Προς το περιεχόμενο

Revolut: Οδηγός επιβίωσης [part 2]

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

21 ώρες πριν, freelove είπε

55823.23 ευρώ σε κομμάτια φυσικά από στοίχημα. Ήδη γυρνάει το μυαλό μου με αυτούς 

μεταφορες σε άλλους μπορεις να κανεις; ισως με αυτό το τρόπο να μπορεις να τα βγαζεις μεσω γνωστών κλπ

το ποσο ειναι αδιανοητα υψηλό, βρες καποιον να μιλήσεις.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

59 λεπτά πριν, paylidis είπε

μεταφορες σε άλλους μπορεις να κανεις; ισως με αυτό το τρόπο να μπορεις να τα βγαζεις μεσω γνωστών κλπ

το ποσο ειναι αδιανοητα υψηλό, βρες καποιον να μιλήσεις.

αφου λεει τον κλείδωσαν.

παντως σοβαρα 55Κ στην revolut?και σε εχουν κλειδωσει και ψαχνεις βοηθεια στο insomnia αντι να το δεις νομικα?

κατι δεν κολλαει

• Like 1

4 ώρες πριν, TasosPk είπε

αφου λεει τον κλείδωσαν.

παντως σοβαρα 55Κ στην revolut?και σε εχουν κλειδωσει και ψαχνεις βοηθεια στο insomnia αντι να το δεις νομικα?

κατι δεν κολλαει

Φυσικά Και ψάχνω βοήθεια στο insomnia. Άλλωστε από δω έμαθα την revolut. Δεν ήθελα να ξεκινήσω νομικά Για αυτό πρώτα ρωτάω Υπάρχει άλλη λύση με αυτούς??

Επισκέπτης
45 λεπτά πριν, freelove είπε

Φυσικά Και ψάχνω βοήθεια στο insomnia. Άλλωστε από δω έμαθα την revolut. Δεν ήθελα να ξεκινήσω νομικά Για αυτό πρώτα ρωτάω Υπάρχει άλλη λύση με αυτούς??

τους στελνεις ενα email και τους λες να σου μεταφερουν τα χρηματα απο το revolut account σου στο ταδε iban (το οποιο πρεπει να ειναι στο ονομα σου και να ειναι σε μια τραπεζα) ειχα μια παρομοια περιπτωση με mypos και του το ελυσα το προβλημα αρκετα γρηγορα, και του εβαλαν τα χρηματα σε αλλο λογ/μο

Τπτ νεότερο ακόμα. Πέρα από αυτό το email [email protected] Δεν έχω βρει άλλο Για να επικοινωνήσω με Την revolut. 

Ότι Και να πω για αυτούς είναι λίγο. Ανεύθυνη στο μεγαλείο 

Στις 24/7/2019 στις 5:28 ΜΜ, freelove είπε

55823.23 ευρώ σε κομμάτια φυσικά από στοίχημα. Ήδη γυρνάει το μυαλό μου με αυτούς 

Σε κομμάτια μέσα σε ένα έτος; Αναμενόμενο ήταν τότε. Δεν νομίζω ότι έχει σημασία η προέλευση. Όριο 30.000€/έτος έχει η Revolut.

4 λεπτά πριν, Hapatingo είπε

Τα προβλήματα με τους κλειδωμένους λογαριασμούς συνεχίζονται.

https://community.revolut.com/t/account-locked-and-under-review-for-more-than-a-week/99963/

Στο community revolut είναι τόση μεγάλη η τσατσια τους Πού Δεν σε αφήνουν καν να κάνεις post η νεο θεμα. 

Φίλε vickr στο τηλ Δεν απαντάνε καν είναι μόνο για stolen card. 

Ειλικρινά για τέτοιο ποσό, πέραν της πρώτης προσπάθειας επαφής/συνεννόησης μαζί τους (και μιλάω για οποιαδήποτε τράπεζα/οργανισμό) και στην περίπτωση που δεν έβγαζα άκρη, θα το κοιτούσα νομικά κατευθείαν το θέμα. Δεν θα προσπαθούσα παραπάνω μόνος μου. Βρες έναν δικηγόρο που να ασχολείται με οικονομικά/τραπεζικά και ψάχτω μέσω αυτού. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, freelove είπε

Στο community revolut είναι τόση μεγάλη η τσατσια τους Πού Δεν σε αφήνουν καν να κάνεις post η νεο θεμα. 

Φίλε vickr στο τηλ Δεν απαντάνε καν είναι μόνο για stolen card. 

Δεν είναι έτσι, πρέπει να ανέβεις level, να έχεις μια συμμετοχή πρώτα, για να μπορείς να δημιουργήσεις νέο post ή να στέλνεις comments χωρίς έγκριση. 

Επεξ/σία από vagstef

2 ώρες πριν, vagstef είπε

Δεν είναι έτσι, πρέπει να ανέβεις level, να έχεις μια συμμετοχή πρώτα, για να μπορείς να δημιουργήσεις νέο post ή να στέλνεις comments χωρίς έγκριση. 

Τι level εδώ ο κόσμος καίγεται και αυτοί θέλουν συμμετοχή και χρόνο για να ποσταρω το πρόβλημα μου. Τι να πω tragic 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...