα μου δεν έχει να κάνει με το τι τελικά ισχύει η δεν ισχύει, όλο το θέμα είναι το πότε θα εφαρμοστούν στην πράξη αυτό που είναι σίγουρο είναι πως θα αργήσουν μέχρι να ξεκινήσουν να μας δέχονται οι ξένες τράπεζες /επιχειρήσεις πχ top up revolut χωρίς να χρεωνομαστε.... Επεξ/σία 29 Αυγούστου 2019 από V3NDETTA
user2163 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 1 ώρα πριν, V3NDETTA είπε Έχεις δίκιο, οι φήμες που κυκλοφορούσαν τελικά βγήκαν αληθινές, όμως το επιχείρημα μου δεν έχει να κάνει με το τι τελικά ισχύει η δεν ισχύει, όλο το θέμα είναι το πότε θα εφαρμοστούν στην πράξη αυτό που είναι σίγουρο είναι πως θα αργήσουν μέχρι να ξεκινήσουν να μας δέχονται οι ξένες τράπεζες /επιχειρήσεις πχ top up revolut χωρίς να χρεωνομαστε.... Από την Δευτέρα που θα μας έρθει θα μπορούμε να κάνουμε κανονικά top up την revolut με κάρτα χωρίς χρέωση.
asdfnikos Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 1 ώρα πριν, V3NDETTA είπε Έχεις δίκιο, οι φήμες που κυκλοφορούσαν τελικά βγήκαν αληθινές, όμως το επιχείρημα μου δεν έχει να κάνει με το τι τελικά ισχύει η δεν ισχύει, όλο το θέμα είναι το πότε θα εφαρμοστούν στην πράξη αυτό που είναι σίγουρο είναι πως θα αργήσουν μέχρι να ξεκινήσουν να μας δέχονται οι ξένες τράπεζες /επιχειρήσεις πχ top up revolut χωρίς να χρεωνομαστε.... Δηλαδή πιστεύεις Ότι η Revolut ειδικά για τους Ελληνες θα βαλει χρεωση στο Top-up μεσω καρτας γιατι ειχαμε CC?Γιατί τωρα δεν υπαρχει κατι τετοιο...
spartak1 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 3 λεπτά πριν, asdfnikos είπε Δηλαδή πιστεύεις Ότι η Revolut ειδικά για τους Ελληνες θα βαλει χρεωση στο Top-up μεσω καρτας γιατι ειχαμε CC?Γιατί τωρα δεν υπαρχει κατι τετοιο... Mάλλον εννοεί χωρίς να χρεωνόμαστε το 1 ευρω του εμβάσματος 1
bjj-p Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 6 ώρες πριν, asdfnikos είπε Μονο στην Αναληψη μετρητών απο ΑΤΜ οπου η ελληνική τράπεζα μπορεί να σε κρατήσει 2-3 ευρω ενω η Revolut μέχρι 200 ευρώ Τίποτα. Tip: Άμα τελικά χρησιμοποιήσεις την Ελληνική κάρτα ενημέρωσε την τράπεζα στο Τηλεφωνικό κέντρο της ημ/νιες που θα λείπεις ώστε να μην γίνει μπλοκάρισμα της κάρτας σαν ύποπτη συναλλαγή. Εχε κατα νου οτι μπορει να χρεωνουν οι τοπικες τραπεζες την αναληψη μετρητων, οπως κανουν τα δικα μας φυντανια εδω.
TasosPk Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 Στις 29/8/2019 στις 9:31 ΜΜ, bjj-p είπε Εχε κατα νου οτι μπορει να χρεωνουν οι τοπικες τραπεζες την αναληψη μετρητων, οπως κανουν τα δικα μας φυντανια εδω. Στα ατμ της αλφα δεν ισχυει πλεον η δωρεαν ανάληψη? Είχα κανει παλαιότερα
Hapatingo Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 2 hours ago, TasosPk said: Στα ατμ της αλφα δεν ισχυει πλεον η δωρεαν ανάληψη? Είχα κανει παλαιότερα Ναι εδώ και καιρό. Ισχύει αυτό που είπε ο φίλος πιο πάνω για την ενιαία πολιτική που αφορά κάθε χρηματοπιστωτικό ίδρυμα στην Ελλάδα.
soiramk Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 Εμένα πρέπει να χάλασε το contactless της κάρτας μου... Δεν πιάνει πουθενά, μόνο μια φορά κατάφερα να το χρησιμοποιήσω στις αρχές και μετά τέλος 🙁
kostakiss Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 1 hour ago, soiramk said: Εμένα πρέπει να χάλασε το contactless της κάρτας μου... Δεν πιάνει πουθενά, μόνο μια φορά κατάφερα να το χρησιμοποιήσω στις αρχές και μετά τέλος 🙁 6€ Αντικατάσταση . καλυτερα περίμενε Apple Pay / google pay
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα