HuskerDu Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 το topup γίνετε άμεσα, δηλ τα χρήματα εμφανίζονται κατευθείαν στην Revolut? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Delas.46 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 2 λεπτά πριν, HuskerDu είπε το topup γίνετε άμεσα, δηλ τα χρήματα εμφανίζονται κατευθείαν στην Revolut? Ναι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asdfnikos Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 Αν περνάει μόνο της εθνικής η κάρτα στην Revolut αύριο πρωί πάω και ανοίγω λογαριασμό 😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HuskerDu Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 Το επιβεβαιώνω και εγώ, μόλις πέρασε το topup από Εθνική! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 34 λεπτά πριν, HuskerDu είπε Το επιβεβαιώνω και εγώ, μόλις πέρασε το topup από Εθνική! μπορει καποιος να δοκιμασει και σε icard, Ν26 (αν εχει) Επεξ/σία 24 Ιουνίου 2019 από Επισκέπτης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asdfnikos Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 3 λεπτά πριν, VICKR είπε μπορει καποιος να δοκιμασει και σε icard, Ν26 (αν εχει) N26 δεν εχει Top-Up με καρτα.Δοκίμασα και Monese με Πειραιως Visa χρεωστική και πιστωτική απόρριψη και οι δυο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 3 ώρες πριν, Delas.46 είπε UPDATE: Μόλις έκανα Top-Up με ελληνική κάρτα Εθνικής Visa και πέρασε κανονικά! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ 30 ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΓΙΑ ΕΝΑ TOPUP! Δεν ξέρω για εσάς αλλά μόλις ανέβηκε πολλά λέβελ η Rev για εμένα. Update στο update: Δοκίμασα με Eurobank Πιστωτική Visa και απορρίφθηκε. I guess NBG is cooler now. Αν έχει να κάνει με τις ρυθμίσεις CC, τότε σιγά σιγά όλες θα το επιτρέπουν βέβαια. Προφανώς για χρεωστική μιλάς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Delas.46 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Προφανώς για χρεωστική μιλάς; Ναι στην εθνική δεν έχω πιστωτική. Λογικά όμως και θα λειτουργούν πλέον. Edit: Η ερώτηση για Εθνική ή για Eurobank ήταν; Επεξ/σία 24 Ιουνίου 2019 από Delas.46 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Μαστερ πιστωτική της εθνικής έφαγε πόρτα. . . Σορρυ λάθος, η κάρτα της εθνικής πέρασες, την πορτα τημ έφαγε η Πειραιώς Πιστωτικές και οι δυο Επεξ/σία 24 Ιουνίου 2019 από NikosKallithea Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asdfnikos Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 9 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Μαστερ πιστωτική της εθνικής έφαγε πόρτα. . . Σορρυ λάθος, η κάρτα της εθνικής πέρασες, την πορτα τημ έφαγε η Πειραιώς Πιστωτικές και οι δυο Καμιά bugια στους κωδικούς εμπόρων θα έγινε στην Εθνική... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
minotavros Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 Πέρασε και σε εμένα χρεωστική εθνικής visa. Ευχαριστώ το φίλο για την πληροφορία! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 Επίσης να πω οτι η ρεβο τραβάει ενα ευρώ και αμέσως μετά το επιστρέφει, προφανώς για επιβεβαίωση . Οπότε πλέον Είμαστε τέλεια ...τους ειχα άχτι χαχαααααα . Πάει και το ένα ευρώ που δίναμε στις κ@λ@τράπεζες . Να ευχαριστήσω τον φίλο @Delas.46 που μας ενημέρωσε. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maniacmansion Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Πιστεύω σε λίγες μέρες θα ακολουθήσουν και οι άλλες τράπεζες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 3 λεπτά πριν, maniacmansion είπε Πιστεύω σε λίγες μέρες θα ακολουθήσουν και οι άλλες τράπεζες. μακαρι, για να δουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bjj-p Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 με αυτο τον τροπο τα χρηματα φαινονται "ξοδεμενα" πληρωνοντας καποια υπηρεσια; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα