Hapatingo Δημοσ. 26 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2019 1 hour ago, Alekos1304 said: Δεν κατάλαβες , θέλω να πάρω metal για ένα χρόνο , Μετά Συνεχίζεται η συνδρομή η λειτουργεί σαν απλή χωρίς να την πληρώνω κάθε Μήνα ? Σαν απλή, όπως και όλες οι απλές όσο είσαι metal συμπεριφέρονται σαν metal. Αυτό που λέω είναι οτι σημασία έχει η συνδρομή και όχι η κάρτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alekos1304 Δημοσ. 26 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2019 Δηλαδή χρειάζεται να σταματήσω εγώ την Συνδρομή η σταμάτα αυτόματα μόλις γίνει ένας χρόνος ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hapatingo Δημοσ. 26 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2019 15 minutes ago, Alekos1304 said: Δηλαδή χρειάζεται να σταματήσω εγώ την Συνδρομή η σταμάτα αυτόματα μόλις γίνει ένας χρόνος ? Σταματάει μόνο του, το συμβόλαιο είναι για 12 μήνες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
loyros13 Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, Alekos1304 είπε Δηλαδή χρειάζεται να σταματήσω εγώ την Συνδρομή η σταμάτα αυτόματα μόλις γίνει ένας χρόνος ? στον εντεκατο μήνα πρέπει να το σταματήσεις. Επεξ/σία 27 Μαΐου 2019 από loyros13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hapatingo Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 Όσοι έχουν bin code Αγγλίας (τα 6 πρώτα ψηφία της κάρτας), μπορούν να προσθέσουν την κάρτα τους στο Apple Pay. Σε εμένα μόνο η virtual πέρασε, οι 2 πλαστικές MasterCard δεν πέρασαν, είναι Γαλλίας. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alekos1304 Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 Εγώ τώρα δοκίμασα και ούτε κανονική ούτε virtual δεν πέρασε . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekboy Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 εχω την εντυπωση οτι περασε και εμενα στο google pay αλλα δεν ειμαι σιγουρος. αφου εχω φτασει σε αυτο το βημα λογικα δεν ειμαι οκ ? Συμφωνα με το binlist.net η καρτα μου ειναι αγγλικη 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagstef Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, greekboy είπε εχω την εντυπωση οτι περασε και εμενα στο google pay αλλα δεν ειμαι σιγουρος. αφου εχω φτασει σε αυτο το βημα λογικα δεν ειμαι οκ ? Συμφωνα με το binlist.net η καρτα μου ειναι αγγλικη ναι έτοιμο! Επεξ/σία 29 Μαΐου 2019 από vagstef Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bjj-p Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 1 ώρα πριν, Hapatingo είπε Όσοι έχουν bin code Αγγλίας (τα 6 πρώτα ψηφία της κάρτας), μπορούν να προσθέσουν την κάρτα τους στο Apple Pay. Σε εμένα μόνο η virtual πέρασε, οι 2 πλαστικές MasterCard δεν πέρασαν, είναι Γαλλίας. η virtual δειχνει και σε εμενα να ειναι αγγλιας. πως την περναω στο apple pay μη γινει κανενα λαθος και την αποριψει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hapatingo Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 21 minutes ago, bjj-p said: η virtual δειχνει και σε εμενα να ειναι αγγλιας. πως την περναω στο apple pay μη γινει κανενα λαθος και την αποριψει; Απο την εφαρμογή της apple wallet, βάζεις τα στοιχεία της virtual κάρτας. Δεν χρειάζεται να αλλάξεις περιοχές, χώρες κοκ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bjj-p Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 ισχυει και για την Ελλαδα δηλ; στο Ελληνικο wallet δεν εχει ενεργοποιημενη την εισαγωγη καρτας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alekos1304 Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hapatingo Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 12 minutes ago, bjj-p said: ισχυει και για την Ελλαδα δηλ; στο Ελληνικο wallet δεν εχει ενεργοποιημενη την εισαγωγη καρτας. Λογικά όχι, δεν γνώριζα ότι δεν έχει επιλογή. Εγώ το έχω μόνιμα σε αμερικανικό για φθηνότερες αγορές από το App store. Άλλαξε από τις ρυθμίσεις γλώσσα και περιοχή, σε Αγγλία και δοκίμασε να προσθέσεις την κάρτα. Μετά το αλλάζεις πάλι σε Ελλάδα. Επεξ/σία 29 Μαΐου 2019 από Hapatingo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagstef Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 πάντως μιας και θα έρθουν Monese & N26 και με χιλιάδες χρήστες Revolut στην Ελλάδα θα μπορύσαν κ αυτοί να το ανοίξουν ...! Αλλά απ ότι φαίνεται στην παρουσίασή τους δεν είναι η Ελλάδα στις χώρες που θα ανοίξει τον Ιούνιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alekos1304 Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Επεξ/σία 29 Μαΐου 2019 από Alekos1304 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα