vagstef Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 9 ώρες πριν, emperor4her είπε παταω εκει που λεει add money, και επειτα μου εχει 3 τροπους: 1. transfer to your revolut accoun->το Iban Που μου δινει ειναι της μορφης gb25 revo xxxx xxxx xxxx xx -> υο οποιο δεν μπορω να το χρησιμοποιησω απο αλλη τραπεζα να περασω λεφτα 2. google pay -> δεν δουλευει.. 3. add visa/mastercard -> δοκιμασα 4 καρτες δεν παιρνει καμια! που κανω λαθος? Δωρεάν & άμεση φόρτιση Revolut Δημιουργία DiPocket (virtual κάρτα) και προσθήκη στο pay.google.com ή στο GPay app Φόρτιση DiPocket με ελληνική κάρτα Φόρτιση Revolut με Di Pocket κάρτα * επίσης το IBAN γενικά το παίρνει όποιος θέλει και βάζει χρήματα απ όπου θέλει, αυτός είναι ο σκοπός της δημιουργίας του αριθμού IBAN ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartak1 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 1 ώρα πριν, vagstef είπε Δωρεάν & άμεση φόρτιση Revolut Δημιουργία DiPocket (virtual κάρτα) και προσθήκη στο pay.google.com ή στο GPay app Φόρτιση DiPocket με ελληνική κάρτα Φόρτιση Revolut με Di Pocket κάρτα * επίσης το IBAN γενικά το παίρνει όποιος θέλει και βάζει χρήματα απ όπου θέλει, αυτός είναι ο σκοπός της δημιουργίας του αριθμού IBAN ! Το έκανα αυτό που περιγράφεις και μου β΄γάζει όταν πάω να κάνω topup revolut μέσω googlepay: Δεν υπάρχουν δεκτες διαθεσιμες κάρτες ηια χρήση με αυτό τον έμπορο, ενώ έχω προσθέσει την dipocket και άλλες υπηρεσίες τη βλέπουν κανονικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dks13 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 3 ώρες πριν, asdfnikos είπε Δεν γινεται. Μπορεις να ανοιξεις λογαριασμο στην ιδια τραπεζα με τον εργοδότη και να πληρωνεσε εκει ωστε να μην πληρωνεις τα εξοδα εμβασματος της τραπεζας σου. Για ποιο λογο δε γίνεται εφοσον εχουμε iban? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dks13 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 51 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε γιατι δεν ειναι ελληνική τράπεζα; Υπάρχει καποιος μόνος που ορίζει ότι η μισθοδοσία μας θα πρέπει να είναι σε ελληνική τράπεζα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 18 λεπτά πριν, dks13 είπε Υπάρχει καποιος μόνος που ορίζει ότι η μισθοδοσία μας θα πρέπει να είναι σε ελληνική τράπεζα; Σαφως και υπαρχει, ρωτα τον λογιστή σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasilissssssss Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 Γνωρίζει κανείς αν η ανάληψη μέχρι 200€ είναι ανά ημερολογιακό μήνα;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagstef Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 2/8/2019 στις 1:17 ΠΜ, dks13 είπε Υπάρχει καποιος μόνος που ορίζει ότι η μισθοδοσία μας θα πρέπει να είναι σε ελληνική τράπεζα; για δες το 25. https://www.kathimerini.gr/987501/article/oikonomia/ellhnikh-oikonomia/ti-isxyei-apo-shmera-meta-th-nea-xalarwsh-twn-capital-controls επίσης πρέπει να διαβάσεις αυτό https://europa.eu/youreurope/citizens/consumers/financial-products-and-services/bank-accounts-eu/index_el.htm Επεξ/σία 3 Αυγούστου 2019 από vagstef Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theopan Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 Στις 30/7/2019 στις 1:23 ΠΜ, VICKR είπε αυτα δεν εχουν καμια σχεση. α) το αφορολογητο χτιζεται με τη χρηση των καρτων και