dream21 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 Μια ερώτηση. Παω να στείλω λεφτά από τράπεζα Πειραιώς στην κάρτα της γυναίκας μου Revolut από τον λογαριασμό της στην Τράπεζα που έχει και ενώ έχω συμπληρώσει τα στοιχεία τέρμα κάτω ζητάει σε ενα πεδίο "κωδικός αναφοράς εντολέα SEPA" τι συμπληρωνω εκει;
asdfnikos Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 6 λεπτά πριν, dream21 είπε Μια ερώτηση. Παω να στείλω λεφτά από τράπεζα Πειραιώς στην κάρτα της γυναίκας μου Revolut από τον λογαριασμό της στην Τράπεζα που έχει και ενώ έχω συμπληρώσει τα στοιχεία τέρμα κάτω ζητάει σε ενα πεδίο "κωδικός αναφοράς εντολέα SEPA" τι συμπληρωνω εκει; Ειναι "Αιτιολογία για τον δικαιούχο" Μπορείς να το αφήσεις και κενό. 1
dream21 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 12 λεπτά πριν, asdfnikos είπε Ειναι "Αιτιολογία για τον δικαιούχο" Μπορείς να το αφήσεις και κενό. Σε ευχαριστώ
le_bron Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Επειδη σε 20 μερες θα παω Νορβηγια, παραγγειλα revolut για μενα και επεισα και το φιλο μου να το κανει για να μη μας ληστεουν με τις μετατροπες. Εβαλα 10 ευρω μεσα και περιμενω να μου ερθει. Πριν λιγο πηγα να κανω ανανεωση χρονου ομιλιας στην CU με τα 10 ευρω που εχει μεσα η καρτα μου και την απερριψε. Γιατι συνεβη αυτο? Αν εχουμε προβλημα στο ταξιδι και δε μας την παιρνουν θα με θαψει ζωντανο ο αλλος.
asdfnikos Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 1 λεπτό πριν, le_bron είπε Επειδη σε 20 μερες θα παω Νορβηγια, παραγγειλα revolut για μενα και επεισα και το φιλο μου να το κανει για να μη μας ληστεουν με τις μετατροπες. Εβαλα 10 ευρω μεσα και περιμενω να μου ερθει. Πριν λιγο πηγα να κανω ανανεωση χρονου ομιλιας στην CU με τα 10 ευρω που εχει μεσα η καρτα μου και την απερριψε. Γιατι συνεβη αυτο? Αν εχουμε προβλημα στο ταξιδι και δε μας την παιρνουν θα με θαψει ζωντανο ο αλλος. Εχεις ενεργοποιημενες της online Συναλλαγές απο το security της κάρτας;
le_bron Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Μόλις τώρα, asdfnikos είπε Εχεις ενεργοποιημενες της online Συναλλαγές απο το security της κάρτας; Ναι κανονικα. Μηπως φταιει που η εφαρμογη της CU χρησιμοποιει το alpha e-commerse?
asdfnikos Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 1 λεπτό πριν, le_bron είπε Ναι κανονικα. Μηπως φταιει που η εφαρμογη της CU χρησιμοποιει το alpha e-commerse? Σου εμφανίστηκε στης συναλλαγές η κίνηση που έκανες;Οτι έγινε η προσπάθεια για πληρωμη;Μερικές εταιρίες (βλ. wind) δεν δέχονται ανανέωση με πληρωμη κάρτας εξωτερικού.Δεν θυμάμαι τι ισχύει στην Vodafone.Δοκίμασε να πληρώσεις μεσω PayPal με χρέωση της κάρτας.
chris1982 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Καλησπέρα στην ομάδα. Αν θυμαμαι καλα ισχυει το εξης: Ένας από τους όρους χρήσης της Revolut είναι πως τα εμβάσματα που στέλνουμε για "φόρτιση" (Top Up) της κάρτας μας πρέπει να προέρχονται από τραπεζικό λογαριασμό στον οποίο είμαστε δικαιούχοι (ή έστω συνδικαιούχοι). Ερωτηση: Θελω ενας συγγενης μου να μου στελνει σε μηνιαια βαση ενα ποσο στο IBAN μου της Revolut. Το εχει δοκιμασει κανεις χωρις να ειναι συνδικαιουχος στον λογαριασμο αποστολης? Ειχε καποιο προβλημα? Ευχαριστω
le_bron Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, asdfnikos είπε Σου εμφανίστηκε στης συναλλαγές η κίνηση που έκανες;Οτι έγινε η προσπάθεια για πληρωμη;Μερικές εταιρίες (βλ. wind) δεν δέχονται ανανέωση με πληρωμη κάρτας εξωτερικού.Δεν θυμάμαι τι ισχύει στην Vodafone.Δοκίμασε να πληρώσεις μεσω PayPal με χρέωση της κάρτας. Tωρα εκανα ανανεωση με αλλη καρτα. Δε μου δειχνει καμια προσπαθεια πληρωμης στην εφαρμογη. 2 λεπτά πριν, chris1982 είπε Καλησπέρα στην ομάδα. Αν θυμαμαι καλα ισχυει το εξης: Ένας από τους όρους χρήσης της Revolut είναι πως τα εμβάσματα που στέλνουμε για "φόρτιση" (Top Up) της κάρτας μας πρέπει να προέρχονται από τραπεζικό λογαριασμό στον οποίο είμαστε δικαιούχοι (ή έστω συνδικαιούχοι). Ερωτηση: Θελω ενας συγγενης μου να μου στελνει σε μηνιαια βαση ενα ποσο στο IBAN μου της Revolut. Το εχει δοκιμασει κανεις χωρις να ειναι συνδικαιουχος στον λογαριασμο αποστολης? Ειχε καποιο προβλημα? Ευχαριστω Αυτο δεν ισχυει πλεον. Στελνεις απο οπου θες. Επεξ/σία 4 Ιουλίου 2019 από le_bron 1
chris1982 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 4 λεπτά πριν, le_bron είπε Tωρα εκανα ανανεωση με αλλη καρτα. Δε μου δειχνει καμια προσπαθεια πληρωμης στην εφαρμογη. Αυτο δεν ισχυει πλεον. Στελνεις απο οπου θες. Αρα δεν τιθεται κανενα θεμα να μου στελνει μηνιαιως ενα fixed ποσο? Απο φορολογικης πλευρας τιθεται ζητημα? Η Revolut δεν θεωρειται συστημικη τραπεζα για να ελεγθει αυτος ο λογαριασμος.
le_bron Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 1 λεπτό πριν, chris1982 είπε Αρα δεν τιθεται κανενα θεμα να μου στελνει μηνιαιως ενα fixed ποσο? Απο φορολογικης πλευρας τιθεται ζητημα? Η Revolut δεν θεωρειται συστημικη τραπεζα για να ελεγθει αυτος ο λογαριασμος. Για τα λογιστικα-φορολογικα δε ξερω να σε βοηθησω. Μονο αυτο που σου ειπα ξερω. Οτι η revolut επιτρεπει να στειλεις εμβασμα απο οπουδηποτε, εφοσον εχεις κανονικο IBAN πλεον. 1
kon1to Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 29 λεπτά πριν, le_bron είπε Επειδη σε 20 μερες θα παω Νορβηγια, παραγγειλα revolut για μενα και επεισα και το φιλο μου να το κανει για να μη μας ληστεουν με τις μετατροπες. Εβαλα 10 ευρω μεσα και περιμενω να μου ερθει. Πριν λιγο πηγα να κανω ανανεωση χρονου ομιλιας στην CU με τα 10 ευρω που εχει μεσα η καρτα μου και την απερριψε. Γιατι συνεβη αυτο? Αν εχουμε προβλημα στο ταξιδι και δε μας την παιρνουν θα με θαψει ζωντανο ο αλλος. το balance σου εξακολουθει να ειναι 10€; μηπως σε χρεωσε μεταφορικά η revolut και δεν επαρκει το υπολοιπο;
le_bron Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 1 λεπτό πριν, kon1to είπε το balance σου εξακολουθει να ειναι 10€; μηπως σε χρεωσε μεταφορικά η revolut και δεν επαρκει το υπολοιπο; 10 ευρω κανονικα. Στη revolut δε φαινεται καμια κινηση.
spartak1 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 10 λεπτά πριν, le_bron είπε 10 ευρω κανονικα. Στη revolut δε φαινεται καμια κινηση. Ρωτα στη vodafone αν επιτρεπει ανανεωση μέσω κάρτας εξωτερικού. Αν σου πουν ναι τότε μιλάς με revolut 1
bilt128 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 1 ώρα πριν, le_bron είπε Επειδη σε 20 μερες θα παω Νορβηγια, παραγγειλα revolut για μενα και επεισα και το φιλο μου να το κανει για να μη μας ληστεουν με τις μετατροπες. Εβαλα 10 ευρω μεσα και περιμενω να μου ερθει. Πριν λιγο πηγα να κανω ανανεωση χρονου ομιλιας στην CU με τα 10 ευρω που εχει μεσα η καρτα μου και την απερριψε. Γιατι συνεβη αυτο? Αν εχουμε προβλημα στο ταξιδι και δε μας την παιρνουν θα με θαψει ζωντανο ο αλλος. Η revolut δουλεύει κανονικά παντού στη Νορβηγία, όντως είναι ο καλύτερος τρόπος για να πληρώνεις σε νορβηγικές κορώνες, μόνο στις αυτόματες αντλίες στα βενζινάδικα δεν περνάει, αλλά αυτός είναι περιορισμός της revolut. 1 ώρα πριν, le_bron είπε 10 ευρω κανονικα. Στη revolut δε φαινεται καμια κινηση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα