Ukforthemoment Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 42 λεπτά πριν, spartak1 είπε Δε θα έχεις πρόβλημα. Η εφαρμογή λειτουργεί με ιντερνετ δεν τσεκάρει την κάρτα που έχεις. Δεν ζητάει να στείλει πιν σε κάποιες συναλλαγές; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε Δεν ζητάει να στείλει πιν σε κάποιες συναλλαγές; Οχι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 Μόλις τώρα, NikosKallithea είπε Οχι Οκ,φαίνεται το μπέρδεψα με άλλη κάρτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soiramk Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Για Αμερική με ενδιαφέρει όπου θα έχω "τοπική" SIM καρτούλα (για internet) μέσα στο κινητό και όχι τη κανονική μου της Vodafone (no dual SIM). Ωραία, οπότε είμαστε καλυμμένοι! Και από όσα έχω καταλάβει και έχουν γραφτεί εδώ, δεν έχει καμία διαφορά να κάνεις τα € που έχεις μέσα σε $ από πριν, έτσι; Πληρώνεις κανονικά με τα € και γίνεται αυτόματα η μετατροπή; Επεξ/σία 13 Αυγούστου 2019 από soiramk Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartak1 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 48 λεπτά πριν, soiramk είπε Για Αμερική με ενδιαφέρει όπου θα έχω "τοπική" SIM καρτούλα (για internet) μέσα στο κινητό και όχι τη κανονική μου της Vodafone (no dual SIM). Ωραία, οπότε είμαστε καλυμμένοι! Και από όσα έχω καταλάβει και έχουν γραφτεί εδώ, δεν έχει καμία διαφορά να κάνεις τα € που έχεις μέσα σε $ από πριν, έτσι; Πληρώνεις κανονικά με τα € και γίνεται αυτόματα η μετατροπή; Ναι έτσι είναι γενικά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MauroPaltoudias Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, soiramk είπε Για Αμερική με ενδιαφέρει όπου θα έχω "τοπική" SIM καρτούλα (για internet) μέσα στο κινητό και όχι τη κανονική μου της Vodafone (no dual SIM). Ωραία, οπότε είμαστε καλυμμένοι! Και από όσα έχω καταλάβει και έχουν γραφτεί εδώ, δεν έχει καμία διαφορά να κάνεις τα € που έχεις μέσα σε $ από πριν, έτσι; Πληρώνεις κανονικά με τα € και γίνεται αυτόματα η μετατροπή; Κοίτα, η βασική διαφορά μεταξύ απευθείας - κατά τον χρόνο συναλλαγής - και εκ των προτέρων μετατροπής, έχει να κάνει με το ότι στη δεύτερη περίπτωση, μπορείς (παρακολουθώντας την ισοτιμία ανά τακτά διαστήματα) να εξασφαλίσεις μια καλή για σένα, συναλλαγή (να αγοράσεις δηλ. φθηνά, δολάρια). Δεν μπορώ να σκεφτώ κάποιον άλλο λόγο. Επίσης, ο,τι περισσέψει από το ταξίδι, το μετατρέπεις ξανά σε €, χωρίς να χάσεις χρήματα σε προμήθεια (ακολουθώντας την αντίστροφη διαδικασία, παρακολουθείς την ισοτιμία και πουλάς ακριβά τα δολάρια). Βέβαια, όλα εξαρτώνται από τη διάθεση του καθενός και του προς μετατροπή ποσού. Για μικροποσά δηλαδή, δεν θεωρώ ότι αξίζει τον κόπο να μπεις σε μια τέτοια διαδικασία. Επεξ/σία 13 Αυγούστου 2019 από MauroPaltoudias 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soiramk Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 1 ώρα πριν, MauroPaltoudias είπε Κοίτα, η βασική διαφορά μεταξύ απευθείας - κατά τον χρόνο συναλλαγής - και εκ των προτέρων μετατροπής, έχει να κάνει με το ότι στη δεύτερη περίπτωση, μπορείς (παρακολουθώντας την ισοτιμία ανά τακτά διαστήματα) να εξασφαλίσεις μια καλή για σένα, συναλλαγή (να αγοράσεις δηλ. φθηνά, δολάρια). Δεν μπορώ να σκεφτώ κάποιον άλλο λόγο. Επίσης, ο,τι περισσέψει από το ταξίδι, το μετατρέπεις ξανά σε €, χωρίς να χάσεις χρήματα σε προμήθεια (ακολουθώντας την αντίστροφη διαδικασία, παρακολουθείς την ισοτιμία και πουλάς ακριβά τα δολάρια). Βέβαια, όλα εξαρτώνται από τη διάθεση του καθενός και του προς μετατροπή ποσού. Για μικροποσά δηλαδή, δεν θεωρώ ότι αξίζει τον κόπο να μπεις σε μια τέτοια διαδικασία. Σ' ευχαριστώ! Έτσι είχα καταλάβει και εγώ πως γίνεται. Θα φορτώσω με € κανονικά και θα τα αφήσω να τα κάνει κατά το χρόνο της συναλλαγής. Δεν θα είναι τόσο μεγάλο το ποσό ώστε να κάνει τρελή διαφορά με τις ισοτιμίες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MauroPaltoudias Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 Αυτό θα έκανα και εγώ στη θέση σου, σωστός. Έχε κατά νου ότι η περίπτωση αλλαγής νομίσματος εκ των προτέρων, είναι χρήσιμη για διαδικτυακές αγορές, όταν ψωνίζεις από σελίδες που έχουν $ (λ.χ. amazon.com). Εκεί, όντως έχει νόημα να κάνεις κάτι τέτοιο, προκειμένου να μην μπεις στη διαδικασία επιτόπου μετατροπής. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bilya Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 13/8/2019 στις 8:30 ΜΜ, MauroPaltoudias είπε Αυτό θα έκανα και εγώ στη θέση σου, σωστός. Έχε κατά νου ότι η περίπτωση αλλαγής νομίσματος εκ των προτέρων, είναι χρήσιμη για διαδικτυακές αγορές, όταν ψωνίζεις από σελίδες που έχουν $ (λ.χ. amazon.com). Εκεί, όντως έχει νόημα να κάνεις κάτι τέτοιο, προκειμένου να μην μπεις στη διαδικασία επιτόπου μετατροπής. δεν χρειάζεται να κάνεις καμία μετατροπή την κάνει αυτόματα η ρεβο. Επεξ/σία 14 Αυγούστου 2019 από bilya 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MauroPaltoudias Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 16 ώρες πριν, bilya είπε δεν χρειάζεται να κάνεις καμία μετατροπή την κάνει αυτόματα η ρεβο. Ναι, αλλά δεν μας είπες τι γίνεται τα Σ/Κ, όταν κάνεις αγορά σε σάιτ με δολάρια και το balance της revolut είναι σε euro... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bilya Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 4 λεπτά πριν, MauroPaltoudias είπε Ναι, αλλά δεν μας είπες τι γίνεται τα Σ/Κ, όταν κάνεις αγορά σε σάιτ με δολάρια και το balance της revolut είναι σε euro... τι γίνεται ακριβώς? αν σκέφτεσαι την απειροελάχιστη προμήθεια που έχει τότε μιλάμε για λεπτά του ευρώ που δεν βρίσκω καν τον λόγο κάποιος να ασχοληθεί. Παλι κερδισμένος είσαι. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να κάνεις μετατροπές νομισμάτων στην ρεβο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 2 ώρες πριν, MauroPaltoudias είπε Ναι, αλλά δεν μας είπες τι γίνεται τα Σ/Κ, όταν κάνεις αγορά σε σάιτ με δολάρια και το balance της revolut είναι σε euro... Για να ρωτάς ξέρεις τι γίνεται, Οπότε προς τι η ερώτηση σου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MauroPaltoudias Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 54 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Για να ρωτάς ξέρεις τι γίνεται, Οπότε προς τι η ερώτηση σου; Σε παρακαλώ πολύ να μένουμε on topic. Αν έχεις κάτι να προσθέσεις επί του θέματος, καντο. Παρεμπιπτόντως, δεν έχω ιδέα τι γίνεται, μήπως έχεις εσύ; 2 ώρες πριν, bilya είπε τι γίνεται ακριβώς? αν σκέφτεσαι την απειροελάχιστη προμήθεια που έχει τότε μιλάμε για λεπτά του ευρώ που δεν βρίσκω καν τον λόγο κάποιος να ασχοληθεί. Παλι κερδισμένος είσαι. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να κάνεις μετατροπές νομισμάτων στην ρεβο. Εν ολίγοις, η μετατροπή νομίσματος, σε ευρωπαίους κατόχους καρτών revolut είναι παντελώς άχρηστη λοιπόν και σύμφωνα με αυτό, δεν θα έπρεπε να υπάρχει καν ως επιλογή. Σωστά; Επεξ/σία 15 Αυγούστου 2019 από MauroPaltoudias Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bilya Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 1 ώρα πριν, MauroPaltoudias είπε Σε παρακαλώ πολύ να μένουμε on topic. Αν έχεις κάτι να προσθέσεις επί του θέματος, καντο. Παρεμπιπτόντως, δεν έχω ιδέα τι γίνεται, μήπως έχεις εσύ; Εν ολίγοις, η μετατροπή νομίσματος, σε ευρωπαίους κατόχους καρτών revolut είναι παντελώς άχρηστη λοιπόν και σύμφωνα με αυτό, δεν θα έπρεπε να υπάρχει καν ως επιλογή. Σωστά; δεν είπα οτι είναι άχρηστη κ να μην υπάρχει. Εχει αρκετά θετικά πχ μεταφορά χρημάτων. αλλά μιλάγαμε για αγορές κ γι υτό είπα "Δεν υπάρχει κανένας λόγος να κάνεις μετατροπές νομισμάτων στην ρεβο". Αλλά γιατι δεν μας λες αυτό που δεν είπα κ γιατί είναι τόσο σημαντικό να κάνεις μετατροπή πριν την αγορά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hapatingo Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 3 minutes ago, bilya said: δεν είπα οτι είναι άχρηστη κ να μην υπάρχει. Εχει αρκετά θετικά πχ μεταφορά χρημάτων. αλλά μιλάγαμε για αγορές κ γι υτό είπα "Δεν υπάρχει κανένας λόγος να κάνεις μετατροπές νομισμάτων στην ρεβο". Αλλά γιατι δεν μας λες αυτό που δεν είπα κ γιατί είναι τόσο σημαντικό να κάνεις μετατροπή πριν την αγορά? Συνήθως Παρασκευή βράδυ είναι καλό να κάνεις μετατροπή για να γλυτώσεις τις χρεώσεις του ΣΚ. Φυσικά αυτό εξαρτάται εάν ο άλλος θα ξοδέψει πολλά μέσα στο ΣΚ κοκ, ιδίως στα ταξίδια που προ γνωρίζεις οτι θα ξοδέψεις, συμφέρει πολύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα