soiramk Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Για να χρησιμοποιήσω τη Revolut στην Αμερική (με τις δυνατόν λιγότερες χρεώσεις), πρέπει να τη φορτώσω με δολάρια και αν ναι πως γίνεται αυτό ή δεν έχει διαφορά και να βάλω ευρώ και θα τραβάει δολάρια με τις ίδιες χρεώσεις; Επεξ/σία 4 Ιουλίου 2019 από soiramk Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bjj-p Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 4 λεπτά πριν, soiramk είπε Για να χρησιμοποιήσω τη Revolut στην Αμερική, πρέπει να τη φορτώσω με δολάρια (για λιγότερες χρεώσεις) και αν ναι πως γίνεται αυτό ή δεν έχει διαφορά και να βάλω ευρώ και θα τραβάει δολάρια με τις ίδιες χρεώσεις; πως θα εχεις λιγοτερες χρεωσεις με λογαριασμο σε δολαρια εφοσον θα εχεις ηδη κανει μετατροπη με καποιον ασυμφορο τροπο (ευρω --> δολαρια); φορτισε την με οτι εχεις. χρησιμοποιησε την χωρις να σκεφτεσαι τιποτα. μονο να εισαι σιγουρος οτι πληρωνεις σε τοπικο νομισμα...στην περιπτωση σου, δολαρια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soiramk Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 6 λεπτά πριν, bjj-p είπε πως θα εχεις λιγοτερες χρεωσεις με λογαριασμο σε δολαρια εφοσον θα εχεις ηδη κανει μετατροπη με καποιον ασυμφορο τροπο (ευρω --> δολαρια); φορτισε την με οτι εχεις. χρησιμοποιησε την χωρις να σκεφτεσαι τιποτα. μονο να εισαι σιγουρος οτι πληρωνεις σε τοπικο νομισμα...στην περιπτωση σου, δολαρια. Τροποποίησα λίγο το προηγούμενο post μου. Οκ, αυτό ήθελα να ξέρω. Γιατί με τις πιστωτικές από την τράπεζα εδώ (Alpha Bank) δεν έχω βγάλει άκρη με τις χρεώσεις σε συνάλλαγμα. Όσες φορές ρώτησα (σε κατάστημα και τηλεφωνικώς), τόσες διαφορετικές απαντήσεις πήρα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
9-11 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Πόσο εύκολη είναι η μεταφορά χρημάτων [μικρού ποσού] από την Revolut στη N26; Πιο απλή δεν γίνεται ή ... ; Ο αδελφός μου έχει λογαριασμό στην Εθνική + Revolut (κάτι που σημαίνει πως μπορεί να κάνει top up όποτε του καπνίσει χωρίς «καπέλα») κι εγώ απ’ την άλλη για συναλλαγές σε νομίσματα ≠ € δουλεύω αποκλειστικά με τη N26. Πραγματοποιείται κίνηση από κάρτα σε κάρτα ή από IBAN σε IBAN; Μπορεί να φαίνεται αφελές αλλά μην θεωρείτε τα πάντα δεδομένα... Για πείτε. Αν υπάρχει και screenshot από μεταφορά ακόμη καλύτερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ProponitisTouKanape Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 18 λεπτά πριν, 9-11 είπε Πόσο εύκολη είναι η μεταφορά χρημάτων [μικρού ποσού] από την Revolut στη N26; Πιο απλή δεν γίνεται ή ... ; Ο αδελφός μου έχει λογαριασμό στην Εθνική + Revolut (κάτι που σημαίνει πως μπορεί να κάνει top up όποτε του καπνίσει χωρίς «καπέλα») κι εγώ απ’ την άλλη για συναλλαγές σε νομίσματα ≠ € δουλεύω αποκλειστικά με τη N26. Πραγματοποιείται κίνηση από κάρτα σε κάρτα ή από IBAN σε IBAN; Μπορεί να φαίνεται αφελές αλλά μην θεωρείτε τα πάντα δεδομένα... Για πείτε. Αν υπάρχει και screenshot από μεταφορά ακόμη καλύτερα. IBAN. Πολυ εύκολη, σε δύο λεπτά είσαι έτοιμος. Στην καρτελα αποστολη υπαρχει πεδιο "Τραπεζικοι λογαριασμοι". Εκει θα βαλει το IBAN της Ν26 κλπ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asdfnikos Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 18 λεπτά πριν, 9-11 είπε Πόσο εύκολη είναι η μεταφορά χρημάτων [μικρού ποσού] από την Revolut στη N26; Πιο απλή δεν γίνεται ή ... ; Ο αδελφός μου έχει λογαριασμό στην Εθνική + Revolut (κάτι που σημαίνει πως μπορεί να κάνει top up όποτε του καπνίσει χωρίς «καπέλα») κι εγώ απ’ την άλλη για συναλλαγές σε νομίσματα ≠ € δουλεύω αποκλειστικά με τη N26. Πραγματοποιείται κίνηση από κάρτα σε κάρτα ή από IBAN σε IBAN; Μπορεί να φαίνεται αφελές αλλά μην θεωρείτε τα πάντα δεδομένα... Για πείτε. Αν υπάρχει και screenshot από μεταφορά ακόμη καλύτερα. Μπορεις να κανείς κανονικά μεταφορά απο Revolut σε N26 μεσω bank transfer Μέσα σε 2-8 ώρες έχουν μεταφερθεί(εργάσιμες) τωρα απο N26 σε Revolut (Αν ειναι στο Όνομα σου και τα δυο) απευθειας με την καρτα της N26 top up στην Revolut η παλι με transfer με τους ιδιους χρόνους( Η και λιγότερο) 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theopan Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Χθες μου ήρθε από τη Revolut ενημερωτικό push message "δεν είναι δυνατή η φόρτιση με Ελληνικές κάρτες" -στα Αγγλικά δεν θυμάμαι την ακριβή διατύπωση αλλά αυτό έλεγε-. Θεώρησα ότι πάει το πήραν χαμπάρι και δεν ξαναδουλεύει οπότε αμέσως δοκιμάζω νακάνω top up 10€ με τη χρεωστική της Εθνικής. Έγινε και πάλι κανονικότατα. Κάποια "τρύπα" άνοιξε μάλλον αποκλειστικά στην ΕΤΕ. Επεξ/σία 5 Ιουλίου 2019 από theopan Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kon1to Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 5 ώρες πριν, theopan είπε Χθες μου ήρθε από τη Revolut ενημερωτικό push message "δεν είναι δυνατή η φόρτιση με Ελληνικές κάρτες" -στα Αγγλικά δεν θυμάμαι την ακριβή διατύπωση αλλά αυτό έλεγε-. Θεώρησα ότι πάει το πήραν χαμπάρι και δεν ξαναδουλεύει οπότε αμέσως δοκιμάζω νακάνω top up 10€ με τη χρεωστική της Εθνικής. Έγινε και πάλι κανονικότατα. Κάποια "τρύπα" άνοιξε μάλλον αποκλειστικά στην ΕΤΕ. μάλλον ήταν τρικ για να σε κάνουν να τους στείλεις κι άλλα χρήματα... 🤣🤣 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alekos1304 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Εξηγείστε παρακαλώ. Αν έχω παράδειγμα στην κάρτα 100 € και κάνω τα 50 μετατροπή σε βουλγάρικα λέβα Και όταν πάω στη Βουλγαρία και να πληρώνω με λέβα , πρέπει στην εφαρμογή απλώς να κάνω τα λέβα σαν πρώτο λογαριασμό ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartak1 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 8 λεπτά πριν, Alekos1304 είπε Εξηγείστε παρακαλώ. Αν έχω παράδειγμα στην κάρτα 100 € και κάνω τα 50 μετατροπή σε βουλγάρικα λέβα Και όταν πάω στη Βουλγαρία και να πληρώνω με λέβα , πρέπει στην εφαρμογή απλώς να κάνω τα λέβα σαν πρώτο λογαριασμό ?? οχι δε χρειάζεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
turbat0s Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 8 λεπτά πριν, Alekos1304 είπε Εξηγείστε παρακαλώ. Αν έχω παράδειγμα στην κάρτα 100 € και κάνω τα 50 μετατροπή σε βουλγάρικα λέβα Και όταν πάω στη Βουλγαρία και να πληρώνω με λέβα , πρέπει στην εφαρμογή απλώς να κάνω τα λέβα σαν πρώτο λογαριασμό ?? Δεν απαιτείται να κάνεις απολύτως τίποτα, οι μετατροπές γίνονται αυτόματα κατά τη στιγμή της αγοράς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dionysg Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Δοκιμασα με Visa ΕΤΕ και δεν περναει. Τι να φταιει τωρα αντε να βγαλεις ακρη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ForeignOffice Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Μάγκες απο ποια τράπεζα τραβαμε τώρα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dream21 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 29 λεπτά πριν, ForeignOffice είπε Μάγκες απο ποια τράπεζα τραβαμε τώρα; Πλέον μόνο με έμβασμα . Εγώ έστειλα σήμερα από Πειραιώς με 1€ και θα περαστούν Δευτέρα η τρίτη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asdfnikos Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 56 λεπτά πριν, ForeignOffice είπε Μάγκες απο ποια τράπεζα τραβαμε τώρα; ανάληψη εννοεις; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα