asdfnikos Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 3 λεπτά πριν, daioner1986 είπε καλημερα ξερει κανεις αν εχει αλλαξει κατι στο πως κανουμε top up απο ελληνικες καρτες? Όχι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
daioner1986 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 Μόλις τώρα, asdfnikos είπε Όχι. Κανονικα με εμβασμα δλδ σωστα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soiramk Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 18 λεπτά πριν, daioner1986 είπε Κανονικα με εμβασμα δλδ σωστα? Ναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ProponitisTouKanape Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 Κυκλοφορεί φημολογία πως ο PM θα ανακοινώσει την άρση των CC σήμερα απο τη Βουλή. Πηγή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
user2163 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 Έτσι φαίνεται ναι.Περιμένω και εγώ να το δω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dBpanos Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 Επίσημη πλέον η άρση των capital controls στη χώρα μας, έπειτα από 4 χρόνια. Έκανε κάποιος/α απόπειρα φόρτισης της Revolut απευθείας από την κάρτα του/της; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hapatingo Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 4 minutes ago, dBpanos said: Επίσημη πλέον η άρση των capital controls στη χώρα μας, έπειτα από 4 χρόνια. Έκανε κάποιος/α απόπειρα φόρτισης της Revolut απευθείας από την κάρτα του/της; Απο 1 Σεπτεμβρίου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
user2163 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 Από 1η Σεπτεμβρίου θα μπει σε ισχύ το ΦΕΚ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
minotavros Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, dBpanos είπε Επίσημη πλέον η άρση των capital controls στη χώρα μας, έπειτα από 4 χρόνια. Έκανε κάποιος/α απόπειρα φόρτισης της Revolut απευθείας από την κάρτα του/της; Έκανα από κάρτα εθνικής αλλά δεν πέρασε Επεξ/σία 26 Αυγούστου 2019 από minotavros 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dBpanos Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 16 λεπτά πριν, Hapatingo είπε Απο 1 Σεπτεμβρίου 13 λεπτά πριν, user2163 είπε Από 1η Σεπτεμβρίου θα μπει σε ισχύ το ΦΕΚ. Μου διέφυγε η ημερομηνία ισχύος, σωστοί και οι 2. Αναμένουμε λοιπόν έως την ερχόμενη Δευτέρα. Πάντως, αυτός είναι ένας ακόμα λόγος για να κρατήσει κάποιος την Revolut. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pakmanis Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 Εχω μερικές ακομα ερωτησεις αν μπορει καποιος να βοηθησει. 1. Οταν βαλω λεφτα μεσα φαίνονται σαν gbp. Οταν παω Αμερικη πρεπει ν τα μετατρέψω σε dollars και στην ουσια να κανω 2ο account για dollars; Ή μπορω να τα χω σε gbp και οποτε πληρωνω τοτε η revolut αναλογα με το ρειτ τα μετατρεπει; 2. Οταν φτασω Αμερική επειδη μενω Αγγλία, θα μου στείλειη ρεβολουτ κατι για security verification ή οχι; Μην μου κλειδωσει δεν θελω. Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hapatingo Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 Ήρθε το μέρισμα από την μετοχή Apple. Η αγορά μετοχής ήταν κάτω από 10 δολάρια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
btsaroux Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 2 ώρες πριν, Pakmanis είπε Εχω μερικές ακομα ερωτησεις αν μπορει καποιος να βοηθησει. 1. Οταν βαλω λεφτα μεσα φαίνονται σαν gbp. Οταν παω Αμερικη πρεπει ν τα μετατρέψω σε dollars και στην ουσια να κανω 2ο account για dollars; Ή μπορω να τα χω σε gbp και οποτε πληρωνω τοτε η revolut αναλογα με το ρειτ τα μετατρεπει; 2. Οταν φτασω Αμερική επειδη μενω Αγγλία, θα μου στείλειη ρεβολουτ κατι για security verification ή οχι; Μην μου κλειδωσει δεν θελω. Ευχαριστώ Δεν χρειαζεται να κανεις κατι θα σου μετατρεψει την συναλλαγη σε δολλαρια με την ισοτιμια της μερας που την κανεις. Δουλευει σχεδον παντου (οχι σε αυτοματα μηχανηματα σε βενζιναδικα) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mhlogiatros Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 Εμενα μου ειχε ερθει μηνυμα για δωρεαν debit τωρα βλεπω χρεωνουν την αποστολη της απλης περιπου 6 ευρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pakmanis Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 1 ώρα πριν, btsaroux είπε Δεν χρειαζεται να κανεις κατι θα σου μετατρεψει την συναλλαγη σε δολλαρια με την ισοτιμια της μερας που την κανεις. Δουλευει σχεδον παντου (οχι σε αυτοματα μηχανηματα σε βενζιναδικα) Ευχαριστώ πολυ. Αν θελω να κλειδωσω ισοτιμια τοτε τα μετατρεπω; Μηπως ξες κατι αν ισχυει βεβαια για το αν πας abroad σου ρχεται security verify μήνυμα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα