kon1to Δημοσ. 6 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2019 Ενημερωτικά, με αφορμή τις αναφορες για top up με κάρτες ΕΘνικής, δοκίμασα να κάνω top up με 4 (τέσσερις) διαφορετικές κάρτες των 3 συστημικών τραπεζών (πλην ΕΤΕ, που δεν έχω) -μπορεί να διαβάσει τις κάρτες και μέσω nfc, πολύ διασκεδαστική εμπειρία- με αποτέλεσμα να μου μπλοκάρουν το λογαριασμό μέχρι να αποδείξω οτι οι 4 προαναφερθείσες κάρτες είναι όντως δικές μου και όχι κλεμένες κτλ... 13 ώρες πριν, NikosKallithea είπε Ρε τι τραβάμε! Διφορούμενο! 1
asdfnikos Δημοσ. 6 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2019 3 ώρες πριν, kon1to είπε Ενημερωτικά, με αφορμή τις αναφορες για top up με κάρτες ΕΘνικής, δοκίμασα να κάνω top up με 4 (τέσσερις) διαφορετικές κάρτες των 3 συστημικών τραπεζών (πλην ΕΤΕ, που δεν έχω) -μπορεί να διαβάσει τις κάρτες και μέσω nfc, πολύ διασκεδαστική εμπειρία- με αποτέλεσμα να μου μπλοκάρουν το λογαριασμό μέχρι να αποδείξω οτι οι 4 προαναφερθείσες κάρτες είναι όντως δικές μου και όχι κλεμένες κτλ... Διφορούμενο! πως σου ζήτησαν τα το αποδείξεις; φωτογραφία της καρτας με κρυμμένα κάποια ψηφια;
kon1to Δημοσ. 6 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2019 37 λεπτά πριν, asdfnikos είπε πως σου ζήτησαν τα το αποδείξεις; φωτογραφία της καρτας με κρυμμένα κάποια ψηφια; ναι, ήθελαν να φαινονται τα τελευταια 4 ψηφια και το ονοματεπωνυμο...
evkar Δημοσ. 6 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2019 Μα δεν ισχύουν ακόμη CC για top up με κάρτα? Εγώ τουλάχιστον έτσι ήξερα ότι δεν έχουν αρθεί για κάρτες Άλλαξε κάτι?
NikosKallithea Δημοσ. 6 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2019 18 λεπτά πριν, evkar είπε Μα δεν ισχύουν ακόμη CC για top up με κάρτα? Εγώ τουλάχιστον έτσι ήξερα ότι δεν έχουν αρθεί για κάρτες Άλλαξε κάτι? Είπαμε με Εθνική και μαστερ περνάνε
kon1to Δημοσ. 6 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2019 λέει: "οι περισσότερες ελληνικές κάρτες", άρα όχι όλες... άρα όλο αυτό με την ΕΘνική δεν είναι κάποιο bug... θεωρητικά κάποια στιγμή θα ισχύσει το ίδιο και για τις υπόλοιπες (;!)
le_bron Δημοσ. 6 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2019 Στις 4/7/2019 στις 2:51 ΜΜ, bilt128 είπε Η revolut δουλεύει κανονικά παντού στη Νορβηγία, όντως είναι ο καλύτερος τρόπος για να πληρώνεις σε νορβηγικές κορώνες, μόνο στις αυτόματες αντλίες στα βενζινάδικα δεν περνάει, αλλά αυτός είναι περιορισμός της revolut. Αν βαζω βενζίνη και πληρωσω στο pos του βενζινάδικου περναει?
spartak1 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2019 18 λεπτά πριν, kon1to είπε λέει: "οι περισσότερες ελληνικές κάρτες", άρα όχι όλες... άρα όλο αυτό με την ΕΘνική δεν είναι κάποιο bug... θεωρητικά κάποια στιγμή θα ισχύσει το ίδιο και για τις υπόλοιπες (;!) Και παλιότερα το ίδιο έγραφαν. Δεν το γράφουν δηλαδή έτσι λόγω Εθνικής. Πριν περίπου 3 μήνες έστελναν αυτό: Sorry your top up by card failed. Unfortunately, most Greek debit cards aren’t supported due to local regulations.
Artakos Δημοσ. 6 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2019 Εδω 2 μερες τερμα το top up απο καρτα εθνικης,ενω ειχα φορτωσει κανονικα απο προχθες δεν με αφηνει 1 ώρα πριν, NikosKallithea είπε Είπαμε με Εθνική και μαστερ περνάνε Εχεις δοκιμάσει τις τελευταίες 2 μερες?
_filippos_ Δημοσ. 6 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2019 Σήμερα που προσπάθησα να κανω topup με την debit της εθνικής... Μάλλον παροδικό ήταν και όσοι πρόλαβαν πρόλαβαν. 1
asdfnikos Δημοσ. 6 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2019 Ειχα διαβάσει κάπου οτι το είχαν κανει αναφορά στην τράπεζα γιατι περνάει η συναλλαγή ενω εμπίπτει στα CC.
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2019 καποιο glitch των συστηματων της ΕΤΕ θα ηταν και το πηραν γραμμη αφου εβλεπαν τις μεταφορες λογικα τον σεπτεμβρη θα ανοιξουν ολα αυτα
jason0 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2019 3 λεπτά πριν, VICKR είπε καποιο glitch των συστηματων της ΕΤΕ θα ηταν και το πηραν γραμμη αφου εβλεπαν τις μεταφορες λογικα τον σεπτεμβρη θα ανοιξουν ολα αυτα Ποιο πιθανό ήταν να το είδαν εδώ
9-11 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2019 Στις 4/7/2019 στις 10:35 ΜΜ, ProponitisTouKanape είπε IBAN. Πολυ εύκολη, σε δύο λεπτά είσαι έτοιμος. Στην καρτελα αποστολη υπαρχει πεδιο "Τραπεζικοι λογαριασμοι". Εκει θα βαλει το IBAN της Ν26 κλπ. Στις 4/7/2019 στις 10:36 ΜΜ, asdfnikos είπε Μπορεις να κανείς κανονικά μεταφορά απο Revolut σε N26 μεσω bank transfer Μέσα σε 2-8 ώρες έχουν μεταφερθεί(εργάσιμες) τωρα απο N26 σε Revolut (Αν ειναι στο Όνομα σου και τα δυο) απευθειας με την καρτα της N26 top up στην Revolut η παλι με transfer με τους ιδιους χρόνους( Η και λιγότερο) Επανέρχομαι για μία διευκρίνηση και μόνο: Σε κάποιο στάδιο της διαδικασίας προσθήκης δικαιούχου (add beneficiary) της Revolut, ζητούνται η χώρα & το νόμισμα. Βάζουμε Ελλάδα, τον τόπο που κατοικεί ο αποδέκτης (εγώ), ή Γερμανία τη χώρα που εδρεύει η N26; Μην γίνει καμιά μαλακία και τρέχουμε... Ακολουθούν τα βήματα λεπτομερώς: 1. Payments -> Send -> Bank accounts -> Add bank account 2. Choose transfer type: a) To myself b) To another person c)To a business 3. Choose country and currency / Country: Greece (?) Currency: Euro 4. Add account details First and middle names: Last name(s): IBAN: BIC / SWIFT: Mobile phone (optional): e-mail (optional):
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα