Προς το περιεχόμενο

Revolut: Οδηγός επιβίωσης [part 2]

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

11 ώρες πριν, loyros13 είπε

Αν το ακυρώσεις μέσα στις 14 μέρες λογικά θα πληρώσεις την αποστολή 20€ και την έκδοση της κάρτας 50€.

Αν ακυρώσεις στους πρώτους δέκα μήνες θα χρεωθείς όσους μήνες έκανες χρήση και 30€ τέλος διακοπής. 

ναι ευχαριστώ..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

11 ώρες πριν, atrias είπε

Υπάρχει καμιά ενημέρωση για ενεργοποίηση του Apple Pay στην Ελλάδα ;

μονο με τις ξενες καρτες για την ώρα γινετε και το apple pay Και το google pay

• Like 1

Στις 5/6/2019 στις 8:48 ΜΜ, jonkyr είπε

Ούτε καν θα μπω στον κόπο να σου απαντήσω για τη δεύτερη και την τρίτη γραμμή, είσαι χθεσινός/ή στο νήμα για να σου μπω στη διαδικασία να υποδείξω από πότε, πόσο, πώς και με ποιον τρόπο έχω βοηθήσει σε αυτό το νήμα και στον αρχικό οδηγό. Αν θα διατηρώ subscription ή όχι, δεν είναι δουλειά σου. Αν τα μνμ σου είναι appropriate για το νήμα δεν είναι δουλειά μου. Η διαφορά των δύο παραπάνω προτάσεων είναι ότι τα μνμ σου μπορούν να γίνουν δουλειά των μοντς και να κρίνουν εκείνοι.

Τέλος, μπορώ να σου απαντήσω στην πρώτη γραμμή που πόσταρες, παρότι ήδη σου έγραψαν άλλοι:

Η dipocket δεν έχει ΑΜΕΣΗ σχέση με τη Ρεβ, εκτός αν δεν γνωρίζεις/ξεχωρίζεις τη διαφορά των λέξεων "άμεσος" και "έμμεσος". Το νήμα αφορά τη Ρεβολούτ. Αν έχεις ανάγκη να μας δώσεις πληροφορίες για τη Dirollo, άνοιξε ένα νέο νήμα. Αν έχεις ανάγκη να μας μιλήσεις για google/apple pay, άνοιξε ένα νέο νήμα. Κόλπα, τερτίπια, έμμεσες μόντες κλπ δεν αφορούν αυτό το νήμα. Δεν σου είπε κανείς κάτι διαφορετικό, ελπίζω να το καταλαβαίνεις. Αν όχι, δεν πειράζει, θα ζητήσουμε τη βοήθεια του κοινού αν χρειαστεί. Δεν θέλω καν να φανταστώ ότι ίσως έχεις κάποιον "ιδιαίτερο" λόγο να μας αναλύεις διεξοδικά την χρήση της Dirollo, όπως έκαναν παλιότερα κάποιοι με άλλες υπηρεσίες.

Καλή συνέχεια σε όλους με την ανάλυση του google pay στο νήμα της Ρεβολούτ. Πάω στο νήμα της αθλητικών να γράψω πώς μαγειρεύει σουτζουκάκια σμυρνέϊκα η γυναίκα του Μάρκους Μπεργκ. Ποδοσφαιριστής είναι άλλωστε (pun intended).

δεν μπήκα καν στον κόπο να το διαβάσω όλο. δεν θα με καθοδηγήσει κανείς για το τι θα πω και που, αν θέλει κάποιος admin να σβήσει κάτι ας το κάνει. 

ο μόνος που ξέφυγε πραγματικά από το θέμα είσαι εσύ που έγραψες αυτή την έκθεση γεμάτη τυριά, φαγητά και δεν ξέρω τι άλλο ✌️

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

διαβασα πως η revolut ξεκιναει στην Αυστραλια. αρα παρεχουν account number σε AUD ή λογαριασμο κουβα με wallet numbers ?

https://www.cnbc.com/2019/06/12/revolut-expands-to-australia-its-first-market-beyond-europe.html

edit:

Revolut says it partnered with a domestic bank, but declined to comment on the name of the lender, which will hold user funds.

αρα λογικα παρεχει account numbers σε συνεργασια με την τοπικη τραπεζα.

Επεξ/σία από Επισκέπτης

Επισκέπτης

Φεύγω για σπουδές στο εξωτερικό και συγκεκριμένα Σουηδία (νόμισμα χώρας η κορώνα). Θα μου προτείνατε την χρήση Revolut για την κάλυψη των εξόδων μου και την καλύτερη ισοτιμία που έχει σε μετατροπές νομισμάτων τουλάχιστον τους πρώτους μήνες μέχρι να ανοίξω λογαριασμό εκεί ή δεν αξίζει και καλύτερα να χρησιμοποιώ την κάρτα από την τράπεζα που έχω εδώ στην Ελλάδα (Εθνική)? Κάποια άλλη λύση/ιδέα επίσης δεκτή.

18 ώρες πριν, steliosshady είπε

Φεύγω για σπουδές στο εξωτερικό και συγκεκριμένα Σουηδία (νόμισμα χώρας η κορώνα). Θα μου προτείνατε την χρήση Revolut για την κάλυψη των εξόδων μου και την καλύτερη ισοτιμία που έχει σε μετατροπές νομισμάτων τουλάχιστον τους πρώτους μήνες μέχρι να ανοίξω λογαριασμό εκεί ή δεν αξίζει και καλύτερα να χρησιμοποιώ την κάρτα από την τράπεζα που έχω εδώ στην Ελλάδα (Εθνική)? Κάποια άλλη λύση/ιδέα επίσης δεκτή.

να ανοίξεις revolut. 

Να ρωτησω κι εγω. Μπορουμε να κανουμε με καποιο τροπο top-up κατευθειαν σε αλλο νομισμα? Πχ αν καποιος εχει μετρητα δολαρια , μπορει να τα στειλει στο account που ειναι για δολαρια? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, Melinbonian είπε

Να ρωτησω κι εγω. Μπορουμε να κανουμε με καποιο τροπο top-up κατευθειαν σε αλλο νομισμα? Πχ αν καποιος εχει μετρητα δολαρια , μπορει να τα στειλει στο account που ειναι για δολαρια? 

εφόσον τα στέλνει απο λογαριασμό με δολάρια ναι. Βέβαια το iban της revo για δολάρια ειναι ιδιο με αυτόν για λιρες.

Επεξ/σία από bilya

6 ώρες πριν, bilya είπε

εφόσον τα στέλνει απο λογαριασμό με δολάρια ναι. Βέβαια το iban της revo για δολάρια ειναι ιδιο με αυτόν για λιρες.

ενας ΙΒΑΝ για 2 διαφορετικα νομισματα λιγο δυσκολο....αν ειναι σημαινει οτι μεταρεπεται το ενα(οι λιρες) στο πρωτο νομισμα που εχει ανοιξει(δολλαρια) η το αναποδο

εκτος και αν εννοεις κατι αλλο...............γιατι εδω εχεις ευρω ΙΒΑΝ δε μπορει να ειναι και δολ,λαρια και λιρες και μπαχτ ο ιδιος 

16 minutes ago, kostasbm said:

ενας ΙΒΑΝ για 2 διαφορετικα νομισματα λιγο δυσκολο....αν ειναι σημαινει οτι μεταρεπεται το ενα(οι λιρες) στο πρωτο νομισμα που εχει ανοιξει(δολλαρια) η το αναποδο

εκτος και αν εννοεις κατι αλλο...............γιατι εδω εχεις ευρω ΙΒΑΝ δε μπορει να ειναι και δολ,λαρια και λιρες και μπαχτ ο ιδιος 

Είναι υβριδικό. Εάν λάβεις δολάρια θα πάει στο wallet δολαρίων, εάν παραλάβεις ευρώ θα πάει στο wallet των ευρώ. Η revolut είναι πιο έξυπνη απο την εποχή της.

47 λεπτά πριν, Hapatingo είπε

Είναι υβριδικό. Εάν λάβεις δολάρια θα πάει στο wallet δολαρίων, εάν παραλάβεις ευρώ θα πάει στο wallet των ευρώ. Η revolut είναι πιο έξυπνη απο την εποχή της.

αν αυριο κλεισει ποιος θα σε καλυψει για τα χρηματα που εχεις??? για πες γιατι και γω ψαχνομαι αλλα μου παραφαινεται προχωρημενη συμφωνα με αυτα που μου λες

2 minutes ago, kostasbm said:

αν αυριο κλεισει ποιος θα σε καλυψει για τα χρηματα που εχεις??? για πες γιατι και γω ψαχνομαι αλλα μου παραφαινεται προχωρημενη συμφωνα με αυτα που μου λες

Εγώ έκρινα το γεγονός αυτό καθ' αυτό. Το τι πρόκειται να γίνει δεν το ξέρω, προφανώς εάν είναι τράπεζα θα σε καλύψει το αντίστοιχο κράτος στο οποίο εδρεύει.

Είχα λογαριασμό στην loot card (άλλη fintech) και επειδή δεν τα πήγαινε καλά στα οικονομικά, παρ' όλ' αυτά υπήρχε εποπτική αρχή από πάνω που τους επέβλεπε. Το ίδιο και με την satabank στην Μάλτα που δεν ήταν τράπεζα αλλά ίδρυμα ηλεκτρονικού χρήματος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...