alexpen Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, cumulus είπε Εστειλα χθες εμβασμα ,αλλα ξεχαστηκα και εστειλα τα χρηματα απο λογαριασμο στον οποιο ειμαι συνδικαιουχος.Θα υπαρχει προβλημα; Γενικά στο euro account σου μπορει να στειλει ο οποιοσδηποτε πλέον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4mage Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Μόλις έκανα εγγραφή στην Revo. Δεν έχω στείλει ακόμη τα στοιχεία μου. Μου ζητάει να βάλω 10,00€ στο λογαριασμό. Γενικά τι πρέπει να προσέξω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
turbat0s Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Δεν έχει κάτι ιδιαίτερο να προσέξεις. Κάνε ταυτοποίηση και μόλις επιτύχει, στείλε έμβασμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koinos123 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Γιατί η Revo με βασανίζει το τελευταίο διάστημα με τις πληρωμές; Πιο συγκεκριμένα, πάνω να κάνω αγορά από ευρωπαϊκό κατάστημα αξίας 460 ευρώ. Μου παγώνει την αγορά (την έχω δηλωμένη στο paypall). Ξεπαγώνω την κάρτα, ξανά τα ίδια. Χρειάστηκε να δημιουργήσω μία νέα εικονική κάρτα για να περάσει η αγορά. Προσπαθώ στο αμερικάνικο amazon να αγοράσω εμπόρευμα αξίας 40 ευρώ. Δεν προχωράει με τίποτα η αγορά. Αναγκάστηκα να αγοράσω με ελληνική κάρτα. Μου ξεφεύγει κάποια ρύθμιση; Κάτι δεν κάνω καλά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
turbat0s Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Μπας και έχει λήξει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kon1to Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 διαβάζω τελευταία ότι όλες οι Συστημικές Τράπεζες πλέον χρεώνουν προμήθεια για ανάληψη από κάρτα εξωτερικού -άρα και Revo- και οτι τελευταία προστέθηκε σε αυτές και η ALPHA αλλά κάποιοι φίλοι στη συνέχεια αναφέρουν ότι έκαναν ανάληψη απο ALPHA χωρίς χρέωση. Αν και σκοπεύω να το τεστάρω κι εγώ ο ίδιος αύριο...Ξέρουμε τελικά τι ισχύει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartak1 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 11 λεπτά πριν, kon1to είπε διαβάζω τελευταία ότι όλες οι Συστημικές Τράπεζες πλέον χρεώνουν προμήθεια για ανάληψη από κάρτα εξωτερικού -άρα και Revo- και οτι τελευταία προστέθηκε σε αυτές και η ALPHA αλλά κάποιοι φίλοι στη συνέχεια αναφέρουν ότι έκαναν ανάληψη απο ALPHA χωρίς χρέωση. Αν και σκοπεύω να το τεστάρω κι εγώ ο ίδιος αύριο...Ξέρουμε τελικά τι ισχύει; H alpha δε χρεωνει (ακόμα) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koinos123 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 10 ώρες πριν, turbat0s είπε Μπας και έχει λήξει? Σε έναν μήνα λήγει. Και από ότι βλέπω, με την εικονική θα μείνω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrislitsikakis Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 12 ώρες πριν, kon1to είπε διαβάζω τελευταία ότι όλες οι Συστημικές Τράπεζες πλέον χρεώνουν προμήθεια για ανάληψη από κάρτα εξωτερικού -άρα και Revo- και οτι τελευταία προστέθηκε σε αυτές και η ALPHA αλλά κάποιοι φίλοι στη συνέχεια αναφέρουν ότι έκαναν ανάληψη απο ALPHA χωρίς χρέωση. Αν και σκοπεύω να το τεστάρω κι εγώ ο ίδιος αύριο...Ξέρουμε τελικά τι ισχύει; Αν προμηθευτείς τη νέα κάρτα MasterCard από Revolut, τότε εκτός από ALPHA δεν έχει χρέωση ανάληψης μετρητών ούτε σε EUROBANK. Δοκιμασμένο σήμερα 😉 Επίσης από σήμερα η Revolut μιλάει και Ελληνικά 🇬🇷 καθώς το app μεταφράστηκε στην τοπική γλώσσα. Θα εμφανιστεί αυτόματα με την τελευταία έκδοση της εφαρμογής αν χρησιμοποιείς γενικότερα το iOS/Android στα Ελληνικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
turbat0s Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, koinos123 είπε Σε έναν μήνα λήγει. Και από ότι βλέπω, με την εικονική θα μείνω... Μια χαρά θα κάνεις τη δουλειά σου. Μίλα τους στο τσατ για να δουν τί παίζει με τη φυσική. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kon1to Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 18 λεπτά πριν, dimitrislitsikakis είπε Αν προμηθευτείς τη νέα κάρτα MasterCard από Revolut, τότε εκτός από ALPHA δεν έχει χρέωση ανάληψης μετρητών ούτε σε EUROBANK. Δοκιμασμένο σήμερα 😉 Επίσης από σήμερα η Revolut μιλάει και Ελληνικά 🇬🇷 καθώς το app μεταφράστηκε στην τοπική γλώσσα. Θα εμφανιστεί αυτόματα με την τελευταία έκδοση της εφαρμογής αν χρησιμοποιείς γενικότερα το iOS/Android στα Ελληνικά. Έχω Visa! Πριν λίγο έκανα ανάληψη από Alpha και ήταν όντως χωρίς χρέωση. Απλά μου έκανε εντύπωση ότι όλα τα κείμενα ήταν στα Αγγλικά χωρίς να μου δίνει δυνατότητα αλλαγής γλώσσας. Μικρό το κακό, απλά ήταν 1η μου ανάληψη και με μπέρδεψε λίγο! Για Eurobank-Mastercard δεν με νοιάζει τόσο γιατί δεν έχω ΑΤΜ της κοντά μου, οπότε με βολεύει να σηκώνω από Alpha και να γλυτώνω την προμήθεια του ΔΙΑΣ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartak1 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, dimitrislitsikakis είπε Αν προμηθευτείς τη νέα κάρτα MasterCard από Revolut, τότε εκτός από ALPHA δεν έχει χρέωση ανάληψης μετρητών ούτε σε EUROBANK. Δοκιμασμένο σήμερα 😉 Επίσης από σήμερα η Revolut μιλάει και Ελληνικά 🇬🇷 καθώς το app μεταφράστηκε στην τοπική γλώσσα. Θα εμφανιστεί αυτόματα με την τελευταία έκδοση της εφαρμογής αν χρησιμοποιείς γενικότερα το iOS/Android στα Ελληνικά. Δίνεται δυνατότητα έκδοσης φυσικής κάρτας Visa σε Ελληνες χρήστες που δεν είναι premium ή υποχρεωτικά mastercard; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
turbat0s Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Έχουν ξεφύγει 2-3 μικρολαθάκια στην ελληνική μετάφραση. Λογικά θα τα διορθώσουν. Δεν έχει επιλογή για αλλαγή γλώσσας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kon1to Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 46 λεπτά πριν, spartak1 είπε Δίνεται δυνατότητα έκδοσης φυσικής κάρτας Visa σε Ελληνες χρήστες που δεν είναι premium ή υποχρεωτικά mastercard; Στις 5/9/2018 στις 3:15 ΜΜ, dimitrislitsikakis είπε Από χθες, όλες οι νέες Revolut κάρτες που εκδίδονται στην Ελλάδα θα είναι MasterCard. Αναφορικά με τη γλώσσα, εξαρτάται σε ποια γλώσσα είναι το λειτουργικό σύστημα του κινητού σου. Αν το έχεις στα Αγγλικά, θα είναι και η Revolut στα Αγγλικά. Αν το iOS/Android σου είναι στα Ελληνικά, θα είναι και η Revolut στα Ελληνικά. Το split ανά χώρα καθορίζεται μετά τα πρώτα 6 ψηφία και αυτό το site δε σ' αφήνει να βάλεις παραπάνω, άρα μάλλον καταλήγει σε λάθος συμπέρασμα. όταν έκανα έκδοση εγώ πριν ένα μήνα έδιναν μόνο Visa, τώρα ξανα-άλλαξαν πάροχο και δίνουν μόνο Master Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pp6210 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 9 ώρες πριν, koinos123 είπε Σε έναν μήνα λήγει. Και από ότι βλέπω, με την εικονική θα μείνω... Και η δικία μου έληγε Οκτώβριο και έκανα παραγγελία την replacement πριν 8 μέρες, χτες την πήρα στα χέρια μου και την ενεργοποίησα και δουλέυει άμεσα - είναι τελείως διαφορετικό νούμερο. Άρα προχώρα άμεσα σε παραγγελία νέας, δεν χρειάζεται να είσαι κοντά στη λήξη της. Παραγγέλνεις καινούργια, σε χρεώνουν έξοδα έκδοσης και έξοδα αποστολής και μετά πας στο chat και ενημερώνεις οτι η κάρτα που παρείγγηλες είναι αντικατάσταση αυτής που λήγει και σου πιστώνουν και τα δύο ποσά. Υπόψιν εμένα μου πίστωσαν μόνο τα έξοδα έκδοσης στην αρχή, αλλά ευτυχώς είχα ρωτήσει στο τσατ τι χρεώσεις υπάρχουν για ανανέωση και μου είχε απαντήσει το τσατ ΚΑΜΜΙΑ, οπότε με αυτό το δεδομένο, διεκδίκησα πιστωση και για τα έξοδα αποστολής της νέας κάρτας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα