bjj-p Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 Σε ποια χωρα το γυρισες; Εκδοθηκε η καρτα σου απο αγγλια; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alekos1304 Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 United kingdom Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagstef Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 19 λεπτά πριν, Alekos1304 είπε United kingdom πρέπει να ναι GB ή FR η κάρτα για να περάσει. Ο έλεγχος για να περάσει μια κάρτα γίνεται με τον αριθμό της κάρτας και όχι με το region του κινητού Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alekos1304 Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 Αρχίζει Από GB Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagstef Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 5 λεπτά πριν, Alekos1304 είπε Αρχίζει Από GB τότε στείλε στο support τους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
criminalbee Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Γεια σε όλους. Συγγνώμη για τα ελληνικά μου, αλλά έχω χρησιμοποιήσει το Google Translate. Θα ταξιδέψω στη Θάσο τον Ιούλιο, και θα έχω EUR σε λογαριασμούς μου Revolut, Transferwise, N26 και Monese. Ποιες είναι οι τράπεζες που δεν θα χρεώσουν το τέλος πρόσβασης για να αποσύρουν χρήματα στην περιοχή; Άκουσα ότι η Attica Bank είναι μία από τις λιγότερες και η Apha Bank άρχισε να χρεώνει το τέλος προσχώρησης από φέτος. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. ----- English ----- Hello everyone. Sorry for my Greek, but I've used Google Translate. I will travel to Thassos in July, and I will have EUR in my Revolut, Transferwise, N26 and Monese accounts. What are the banks that will not charge the access fee to withdraw money in that region? I heard Attica Bank is one of the fewest, and Apha Bank started charging the acccess fee since this year. Thank you in advance. Επεξ/σία 29 Μαΐου 2019 από criminalbee Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alekos1304 Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 Εξήγησέ μου σε παρακαλώ τι δεν καταλαβαίνω ; Η κάρτα μου αρχίζει από GB Άρα είναι αγγλική ; Μίλησα μαζί τους και μου είπαν ότι δεν γίνεται γιατί το account σου είναι ελληνικό και υποστηρίζει μόνο άγλυκο γαλλικό. Δηλαδή τα στοιχεία μου που τους έδωσα Ο τόπος διαμονής έπρεπε να έχω Αγγλία για να μπορέσω να το βάλω στο Apple Pay ? Γιατί στο κινητό έχω αλλάξει και εγώ σαν και περιοχή αλλά δεν γίνεται τίποτα πάλι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bjj-p Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 4 ώρες πριν, Hapatingo είπε Λογικά όχι, δεν γνώριζα ότι δεν έχει επιλογή. Εγώ το έχω μόνιμα σε αμερικανικό για φθηνότερες αγορές από το App store. Άλλαξε από τις ρυθμίσεις γλώσσα και περιοχή, σε Αγγλία και δοκίμασε να προσθέσεις την κάρτα. Μετά το αλλάζεις πάλι σε Ελλάδα. φιλε ολα αυτα που περιγραφεις τα κανεις απο Ελλαδα; διοτι αν δεν εισαι Ελλαδα αλλαζουν πολυ τα πραγματα.. ετσι την πατησα και με monese που περιεγραφαν οτι γινεται, και οι ιδιοι μου απαντησαν οτι η διευθυνση σου ειναι σε χωρα που δεν υποστηριζεται , θα πρεπει να περιμενεις ποτε θα ανοιξει για τη χωρα σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hapatingo Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 1 hour ago, criminalbee said: Γεια σε όλους. Συγγνώμη για τα ελληνικά μου, αλλά έχω χρησιμοποιήσει το Google Translate. Θα ταξιδέψω στη Θάσο τον Ιούλιο, και θα έχω EUR σε λογαριασμούς μου Revolut, Transferwise, N26 και Monese. Ποιες είναι οι τράπεζες που δεν θα χρεώσουν το τέλος πρόσβασης για να αποσύρουν χρήματα στην περιοχή; Άκουσα ότι η Attica Bank είναι μία από τις λιγότερες και η Apha Bank άρχισε να χρεώνει το τέλος προσχώρησης από φέτος. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Ναι απο Ελλάδα, ποτέ δεν άλλαξα διεύθυνση. Το bin με το οποίο πέρασε η κάρτα visa είναι 459654 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
djuan1988 Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Η virtual κάρτα κοστίζει; Θυμάμαι στην αρχή είχα βγάλει μια δωρεάν, τώρα προσπάθησα να βγάλω μια νέα, αλλά μου ζητά 6€. Επεξ/σία 29 Μαΐου 2019 από djuan1988 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartak1 Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 37 λεπτά πριν, djuan1988 είπε Η virtual κάρτα κοστίζει; Θυμάμαι στην αρχή είχα βγάλει μια δωρεάν, τώρα προσπάθησα να βγάλω μια νέα, αλλά μου ζητά 6€. Δεν είναι δωρεαν η επιπλέον. Μονο η πρωτη κάρτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hapatingo Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 Περίεργα πράγματα, μάλλον κατάλαβαν οτι κάτοικοι εκτός Αγγλίας πρόσθεσαν τις κάρτες και τώρα δεν αφήνουν σε όσους έχουν διαφορετική διεύθυνση κατοικίας πλην Αγγλίας. Κάποιοι αναφέρουν οτι ακόμα και αν πέρασαν τις κάρτες τους (όντας κάτοικοι εκτός Αγγλίας) μετά απο λίγο δεν περνούσαν σε ανέπαφες αγορές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bjj-p Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 αν βαλουμε την αμερικη που εχεις και εσυ; @Alekos1304 το επιχειρησες με αμερικη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alekos1304 Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 Ναι το δοκίμασα ,τίποτα δεν γίνεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagstef Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 58 λεπτά πριν, Hapatingo είπε Περίεργα πράγματα, μάλλον κατάλαβαν οτι κάτοικοι εκτός Αγγλίας πρόσθεσαν τις κάρτες και τώρα δεν αφήνουν σε όσους έχουν διαφορετική διεύθυνση κατοικίας πλην Αγγλίας. Κάποιοι αναφέρουν οτι ακόμα και αν πέρασαν τις κάρτες τους (όντας κάτοικοι εκτός Αγγλίας) μετά απο λίγο δεν περνούσαν σε ανέπαφες αγορές. Δεν έχει σημασία που μενεις . Σημασία έχει με τι αριθμό εκδόθηκε η κάρτα !! Check bin Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα