Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Hapatingo είπε

Εγώ έκρινα το γεγονός αυτό καθ' αυτό. Το τι πρόκειται να γίνει δεν το ξέρω, προφανώς εάν είναι τράπεζα θα σε καλύψει το αντίστοιχο κράτος στο οποίο εδρεύει.

Είχα λογαριασμό στην loot card (άλλη fintech) και επειδή δεν τα πήγαινε καλά στα οικονομικά, παρ' όλ' αυτά υπήρχε εποπτική αρχή από πάνω που τους επέβλεπε. Το ίδιο και με την satabank στην Μάλτα που δεν ήταν τράπεζα αλλά ίδρυμα ηλεκτρονικού χρήματος.

μη κολλας απλα ετυχε εσυ να κανεις την αναφορα,  βλεπω οτι εχει σημα μαστερ και βιζα αρα δουλειες αυτων εξυπηρετει και δουλευει με την εγγυηση τους αποτι φφαινεται....

• Sad 1
  • Απαντ. 11,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
5 ώρες πριν, kostasbm είπε

ενας ΙΒΑΝ για 2 διαφορετικα νομισματα λιγο δυσκολο....αν ειναι σημαινει οτι μεταρεπεται το ενα(οι λιρες) στο πρωτο νομισμα που εχει ανοιξει(δολλαρια) η το αναποδο

εκτος και αν εννοεις κατι αλλο...............γιατι εδω εχεις ευρω ΙΒΑΝ δε μπορει να ειναι και δολ,λαρια και λιρες και μπαχτ ο ιδιος 

αν τσεκαρεις το iban σου ειναι ενα για eu,uk, us accounts. 

Δημοσ.
7 ώρες πριν, bilya είπε

αν τσεκαρεις το iban σου ειναι ενα για eu,uk, us accounts. 

εν ολιγοις οτι νομισμα και να στειλεις παει σε διαφορετικο καλαθι με το ιδιο ΙΒΑΝ.....το ποιο πιθανο ειναι η τραπεζα που φυλαει διαχειριζεται τα λεφτα της εχει διαφορετικους λογαριασμους ΙΒΑΝ  κατι σαν μεσιτης

Δημοσ.
Μόλις τώρα, kostasbm είπε

εν ολιγοις οτι νομισμα και να στειλεις παει σε διαφορετικο καλαθι με το ιδιο ΙΒΑΝ.....το ποιο πιθανο ειναι η τραπεζα που φυλαει διαχειριζεται τα λεφτα της εχει διαφορετικους λογαριασμους ΙΒΑΝ  κατι σαν μεσιτης

Tα πράγματα είναι απλα. Είναι iban Που μπορεί να δεχτεί τόσο sepa όσο και swift transfers. Το ίδιο ισχύει και στις Ελληνικές τράπεζες. Σε ένα iban στελνονται τα δολάρια τα ευρω ή οι λίρες όχι σε διαφορετικά. Αυτο που αλλάζχει είναι ότι στη ρεβολουτ δημιουργούνται διαφορετικά προτοφόλια με το νόμισμα ενω στην Ελλάδα μετατρέπονται όλα σε ευρω

Δημοσ.
1 ώρα πριν, spartak1 είπε

Tα πράγματα είναι απλα. Είναι iban Που μπορεί να δεχτεί τόσο sepa όσο και swift transfers. Το ίδιο ισχύει και στις Ελληνικές τράπεζες. Σε ένα iban στελνονται τα δολάρια τα ευρω ή οι λίρες όχι σε διαφορετικά. Αυτο που αλλάζχει είναι ότι στη ρεβολουτ δημιουργούνται διαφορετικά προτοφόλια με το νόμισμα ενω στην Ελλάδα μετατρέπονται όλα σε ευρω

στην Ελλαδα και ολο το κοσμο καθε νομισμα εχει δικο του ΙΒΑΝ(νουμερο λογαριασμου) δε γινεται αλλιως  ,τωρα  μου λες για πορτοφολια , οι τραπεζες δεν εχουν πορτοφολια για κινηση κεφαλαιων  ,μονο λογαριασμους(ΙΒΑΝ). 

Επισκέπτης
Δημοσ.
1 ώρα πριν, kostasbm είπε

στην Ελλαδα και ολο το κοσμο καθε νομισμα εχει δικο του ΙΒΑΝ(νουμερο λογαριασμου) δε γινεται αλλιως  ,τωρα  μου λες για πορτοφολια , οι τραπεζες δεν εχουν πορτοφολια για κινηση κεφαλαιων  ,μονο λογαριασμους(ΙΒΑΝ). 

λαθος. δεν χρησιμοποιουν ολες οι χωρες IBAN. μερικες εχουν πχ account number.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, kostasbm είπε

Σοβαρά; Δηλαδή αν μου στείλουν έμβασμα μεσω swift σε δολάρια στο λογαριασμό μου στην Εθνική που είναι σε ευρω δε θα πιστωθεί; Αντιλαμβάνεσαι τι γράφεις;

Δημοσ.

Καλησπέρα! Συγνώμη αν έχει ερωτηθεί ξανά αλλά όσο έψαξα δεν βρήκα απάντηση.. Μπορώ να μεταφέρω χρήματα από την Revolut στον λογαριασμό μου στην εθνική και αν ναι υπάρχει κάποιο επιπλέον κόστος μεταφοράς;

Δημοσ.
42 λεπτά πριν, filippass1 είπε

Καλησπέρα! Συγνώμη αν έχει ερωτηθεί ξανά αλλά όσο έψαξα δεν βρήκα απάντηση.. Μπορώ να μεταφέρω χρήματα από την Revolut στον λογαριασμό μου στην εθνική και αν ναι υπάρχει κάποιο επιπλέον κόστος μεταφοράς;

Με μια αναζητηση με τη λεξη κλειδι μεσα στο νημα, θα βρεις πολλες απαντησεις γιατι εχει δοθει πολλες φορες απαντηση.

Δημοσ.
8 ώρες πριν, VICKR είπε

ναι το ξερω , δεν αλλαζει κατι ομως καθε νομισμα εχει δικο του λογαριασμο

4 ώρες πριν, spartak1 είπε

Σοβαρά; Δηλαδή αν μου στείλουν έμβασμα μεσω swift σε δολάρια στο λογαριασμό μου στην Εθνική που είναι σε ευρω δε θα πιστωθεί; Αντιλαμβάνεσαι τι γράφεις;

επειδη βλεπω δε διαβαζεις και μετα να γραψεις

θα πιστωθει αφου ευρωποιηθει,δεν θα γινει καταθεση σε δολλαρια στο λογαριασμο ευρω που εχεις .....εσυ το κατλαβαινεις αυτο 

Δημοσ.
Στις 17/6/2019 στις 11:15 ΠΜ, VICKR είπε

το account number που χουν στο uk ειναι μονο για εγχώριες συναλλαγές κ έχει άμεση σχέση με το iban.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, George! είπε

Περνάμε άφοβα σχετικά μεγάλο ποσό στην revolut ή υπάρχει κίνδυνος να το χάσουμε αν γίνει το brexit;

που κολλάει το Brexit κ γιατί να χάσεις χρήματα αν γίνει το brexit? 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, bilya είπε

που κολλάει το Brexit κ γιατί να χάσεις χρήματα αν γίνει το brexit? 

Επειδή δεν θα ανήκει στην ευρωπαική ένωση. Ακόμα και αν δεν υπάρξει κίνδυνος για τα χρήματα, υπάρχει κάτι άλλο που θα πρέπει να μας απασχολεί;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...