οχι σε ποιο POS εγινε η συναλλαγη. β) οπως δηλωνεται ο επαγγελματικος λογ/μος της Ελληνικης τραπεζας, ετσι θα μπορει να δηλωθει και της ξενης. δεν απαγορευεται στις επιχειρησεις να εχουν επαγγελματικο τραπεζικο λογ/μο σε χωρα του ΕΟΧ. Προς το παρόν (;) απαγορεύεται όμως ξεκάθαρα και κατηγορηματικά. Δεν το λέω τυχαία, επαγγελματίας είμαι και όταν δοκίμασα προ 4-5 μηνών να καταχωρήσω ΙΒΑΝ που δεν ξεκινούσε με GR με σταμάτησε με ανάλογο μήνυμα. Κατ' επέκταση έχω αμφιβολίες και για το α (ότι δηλαδή προσμετρούνται οι συναλλαγές με το εξωτερικό στο αφορολόγητο). Τώρα αν αυτά αλλάξουν με την επικείμενη πλήρη άρση των cc δεν το ξέρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kon1to Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 4 ώρες πριν, theopan είπε Κατ' επέκταση έχω αμφιβολίες και για το α (ότι δηλαδή προσμετρούνται οι συναλλαγές με το εξωτερικό στο αφορολόγητο). Ποιες πληρωμές «χτίζουν» το αφορολόγητο; Όλες τις συναλλαγές με πιστωτικές, χρεωστικές και προπληρωμένες κάρτες, με εξαίρεση τις προπληρωμένες κάρτες στις οποίες πιστώνεται το Κοινωνικό Επίδομα Αλληλεγγύης (ΚΕΑ), για αγορά αγαθών και λήψη υπηρεσιών που πραγματοποιήθηκαν προς επαγγελματικούς λογαριασμούς στην Ελλάδα και στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Στις περιπτώσεις των πιστωτικών καρτών εάν η συναλλαγή έχει γίνει σε δόσεις, λαμβάνεται υπόψη η ημερομηνία εκκαθάρισης του ποσού της κάθε δόσης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 5 ώρες πριν, theopan είπε Τώρα αν αυτά αλλάξουν με την επικείμενη πλήρη άρση των cc δεν το ξέρω. θα αλλαξουν πολλα πραγματα με την αρση των cc https://m.naftemporiki.gr/story/1503693 και φυσικα το αρθρο δεν τα γραφει ολα 😉 6 ώρες πριν, theopan είπε Τώρα αν αυτά αλλάξουν με την επικείμενη πλήρη άρση των cc δεν το ξέρω. άνοιξα ενα νεο topic σχετικα με την αρση των CC: https://www.insomnia.gr/forums/topic/714442-αρση-capital-controls-τι-ερχεται/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4mage Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 Αλλαγή pin μέσω ATM Πειραιώς υπάρχει χρέωση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagstef Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 29 λεπτά πριν, d4mage είπε Αλλαγή pin μέσω ATM Πειραιώς υπάρχει χρέωση; έχει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4mage Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 Μόλις τώρα, vagstef είπε έχει Πίστευα πως μπορούσα να το αλλάξω απευθείας από το app της revo. Δεν το σκέφτηκα καθόλου πως πρέπει να πας σε atm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paparas1 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 Έκανα αλλαγή pin και ανάληψη από Συνεταιριστική Τράπεζα Έβρου και δεν είχε καμιά χρέωση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
esofron Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 1/8/2019 στις 11:34 ΜΜ, spartak1 είπε Το έκανα αυτό που περιγράφεις και μου β΄γάζει όταν πάω να κάνω topup revolut μέσω googlepay: Δεν υπάρχουν δεκτες διαθεσιμες κάρτες ηια χρήση με αυτό τον έμπορο, ενώ έχω προσθέσει την dipocket και άλλες υπηρεσίες τη βλέπουν κανονικά Επειδή μου δίνει το ίδιο μήνυμα, μπορεί κάποιος να βοηθησει; thx Αφορά την φόρτιση Revolut μέσω dipocket και gpay. Επεξ/σία 5 Αυγούστου 2019 από esofron Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα