runner69 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Παιδια please μην το κανουμε καφενειο... Επεξ/σία 10 Σεπτεμβρίου 2018 από runner69 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4mage Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 11 ώρες πριν, runner69 είπε Παιδια please μην το κανουμε καφενειο... Έχεις δίκιο, ζητώ συγγνώμη για το οφ. @turbat0s έχεις pm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimmyboyk Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 η moneysafe απο τοτε που εβγαλε τις νεες καρτες δεν μπορει να φορτισει την revolut.με το που εβαλα στην ρεβο την μανισειφ μου βγαζει οτι ειναι ελληνικη καρτα...ενω leopay , icard την δεχεται κανονικα η revolut οχι..για πιο λογο η revolut δεν δεχεται ελληνικες καρτες ;σε ερωτηση μου απλα μου απαντησαν οτι δεν δεχομαστε ελληνικες καρτες για φορτιση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hapatingo Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 12 minutes ago, jimmyboyk said: η moneysafe απο τοτε που εβγαλε τις νεες καρτες δεν μπορει να φορτισει την revolut.με το που εβαλα στην ρεβο την μανισειφ μου βγαζει οτι ειναι ελληνικη καρτα...ενω leopay , icard την δεχεται κανονικα η revolut οχι..για πιο λογο η revolut δεν δεχεται ελληνικες καρτες ;σε ερωτηση μου απλα μου απαντησαν οτι δεν δεχομαστε ελληνικες καρτες για φορτιση. Για πες μας τα 6 πρώτα ψηφία της κάρτας. Επίσης δοκίμασε να βάλεις μη ελληνική διεύθυνση κατά την εισαγωγή της κάρτας στη revolut. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimmyboyk Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 537574 το τσεκαρα και εγω βγαζει ελλαδα..η μανισειφ ειναι κυπριακη και πριν γινει η αλλαγη των καρτων τωρα πριν λιγο καιρο την επερνε την προηγουμενη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartak1 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, jimmyboyk είπε 537574 το τσεκαρα και εγω βγαζει ελλαδα..η μανισειφ ειναι κυπριακη και πριν γινει η αλλαγη των καρτων τωρα πριν λιγο καιρο την επερνε την προηγουμενη. Η προηγούμενη εκδιδόταν απο αλλο πάροχο. Αρχικά απο Idt και στη συνέχεια απο άλλον. Τωρα είναι απο άλλον (δεν ξέρω ποιον). Αν είναι Ελληνικός ο πάροχος δεν τη δεχεται η revolut. Ρωτα moneysafe ποιος βγάζει την κάρτα τους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimmyboyk Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 9 λεπτά πριν, spartak1 είπε Η προηγούμενη εκδιδόταν απο αλλο πάροχο. Αρχικά απο Idt και στη συνέχεια απο άλλον. Τωρα είναι απο άλλον (δεν ξέρω ποιον). Αν είναι Ελληνικός ο πάροχος δεν τη δεχεται η revolut. Ρωτα moneysafe ποιος βγάζει την κάρτα τους που σημαινει κιολας οτι οτι βαζεις βγαζεις μπορει να το δει το ελληνικο συστημα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asdfnikos Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Αν και off topic η monese για να μπορει να λειτουργεί στην Ελλάδα έπρεπε να ακολουθήσει την νομοθεσία που ισχύει στην Ελλάδα τα γνωστά CC.Είχε γίνει μεγάλος ντόρος για αυτό το θέμα.Οποτε πια λειτουργει σαν μια οπως ολες οι αλλες ελληνικες καρτες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimmyboyk Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, asdfnikos είπε Αν και off topic η monese για να μπορει να λειτουργεί στην Ελλάδα έπρεπε να ακολουθήσει την νομοθεσία που ισχύει στην Ελλάδα τα γνωστά CC.Είχε γίνει μεγάλος ντόρος για αυτό το θέμα.Οποτε πια λειτουργει σαν μια οπως ολες οι αλλες ελληνικες καρτες. δεν εχει να κανει με cc ..ξαναλεω οτι η leopay,icard μια χαρα φορτιζουν απο moneysafe...ενω η revolut οχι..και αυτο γιατι δεν δεχεται ακομα καρτες απο ελλαδα η revolut Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hapatingo Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 21 minutes ago, asdfnikos said: Αν και off topic η monese για να μπορει να λειτουργεί στην Ελλάδα έπρεπε να ακολουθήσει την νομοθεσία που ισχύει στην Ελλάδα τα γνωστά CC.Είχε γίνει μεγάλος ντόρος για αυτό το θέμα.Οποτε πια λειτουργει σαν μια οπως ολες οι αλλες ελληνικες καρτες. Πως γίνεται αυτό αφού είναι κάρτα Αγγλίας? Ο μόνος περιορισμός που ανέφεραν απο την αρχή ήταν πως δεν γίνεται φόρτιση με ελληνική κάρτας και τα εμβάσματα είχαν όριο 1000 ευρώ. Δεν υπήρχε κανένας άλλος περιορισμός χρήσης της monese κάρτας. Στο φίλο από πάνω, εφόσον γράφει οτι εκδίδεται από Ελλάδα τότε υπάγεται στα cc. Το παράδειγμα σου με την leupay δεν αποτελεί απόδειξη μιας και ορισμένες ελληνικές κάρτες περνούν στην leopay. Επεξ/σία 11 Σεπτεμβρίου 2018 από Hapatingo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimmyboyk Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 12 λεπτά πριν, Hapatingo είπε Πως γίνεται αυτό αφού είναι κάρτα Αγγλίας? Ο μόνος περιορισμός που ανέφεραν απο την αρχή ήταν πως δεν γίνεται φόρτιση με ελληνική κάρτας και τα εμβάσματα είχαν όριο 1000 ευρώ. Δεν υπήρχε κανένας άλλος περιορισμός χρήσης της monese κάρτας. Στο φίλο από πάνω, εφόσον γράφει οτι εκδίδεται από Ελλάδα τότε υπάγεται στα cc. Το παράδειγμα σου με την leupay δεν αποτελεί απόδειξη μιας και ορισμένες ελληνικές κάρτες περνούν στην leopay. μιλαω για moneysafe...oxi monese Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dimitrios51 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Στις 1/8/2018 στις 7:57 ΜΜ, loyros13 είπε Εθνική και Eurobank το έβαλαν και στα τιμολόγια προμηθειών τους, Πειραιώς δεν βρήκα κάτι. Σήμερα πήγα στην Εθνική και δεν έβγαζε...Μετά πήγα Alpha έβγαλα ένα 20αρι χωρίς προμήθεια 3 ώρες πριν, jimmyboyk είπε η moneysafe απο τοτε που εβγαλε τις νεες καρτες δεν μπορει να φορτισει την revolut.με το που εβαλα στην ρεβο την μανισειφ μου βγαζει οτι ειναι ελληνικη καρτα...ενω leopay , icard την δεχεται κανονικα η revolut οχι..για πιο λογο η revolut δεν δεχεται ελληνικες καρτες ;σε ερωτηση μου απλα μου απαντησαν οτι δεν δεχομαστε ελληνικες καρτες για φορτιση. Είχα ρωτήσει και εγώ και μου είπαν λόγο capital controls δεν τις δέχονται για φόρτιση, αλλά ούτε για πληρωμή! (εάν κάνεις request money με το rev.me link) Επειδή τώρα εγώ φεύγω για εξωτερικό(Σερβία) και δεν θα μπορώ να φορτίζω τον λογαριασμό που έχω στην εθνική για να κάνω μετά top-up στο revolut Μου, ποιο άλλο τρόπο μου προτείνετε για να βάζω χρήματα στον λογαριασμό μέσω κάρτας; αυτά τα moneysafe,leupay δέχονται 'Καταθέσεις χωρίς φάκελο' ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cumulus Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Εστειλα χθες εμβασμα ,αλλα ξεχαστηκα και εστειλα τα χρηματα απο λογαριασμο στον οποιο ειμαι συνδικαιουχος.Θα υπαρχει προβλημα; Επεξ/σία 11 Σεπτεμβρίου 2018 από cumulus Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_filippos_ Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Εαν μπορούσαν να ενσωματώσουν την paysafecard για topup θα βοηθούσε πάρα πολύ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
runner69 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Έχει καποιος αλλος προβλημα με την εφαρμογή και τα κρυπτονομισματα σημερα; Δεν δινει την επιλογη για να κανεις exchange... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα