Jesakos Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 18 ώρες πριν, simfun είπε Αν το καταφέρεις, ανάφερέ το εδώ να δούμε αν συνεχίζει να λειτουργεί και για άλλους. ναι το εκανα .. πληρωσα σε 2 καταστηματα με gpay που ειναι συνδεδεμενη η virtual απο revolut με ευρω και πληρωσα με ευρω.. κανονικα και σε 2 secs. 50 λεπτά πριν, Hapatingo είπε Η dipocket θες να πεις, στην revolut δεν τι νοιάζει απο που κάνεις top up. Αντιθέτως η dipocket μπλόκαρε συναλλαγές προς revolut και monese. εγω περασα την virtual dipocket στο gpay και φορτωσα 3 φορες revolut με gpay με την καρτα της dipocket κανονικα το εκανα προχτες και σημερα πριν 2 ωρες.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeP. Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 Ανάληψη μπορείς να κάνεις από ΑΤΜ; τι περιορισμούς έχει ; πχ ημερήσιο όριο κτλ και τι χρεώσεις για ανάληψη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jonkyr Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 23 ώρες πριν, Doubt είπε Εσείς που ενδιαφέρεστε τόσο για gpay & Apple pay δεν ανοίγετε ένα άλλο θέμα; Συνέχεια τα ίδια.... τεχνάσματα... καραμπόλες... APK Bump το ποστ. Πριν ζητήσω από mod να σβήσει τα άκυρα μνμ. Dipocket, Dirollo, Diridahta και άλλες άγνωστες λέξεις δεν έχουν θέση στο νήμα. Ας γίνει ένα για τυριά να μπει το Dirollo εκεί. Έχω λάβει καμιά 300αρια ειδοποιήσεις εκ των οποίων είναι ζήτημα οι 20 να έχουν σχέση με τη Ρεβ. Επίσης: Gpay τοπικ -> How to connect XXXXX card και όλοι χαρούμενοι. Όχι; 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagstef Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Η di pocket έχει άμεση σχέση με τη revolut διότι είναι ένας τρόπος να τη φορτίσεις δωρεάν και αμέσως αν το παρακολουθούσες το θέμα θα το καταλάβαινες. άρα αφού δεν το παρακολουθείς γιατί λαμβάνεις ειδοποιήσεις. δικό σου πρόβλημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Η di pocket είναι το λιγότερο. Νέο θέμα "Google pay & Apple pay" και τα κόλπα και οι καραμπόλες εκεί. Οι υπόλοιποι δε φταίμε τίποτα να διαβάζουμε αλχημείες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagstef Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 2 ώρες πριν, Doubt είπε Η di pocket είναι το λιγότερο. Νέο θέμα "Google pay & Apple pay" και τα κόλπα και οι καραμπόλες εκεί. Οι υπόλοιποι δε φταίμε τίποτα να διαβάζουμε αλχημείες. ακόμα και τα apple/google pay έχουν άμεση σχέση με τη revolut μιας και είναι ο καιρός που το λανσάρει σε πολλές χώρες. κόλπα, καραμπόλες, αλχημείες? για πες μας τι εννοείς.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 23 λεπτά πριν, vagstef είπε κόλπα, καραμπόλες, αλχημείες? για πες μας τι εννοείς.. Τίποτα δεν εννοώ. Το αφήνω στην κρίση των αναγνωστών και πολύ ασχολήθηκα. Unsubscribe και τέλος. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jesakos Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Καλησπέρα μια ερώτηση για να καταλάβω.. έκανα revolut έγινα metal member παρέλαβα σήμερα 4-5 μέρες μετά την metal κάρτα.. πλήρωσα τα 14 ευρώ για month membership.. αν θέλω να διακόψω τώρα πριν τις 14 μέρες έχω κάποιο fee? Αν διακόψω τον άλλο μήνα έχω fee? Να ξέρω γτ δεν κατάλαβα ακριβώς στην εξήγηση του membership monthly τι παίζει.. Thanks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
turbat0s Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 20 λεπτά πριν, Jesakos είπε Καλησπέρα μια ερώτηση για να καταλάβω.. έκανα revolut έγινα metal member παρέλαβα σήμερα 4-5 μέρες μετά την metal κάρτα.. πλήρωσα τα 14 ευρώ για month membership.. αν θέλω να διακόψω τώρα πριν τις 14 μέρες έχω κάποιο fee? Αν διακόψω τον άλλο μήνα έχω fee? Να ξέρω γτ δεν κατάλαβα ακριβώς στην εξήγηση του membership monthly τι παίζει.. Thanks Πιθανότατα δεν θα λάβεις απάντηση, όμως η εμπειρία σου θα είναι ενδιαφέρουσα για όλους τους υπόλοιπους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jonkyr Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 9 ώρες πριν, vagstef είπε Η di pocket έχει άμεση σχέση με τη revolut διότι είναι ένας τρόπος να τη φορτίσεις δωρεάν και αμέσως αν το παρακολουθούσες το θέμα θα το καταλάβαινες. άρα αφού δεν το παρακολουθείς γιατί λαμβάνεις ειδοποιήσεις. δικό σου πρόβλημα Ούτε καν θα μπω στον κόπο να σου απαντήσω για τη δεύτερη και την τρίτη γραμμή, είσαι χθεσινός/ή στο νήμα για να σου μπω στη διαδικασία να υποδείξω από πότε, πόσο, πώς και με ποιον τρόπο έχω βοηθήσει σε αυτό το νήμα και στον αρχικό οδηγό. Αν θα διατηρώ subscription ή όχι, δεν είναι δουλειά σου. Αν τα μνμ σου είναι appropriate για το νήμα δεν είναι δουλειά μου. Η διαφορά των δύο παραπάνω προτάσεων είναι ότι τα μνμ σου μπορούν να γίνουν δουλειά των μοντς και να κρίνουν εκείνοι. Τέλος, μπορώ να σου απαντήσω στην πρώτη γραμμή που πόσταρες, παρότι ήδη σου έγραψαν άλλοι: Η dipocket δεν έχει ΑΜΕΣΗ σχέση με τη Ρεβ, εκτός αν δεν γνωρίζεις/ξεχωρίζεις τη διαφορά των λέξεων "άμεσος" και "έμμεσος". Το νήμα αφορά τη Ρεβολούτ. Αν έχεις ανάγκη να μας δώσεις πληροφορίες για τη Dirollo, άνοιξε ένα νέο νήμα. Αν έχεις ανάγκη να μας μιλήσεις για google/apple pay, άνοιξε ένα νέο νήμα. Κόλπα, τερτίπια, έμμεσες μόντες κλπ δεν αφορούν αυτό το νήμα. Δεν σου είπε κανείς κάτι διαφορετικό, ελπίζω να το καταλαβαίνεις. Αν όχι, δεν πειράζει, θα ζητήσουμε τη βοήθεια του κοινού αν χρειαστεί. Δεν θέλω καν να φανταστώ ότι ίσως έχεις κάποιον "ιδιαίτερο" λόγο να μας αναλύεις διεξοδικά την χρήση της Dirollo, όπως έκαναν παλιότερα κάποιοι με άλλες υπηρεσίες. Καλή συνέχεια σε όλους με την ανάλυση του google pay στο νήμα της Ρεβολούτ. Πάω στο νήμα της αθλητικών να γράψω πώς μαγειρεύει σουτζουκάκια σμυρνέϊκα η γυναίκα του Μάρκους Μπεργκ. Ποδοσφαιριστής είναι άλλωστε (pun intended). 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hapatingo Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Βρε παιδιά δεν ειναι ακριβώς έτσι. Μπορεί η συζήτηση της dipocket να ξέφυγε, όμως αναφέρθηκε ως τρόπος για άμεση μεταφορά χρημάτων προς την revolut. Παρακάμπτοντας δηλαδή το έμβασμα, την χρονοτριβή και το 1 ευρώ. Με αυτό το δεδομένο δεν θα έπρεπε να απαντούσαμε ούτε σε εκείνους που ρωτούσαν πως κάνουν έμβασμα προς revolut από τις τράπεζες τους, μιας και δεν αφορά την revolut το τι τρόπο χρησιμοποιεί η κάθε τράπεζα. Όμως το θέμα είχε γεμίσει με screenshot απο εθνικές, Eurobank κοκ. Αλληλένδετα είναι και τα 2. Το ότι θα έπρεπε να δημιουργηθεί νέο θέμα για την πιστοποίηση και όχι να γράφονται εδώ για την dipocket, ναι συμφωνώ. Σαν τρόπος καλώς αναφέρθηκε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jonkyr Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 1 ώρα πριν, Hapatingo είπε Βρε παιδιά δεν ειναι ακριβώς έτσι. Μπορεί η συζήτηση της dipocket να ξέφυγε, όμως αναφέρθηκε ως τρόπος για άμεση μεταφορά χρημάτων προς την revolut. Παρακάμπτοντας δηλαδή το έμβασμα, την χρονοτριβή και το 1 ευρώ. Με αυτό το δεδομένο δεν θα έπρεπε να απαντούσαμε ούτε σε εκείνους που ρωτούσαν πως κάνουν έμβασμα προς revolut από τις τράπεζες τους, μιας και δεν αφορά την revolut το τι τρόπο χρησιμοποιεί η κάθε τράπεζα. Όμως το θέμα είχε γεμίσει με screenshot απο εθνικές, Eurobank κοκ. Αλληλένδετα είναι και τα 2. Το ότι θα έπρεπε να δημιουργηθεί νέο θέμα για την πιστοποίηση και όχι να γράφονται εδώ για την dipocket, ναι συμφωνώ. Σαν τρόπος καλώς αναφέρθηκε. Καμία αντίρρηση, ΑΡΚΕΙ οι μοντ να κρίνουν ότι έτσι είναι. Όχι επειδή το λέω εγώ, εσύ και ο χατζηπετρής παραπάνω. Στα δικά μου μάτια πάντως, από αυτό το μνμ έως σχεδόν το τέλος εκείνης της σελίδας βλέπω εκατοντάδες (στο σύνολο) λέξεις που πραγματικά έχουν ελάχιστη σχέση με τη Ρεβ. Ακόμα κι εσύ έβαλες σε εκείνα τα ποστ μία ακόμα υπηρεσία στο παιχνίδι (devere ή κάπως έτσι, βαριέμαι και να το ξανακοιτάξω). Το πρόβλημά φαίνεται να είναι το gpay και η Ρεβ. Ας γίνει ένα ωραιότατο νήμα να καλύπτει όλες τις fintech, πόσο δύσκολο είναι αυτό; Έτσι κάναμε παλιά με τη Ρεβ, όταν είχε αρχίσει να "βαραίνει" το νήμα του ΡΡ και τούμπαλιν. Φυσικά, αν θεωρείτε λογικό όλο αυτό το παραμύθι να βρίσκεται ΜΕΣΑ στο νήμα της Ρεβ - και κυρίως αν οι μοντ το θεωρούν λογικό - τότε εγώ αναγκαστικά θα πάω πάσο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hapatingo Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Κοίτα όπως ανέφερα και σε εκείνο το μήνυμα, το κάνω καθαρά και μόνο για άμεση μεταφορά χρημάτων από την Ελληνική κάρτα στην revolut, δε αντιπρότεινα την deVere ή την όποια deVere. Επίσης σαν forum που ήμαστε πρέπει να βοηθάμε, με τον όποιο τρόπο. Το αν για κάποιον είναι αλχημείες αυτά που προτείνονται απλά τις προσπερνάει, εφόσον όμως είναι υπαρκτός και δοκιμασμένος τρόπος δεν υπάρχει λόγος να μένει κρυφός, γράφτηκε για να εξυπηρετήσει τους υπόλοιπους. Αναφέρομαι καθαρά και μόνο στα μηνύματα που έχουν σχέση με την revolut και τους μεσάζοντες και το gpay ειναι ενας μεσάζοντας. Τώρα το από που θα κατεβάσουν την εφαρμογή της gpay σαφώς και δεν ανήκει σε αυτό το θέμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
loyros13 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 6 ώρες πριν, Jesakos είπε Καλησπέρα μια ερώτηση για να καταλάβω.. έκανα revolut έγινα metal member παρέλαβα σήμερα 4-5 μέρες μετά την metal κάρτα.. πλήρωσα τα 14 ευρώ για month membership.. αν θέλω να διακόψω τώρα πριν τις 14 μέρες έχω κάποιο fee? Αν διακόψω τον άλλο μήνα έχω fee? Να ξέρω γτ δεν κατάλαβα ακριβώς στην εξήγηση του membership monthly τι παίζει.. Thanks Αν το ακυρώσεις μέσα στις 14 μέρες λογικά θα πληρώσεις την αποστολή 20€ και την έκδοση της κάρτας 50€. Αν ακυρώσεις στους πρώτους δέκα μήνες θα χρεωθείς όσους μήνες έκανες χρήση και 30€ τέλος διακοπής. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexpen Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 17 ώρες πριν, Jesakos είπε Καλησπέρα μια ερώτηση για να καταλάβω.. έκανα revolut έγινα metal member παρέλαβα σήμερα 4-5 μέρες μετά την metal κάρτα.. πλήρωσα τα 14 ευρώ για month membership.. αν θέλω να διακόψω τώρα πριν τις 14 μέρες έχω κάποιο fee? Αν διακόψω τον άλλο μήνα έχω fee? Να ξέρω γτ δεν κατάλαβα ακριβώς στην εξήγηση του membership monthly τι παίζει.. Thanks αν διακόψεις μέσα σε 14 μέρες δεν έχεις κάποιο fee ΕΚΤΟΣ από το κοστος της Καρτας! Αυτό θα πρέπει να επιβαρυνθείς και ειναι περίπου 70€... Αυτο έπαθα και εγω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα