ForeignOffice Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 35 λεπτά πριν, asdfnikos είπε ανάληψη εννοεις; Ναι ρε παιδιά, τραβαμε λεω, όχι πως βάζουμε λεφτά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bjj-p Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 15 λεπτά πριν, ForeignOffice είπε Ναι ρε παιδιά, τραβαμε λεω, όχι πως βάζουμε λεφτά. απ ολες "τραβαμε"! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ForeignOffice Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 28 λεπτά πριν, bjj-p είπε απ ολες "τραβαμε"! Δηλαδή όλες χρεώνουν και χρεώνουν το ίδιο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bjj-p Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 22 λεπτά πριν, ForeignOffice είπε Δηλαδή όλες χρεώνουν και χρεώνουν το ίδιο; Κοιτα την ερωτηση σου. Νομιζω απαντησα ακριβως αυτο που ρωτησες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ForeignOffice Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 1 λεπτό πριν, bjj-p είπε Κοιτα την ερωτηση σου. Νομιζω απαντησα ακριβως αυτο που ρωτησες. Αδερφέ ρωταω κάτι συγκεκριμένο, αν θες να απαντάς με γρίφους μην απαντας καθόλου. Παλαιοτέρα υπήρχε post που έλεγε ανα τράπεζα ποσο κοστίζει η ανάληψη και για κάποια στην οποία ηταν δωρεάν. Μη μου σπαταλάς το χρόνο αδικα, αν δεν μπορείς να απαντήσεις όπως πρεπει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartak1 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 11 λεπτά πριν, ForeignOffice είπε Αδερφέ ρωταω κάτι συγκεκριμένο, αν θες να απαντάς με γρίφους μην απαντας καθόλου. Παλαιοτέρα υπήρχε post που έλεγε ανα τράπεζα ποσο κοστίζει η ανάληψη και για κάποια στην οποία ηταν δωρεάν. Μη μου σπαταλάς το χρόνο αδικα, αν δεν μπορείς να απαντήσεις όπως πρεπει. Στην Αττικής είναι δωρεάν. Σε καμία από τις 4 μεγαλυτερες δεν είναι δωρεάν 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asdfnikos Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 2 ώρες πριν, ForeignOffice είπε Ναι ρε παιδιά, τραβαμε λεω, όχι πως βάζουμε λεφτά. HSBC,Αττικής και pro credit Δεν χρεώνουν. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagstef Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 54 λεπτά πριν, ForeignOffice είπε Αδερφέ ρωταω κάτι συγκεκριμένο, αν θες να απαντάς με γρίφους μην απαντας καθόλου. Παλαιοτέρα υπήρχε post που έλεγε ανα τράπεζα ποσο κοστίζει η ανάληψη και για κάποια στην οποία ηταν δωρεάν. Μη μου σπαταλάς το χρόνο αδικα, αν δεν μπορείς να απαντήσεις όπως πρεπει. μονος σου σπαταλάς το χρόνο σου. μπες στα site τους και ψάξε, περιμένεις εδώ να σου πουν τι χρεώνει η κάθε τράπεζα? τι απαιτήσεις είναι αυτες;; υπάλληλος τράπεζας είναι ο άνθρωπος? δεν πάμε καλά 3 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ForeignOffice Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Το επίπεδο iq σπάει τα κοντέρ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bjj-p Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 56 λεπτά πριν, ForeignOffice είπε Αδερφέ ρωταω κάτι συγκεκριμένο, αν θες να απαντάς με γρίφους μην απαντας καθόλου. Παλαιοτέρα υπήρχε post που έλεγε ανα τράπεζα ποσο κοστίζει η ανάληψη και για κάποια στην οποία ηταν δωρεάν. Μη μου σπαταλάς το χρόνο αδικα, αν δεν μπορείς να απαντήσεις όπως πρεπει. 3 ώρες πριν, ForeignOffice είπε Μάγκες απο ποια τράπεζα τραβαμε τώρα; Κοιτα να γινεσαι συγκεκριμενος οταν ρωτας γιατι πρωτιστως σπαταλας το δικο μας χρονο που προσπαθουμε να σε βοηθησουμε, μεχρι να καταλαβουμε τι θελεις. και πρωτα πρωτα θα μπορουσες να χρησιμοποιησεις την αναζητηση στο συγκεκριμενο νημα και να παρεις την απαντηση σε κατι που εχει γραφτει ξανα και ξανα ανα 3-4 σελιδες. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iYannis Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Με visa credit της Εθνικής δουλεύει κανονικότατα φορτώνει κανονικά λεφτά. Με debit MasterCard της Εθνικής δεν φορτώνει κάπου διάβασα όμως ότι έχει maintenance μέσα στο Σαββατοκύριακο το σύστημα της Revolut με την Mastercard Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hapatingo Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Δεδομένου οτι ουδέποτε η revolut είχε θέματα με αναλήψεις, δηλαδή ανέκαθεν βγάζαμε χρήματα απο οπουδήποτε, το να ρωτάει ο φίλος "Μάγκες απο ποια τράπεζα τραβαμε τώρα;" είναι κατανοείτο στο τι εννοεί. Ειδικά με την λέξη ''τώρα'' καταλαβαίνουμε οτι αυτός που ρωτάει έχει μερική γνώση κάποιας αλλαγής στις τράπεζες στο θέμα ανάληψη. Γενικά ισχύει η δωρεάν ανάληψη απο όλες τις μη συστημικές τράπεζες. Συστημικές είναι οι 4 μεγάλες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bjj-p Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 19 λεπτά πριν, Hapatingo είπε Δεδομένου οτι ουδέποτε η revolut είχε θέματα με αναλήψεις, δηλαδή ανέκαθεν βγάζαμε χρήματα απο οπουδήποτε, το να ρωτάει ο φίλος "Μάγκες απο ποια τράπεζα τραβαμε τώρα;" είναι κατανοείτο στο τι εννοεί. Ειδικά με την λέξη ''τώρα'' καταλαβαίνουμε οτι αυτός που ρωτάει έχει μερική γνώση κάποιας αλλαγής στις τράπεζες στο θέμα ανάληψη. Γενικά ισχύει η δωρεάν ανάληψη απο όλες τις μη συστημικές τράπεζες. Συστημικές είναι οι 4 μεγάλες. κατανοητο δεν ειναι τιποτα οταν δεν γινει ακριβες... διοτι αυτο που εξηγεις και εσυ ειναι οτι υπαρχει συναφεια σε αυτο που ρωταει με τις "χρεωσεις αναληψεων". και εγω σου λεω οτι πριν απο την συγκεκριμενη ερωτηση, αναφερθηκε προβλημα με καρτα της εθνικης, ενω τον τελευταιο καιρο μονοπωλει το θεμα της εθνικης μιας και κανει το "τραβηγμα" χρηματων προς revolut ευκολοτερο και ανεξοδο. η συναφεια με το προβλημα της εθνικης μπερδεψε και τους 2 επομενους ωστε να μην απαντησουν σωστα ή να μην ειναι σιγουροι τι ρωταει.. δεν το συνεχιζω, εχω βγει και εγω εκτος θεματος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hapatingo Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 27 minutes ago, bjj-p said: κατανοητο δεν ειναι τιποτα οταν δεν γινει ακριβες... διοτι αυτο που εξηγεις και εσυ ειναι οτι υπαρχει συναφεια σε αυτο που ρωταει με τις "χρεωσεις αναληψεων". και εγω σου λεω οτι πριν απο την συγκεκριμενη ερωτηση, αναφερθηκε προβλημα με καρτα της εθνικης, ενω τον τελευταιο καιρο μονοπωλει το θεμα της εθνικης μιας και κανει το "τραβηγμα" χρηματων προς revolut ευκολοτερο και ανεξοδο. η συναφεια με το προβλημα της εθνικης μπερδεψε και τους 2 επομενους ωστε να μην απαντησουν σωστα ή να μην ειναι σιγουροι τι ρωταει.. δεν το συνεχιζω, εχω βγει και εγω εκτος θεματος. Δεν έχει ειπωθεί ποτέ το top up με κάρτα ως τράβηγμα. Φόρτιση, μεταφορά, γέμισμα, έμβασμα, κατάθεση κοκ αλλά τράβηγμα δεν αναφέρθηκε ποτέ. Επίσης όταν λέει κάποιος για κάρτα εθνικής σίγουρα αποκλείει την ανάληψη αφού μας προσδιορίζει οτι η κάρτα του είναι της εθνικής, άρα είτε θέλει να στείλει χρήματα απο την κάρτα του, είτε εννοεί έμβασμα απο τον λογαριασμό της εθνικής προς την revolut. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Ρε τι τραβάμε! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα