Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
  Στις 12/8/2019 στις 4:36 ΜΜ, Γιάννης Platano είπε

Αν έγινε αυτό δεν θα έπρεπε να μου έχει έρθει στο κινητό SMS με κωδικό επιβεβαίωσης; 

Πως μπορώ να επικοινωνήσω μαζί τους; 

Αν δεν έχεις πρόσβαση στο in app chat  μπορείς μέσω Twitter DMS να επικοινωνήσεις για να τους εξηγήσεις τι έγινε.

Στειλτους κάτι του στυλ όπως εδώ

https://mobile.twitter.com/RevolutApp/status/1160961248562954240

• Thanks 1
  • Απαντ. 11,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
  Στις 12/8/2019 στις 5:18 ΜΜ, dexterios είπε

Αν δεν έχεις πρόσβαση στο in app chat  μπορείς μέσω Twitter DMS να επικοινωνήσεις για να τους εξηγήσεις τι έγινε.

Στειλτους κάτι του στυλ όπως εδώ

https://mobile.twitter.com/RevolutApp/status/1160961248562954240

Δεν ξέρω αν είναι καλή ή όχι η κάρτα, μάλλον είναι για εξωτερικό, αλλά θεωρώ απαράδεκτο επικοινωνία μέσω Facebook, Twitter κλπ. 

Δημοσ.
  Στις 12/8/2019 στις 5:55 ΜΜ, Γιάννης Platano είπε

Δεν ξέρω αν είναι καλή ή όχι η κάρτα, μάλλον είναι για εξωτερικό, αλλά θεωρώ απαράδεκτο επικοινωνία μέσω Facebook, Twitter κλπ. 

Εφόσον είσαι ήδη πελάτης γιατί δεν κάνεις είσοδο στην εφαρμογή με το κινητό σου και από εκεί μίλα live με τον εκπρόσωπο? Το μόνο που ζητάει είναι αριθμό τηλεφώνου. Ακόμα και αν εσύ ο ίδιος δεν έκανες εγγραφή, βάλε τον αριθμό σου και προχώρα στο επόμενο βήμα.

Δημοσ.

Ίσως χαζή ερώτηση...
Αν είσαι εξωτερικό και βάλεις άλλη SIM στο κινητό σου, υπάρχει πρόβλημα να χρησιμοποιείς κάρτα και εφαρμογή;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δηλαδή αν είσαι για κάποιες μέρες με άλλης χώρας SIM θα έχει πρόβλημα; 
Αν έχει κάποι@ τέοια εμπειρία ας μας πει...

Επεξ/σία από soiramk
Δημοσ.
  Στις 12/8/2019 στις 7:10 ΜΜ, soiramk είπε

Δηλαδή αν είσαι για κάποιες μέρες με άλλης χώρας SIM θα έχει πρόβλημα; 
Αν έχει κάποι@ τέοια εμπειρία ας μας πει...

Δε θα έχεις πρόβλημα. Η εφαρμογή λειτουργεί με ιντερνετ δεν τσεκάρει την κάρτα που έχεις.

• Thanks 1
Δημοσ.
  Στις 12/8/2019 στις 7:41 ΜΜ, spartak1 είπε

Δε θα έχεις πρόβλημα. Η εφαρμογή λειτουργεί με ιντερνετ δεν τσεκάρει την κάρτα που έχεις.

Ευχαριστώ πολύ!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για Αμερική με ενδιαφέρει όπου θα έχω "τοπική" SIM καρτούλα (για internet) μέσα στο κινητό και όχι τη κανονική μου της Vodafone (no dual SIM).
Ωραία, οπότε είμαστε καλυμμένοι!
Και από όσα έχω καταλάβει και έχουν γραφτεί εδώ, δεν έχει καμία διαφορά να κάνεις τα € που έχεις μέσα σε $ από πριν, έτσι;
Πληρώνεις κανονικά με τα € και γίνεται αυτόματα η μετατροπή;

Επεξ/σία από soiramk
Δημοσ.
  Στις 13/8/2019 στις 7:20 ΠΜ, soiramk είπε

Για Αμερική με ενδιαφέρει όπου θα έχω "τοπική" SIM καρτούλα (για internet) μέσα στο κινητό και όχι τη κανονική μου της Vodafone (no dual SIM).
Και από όσα έχω καταλάβει και έχουν γραφτεί εδώ, δεν έχει καμία διαφορά να κάνεις τα € που έχεις μέσα σε $ από πριν, έτσι;

Ναι έτσι είναι γενικά.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
  Στις 13/8/2019 στις 7:20 ΠΜ, soiramk είπε

Κοίτα, η βασική διαφορά μεταξύ απευθείας - κατά τον χρόνο συναλλαγής - και εκ των προτέρων μετατροπής, έχει να κάνει με το ότι στη δεύτερη περίπτωση, μπορείς (παρακολουθώντας την ισοτιμία ανά τακτά διαστήματα) να εξασφαλίσεις μια καλή για σένα, συναλλαγή (να αγοράσεις δηλ. φθηνά, δολάρια). Δεν μπορώ να σκεφτώ κάποιον άλλο λόγο. Επίσης, ο,τι περισσέψει από το ταξίδι, το μετατρέπεις ξανά σε €, χωρίς να χάσεις χρήματα σε προμήθεια (ακολουθώντας την αντίστροφη διαδικασία, παρακολουθείς την ισοτιμία και πουλάς ακριβά τα δολάρια). Βέβαια, όλα εξαρτώνται από τη διάθεση του καθενός και του προς μετατροπή ποσού. Για μικροποσά δηλαδή, δεν θεωρώ ότι αξίζει τον κόπο να μπεις σε μια τέτοια διαδικασία. 

Επεξ/σία από MauroPaltoudias
  • Thanks 1
Δημοσ.
  Στις 13/8/2019 στις 3:32 ΜΜ, MauroPaltoudias είπε

Κοίτα, η βασική διαφορά μεταξύ απευθείας - κατά τον χρόνο συναλλαγής - και εκ των προτέρων μετατροπής, έχει να κάνει με το ότι στη δεύτερη περίπτωση, μπορείς (παρακολουθώντας την ισοτιμία ανά τακτά διαστήματα) να εξασφαλίσεις μια καλή για σένα, συναλλαγή (να αγοράσεις δηλ. φθηνά, δολάρια). Δεν μπορώ να σκεφτώ κάποιον άλλο λόγο. Επίσης, ο,τι περισσέψει από το ταξίδι, το μετατρέπεις ξανά σε €, χωρίς να χάσεις χρήματα σε προμήθεια (ακολουθώντας την αντίστροφη διαδικασία, παρακολουθείς την ισοτιμία και πουλάς ακριβά τα δολάρια). Βέβαια, όλα εξαρτώνται από τη διάθεση του καθενός και του προς μετατροπή ποσού. Για μικροποσά δηλαδή, δεν θεωρώ ότι αξίζει τον κόπο να μπεις σε μια τέτοια διαδικασία. 

Σ' ευχαριστώ!
Έτσι είχα καταλάβει και εγώ πως γίνεται. Θα φορτώσω με € κανονικά και θα τα αφήσω να τα κάνει κατά το χρόνο της συναλλαγής.
Δεν θα είναι τόσο μεγάλο το ποσό ώστε να κάνει τρελή διαφορά με τις ισοτιμίες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...