Προς το περιεχόμενο

Revolut: Οδηγός επιβίωσης [part 2]

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 hour ago, Alekos1304 said:

Δεν κατάλαβες , θέλω να πάρω metal για ένα χρόνο , Μετά  Συνεχίζεται η συνδρομή η λειτουργεί σαν  απλή χωρίς να την πληρώνω κάθε  Μήνα ?

Σαν απλή, όπως και όλες οι απλές όσο είσαι metal συμπεριφέρονται σαν metal. Αυτό που λέω είναι οτι σημασία έχει η συνδρομή και όχι η κάρτα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 11,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

15 minutes ago, Alekos1304 said:

Δηλαδή χρειάζεται να σταματήσω εγώ την  Συνδρομή η σταμάτα αυτόματα μόλις γίνει ένας χρόνος ?

Σταματάει μόνο του, το συμβόλαιο είναι για 12 μήνες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, Alekos1304 είπε

Δηλαδή χρειάζεται να σταματήσω εγώ την  Συνδρομή η σταμάτα αυτόματα μόλις γίνει ένας χρόνος ?

στον εντεκατο μήνα πρέπει να το σταματήσεις. 

Επεξ/σία από loyros13

Όσοι έχουν bin code Αγγλίας (τα 6 πρώτα ψηφία της κάρτας), μπορούν να προσθέσουν την κάρτα τους στο Apple Pay. 

Σε εμένα μόνο η virtual πέρασε, οι 2 πλαστικές MasterCard δεν πέρασαν, είναι Γαλλίας.

1A712861-F2CE-4473-87A5-DD675A525D7E.png

• Like 1

εχω την εντυπωση οτι περασε και εμενα στο google pay αλλα δεν ειμαι σιγουρος. αφου εχω φτασει σε αυτο το βημα λογικα δεν ειμαι οκ ? Συμφωνα με το binlist.net η καρτα μου ειναι αγγλικη

61420103_2637248016308824_2339687918441857024_n.jpg.cfedb397e591750678c456c5e363e352.jpgScreenshot_13.png.52d4175c0edce690e19565eb6a184ded.png

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, greekboy είπε

εχω την εντυπωση οτι περασε και εμενα στο google pay αλλα δεν ειμαι σιγουρος. αφου εχω φτασει σε αυτο το βημα λογικα δεν ειμαι οκ ? Συμφωνα με το binlist.net η καρτα μου ειναι αγγλικη

ναι έτοιμο!

61700116_1047230332138664_5149289827941744640_n.jpg

Επεξ/σία από vagstef

1 ώρα πριν, Hapatingo είπε

Όσοι έχουν bin code Αγγλίας (τα 6 πρώτα ψηφία της κάρτας), μπορούν να προσθέσουν την κάρτα τους στο Apple Pay. 

Σε εμένα μόνο η virtual πέρασε, οι 2 πλαστικές MasterCard δεν πέρασαν, είναι Γαλλίας.

1A712861-F2CE-4473-87A5-DD675A525D7E.png

η virtual δειχνει και σε εμενα να ειναι αγγλιας. πως την περναω στο apple pay μη γινει κανενα λαθος και την αποριψει;

21 minutes ago, bjj-p said:

η virtual δειχνει και σε εμενα να ειναι αγγλιας. πως την περναω στο apple pay μη γινει κανενα λαθος και την αποριψει;

Απο την εφαρμογή της apple wallet, βάζεις τα στοιχεία της virtual κάρτας. Δεν χρειάζεται να αλλάξεις περιοχές, χώρες κοκ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 minutes ago, bjj-p said:

ισχυει και για την Ελλαδα δηλ;

στο Ελληνικο wallet δεν εχει ενεργοποιημενη την εισαγωγη καρτας.

Λογικά όχι, δεν γνώριζα ότι δεν έχει επιλογή. Εγώ το έχω μόνιμα σε αμερικανικό για φθηνότερες αγορές από το App store. 

Άλλαξε από τις ρυθμίσεις γλώσσα και περιοχή, σε Αγγλία και δοκίμασε να προσθέσεις την κάρτα. Μετά το αλλάζεις πάλι σε Ελλάδα.

Επεξ/σία από Hapatingo

πάντως μιας και θα έρθουν Monese & N26 και με χιλιάδες χρήστες Revolut στην Ελλάδα θα μπορύσαν κ αυτοί να το ανοίξουν ...! Αλλά απ ότι φαίνεται στην παρουσίασή τους δεν είναι η Ελλάδα στις χώρες που θα ανοίξει τον Ιούνιο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...