kon1to Δημοσ. 25 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 20 ώρες πριν, MauroPaltoudias είπε Γνωρίζει κανείς πόσες μέρες πριν, έρχεται ειδοποίηση για ανανέωση της υπάρχουσας κάρτας; Η δική μου λήγει τον 6ο του 2019 και ακόμα δεν μου έχει έρθει ειδοποίηση (ούτε όταν πάω μέσω της εφαρμογής στην κάρτα, εμφανίζει κάποια επιλογή). λογικά προς τα μέσα του μήνα... πάντως η τρέχουσα κάρτα σου, θα είναι έγκυρη μέχρι και 30/6 οπότε μην αγχώνεσαι... Επεξ/σία 25 Μαΐου 2019 από kon1to 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
loyros13 Δημοσ. 25 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2019 Έχει κάνει κανείς αναβάθμιση σε Metal, αν ναι πόσο τους πήρε για να την παραδώσουν και με ποια εταιρεία; Επίσης το downgrade εντός 14ημερων από ποτέ μετράει για να μην επιβαρυνθείς όλη τη διάρκεια της συνδρομής; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asdfnikos Δημοσ. 25 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2019 2 λεπτά πριν, loyros13 είπε Έχει κάνει κανείς αναβάθμιση σε Metal, αν ναι πόσο τους πήρε για να την παραδώσουν και με ποια εταιρεία; Επίσης το downgrade εντός 14ημερων από ποτέ μετράει για να μην επιβαρυνθείς όλη τη διάρκεια της συνδρομής; Αν ψάχνεις για δωρεάν την metal card θα χρειαστεί να την πληρώσεις άμα ακυρώσεις εντός 14 ημερών καθώς και ότι άλλες παροχές χρησιμοποίησες του metal program. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
loyros13 Δημοσ. 25 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2019 25 λεπτά πριν, asdfnikos είπε Αν ψάχνεις για δωρεάν την metal card θα χρειαστεί να την πληρώσεις άμα ακυρώσεις εντός 14 ημερών καθώς και ότι άλλες παροχές χρησιμοποίησες του metal program. Πληρώνεις απλά 14€ του πρώτου μήνα και τίποτα περισσότερο, σε αυτά που ρωτησα έχεις να παραθέσεις κάτι; Μην σπαμαρουμε το thread. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asdfnikos Δημοσ. 25 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2019 31 λεπτά πριν, loyros13 είπε Πληρώνεις απλά 14€ του πρώτου μήνα και τίποτα περισσότερο, σε αυτά που ρωτησα έχεις να παραθέσεις κάτι; Μην σπαμαρουμε το thread. Δεν γνωριζω για το ερώτημα σου αλλα εγω ανεβάζω τους όρους χρήσης για να μην διαβάσει κάποιος το μήνυμα σου το δοκιμάσει και βρεθεί προ-εκπλήξεως.φιλικά πάντα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
loyros13 Δημοσ. 25 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2019 28 λεπτά πριν, asdfnikos είπε Δεν γνωριζω για το ερώτημα σου αλλα εγω ανεβάζω τους όρους χρήσης για να μην διαβάσει κάποιος το μήνυμα σου το δοκιμάσει και βρεθεί προ-εκπλήξεως.φιλικά πάντα Too good to be true! https://www.revolut.com/legal/fees/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hapatingo Δημοσ. 25 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 37 minutes ago, loyros13 said: Too good to be true! https://www.revolut.com/legal/fees/ Από τη στιγμή που θα παραγγείλεις την metal card σημαίνει οτι κάνεις χρήση της υπηρεσίας και άρα το 50 ευρώ το πληρώνεις. Επίσης το μηναίο δεν είναι τύπου Netflix/ Spotify μιας και το συμβόλαιο για metal είναι 12μηνο, απλά σου κάνουν έκπτωση εάν το πληρώσεις μαζεμένο. Ίσως μπορείς να γλιτώσεις το 50 ευρώ εάν ακυρώσεις το συμβόλαιο μετα τις 14 ημέρες, τότε θα πληρώσεις το ισόποσο των £26. Επεξ/σία 25 Μαΐου 2019 από Hapatingo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
loyros13 Δημοσ. 25 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2019 38 λεπτά πριν, Hapatingo είπε Από τη στιγμή που θα παραγγείλεις την metal card σημαίνει οτι κάνεις χρήση της υπηρεσίας και άρα το 50 ευρώ το πληρώνεις. Επίσης το μηναίο δεν είναι τύπου Netflix/ Spotify μιας και το συμβόλαιο για metal είναι 12μηνο, απλά σου κάνουν έκπτωση εάν το πληρώσεις μαζεμένο. Ίσως μπορείς να γλιτώσεις το 50 ευρώ εάν ακυρώσεις το συμβόλαιο μετα τις 14 ημέρες, τότε θα πληρώσεις το ισόποσο των £26. Ναι είναι 28€ ίσως το κάνω έτσι μετά από ένα μήνα, διότι μου παρέχει και δωρεάν ταξιδιωτική ασφάλεια αξίας 15€ που θα πλήρωνα ούτως ή άλλως για τις διακοπές μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agnostos99 Δημοσ. 26 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2019 20 ώρες πριν, loyros13 είπε Ναι είναι 28€ ίσως το κάνω έτσι μετά από ένα μήνα, διότι μου παρέχει και δωρεάν ταξιδιωτική ασφάλεια αξίας 15€ που θα πλήρωνα ούτως ή άλλως για τις διακοπές μου. Όταν έρθει η ώρα να πας ταμείο μετα και τις διακοπές σου ενημέρωσέ μας και εμάς τελικά ΄πόσο πήγε το κοστούμι... Να το έχουμε υπόψη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hapatingo Δημοσ. 26 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2019 Τα £26 ισχύουν όταν πας σε άλλο μηνιαίο προγράμματα και όχι σε πλήρη κατάργηση. Καλύτερα ας μιλήσει μαζί τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexpen Δημοσ. 26 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2019 23 ώρες πριν, loyros13 είπε Πληρώνεις απλά 14€ του πρώτου μήνα και τίποτα περισσότερο, σε αυτά που ρωτησα έχεις να παραθέσεις κάτι; Μην σπαμαρουμε το thread. Όχι φίλε μου πληρώνεις και το κόστος της κάρτας ~70€ το δοκίμασα και ξέμειναν με την μέταλ. Προσωπική μου άποψη είναι ότι μόνο το premium αξίζει. Εγώ αποζημιωθηκα για καθυστέρηση πτήσης από το premium οπότε στο προτείνω ανεπιφύλακτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
loyros13 Δημοσ. 26 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2019 17 λεπτά πριν, Hapatingo είπε Τα £26 ισχύουν όταν πας σε άλλο μηνιαίο προγράμματα και όχι σε πλήρη κατάργηση. Καλύτερα ας μιλήσει μαζί τους. Ναι άλλο πρόγραμμα είναι το και το απλό. 2 λεπτά πριν, alexpen είπε Όχι φίλε μου πληρώνεις και το κόστος της κάρτας ~70€ το δοκίμασα και ξέμειναν με την μέταλ. Προσωπική μου άποψη είναι ότι μόνο το premium αξίζει. Εγώ αποζημιωθηκα για καθυστέρηση πτήσης από το premium οπότε στο προτείνω ανεπιφύλακτα Ναι καταληξα στο ότι εαν θα το κάνω θα είναι μετά τον πρώτο μήνα. 21 λεπτά πριν, agnostos99 είπε Όταν έρθει η ώρα να πας ταμείο μετα και τις διακοπές σου ενημέρωσέ μας και εμάς τελικά ΄πόσο πήγε το κοστούμι... Να το έχουμε υπόψη Λογικά δεν θα προχωρήσω, γιατι από ότι διάβασα και αυτός ο σύμβουλος ταξιδιού κάνει πάνω από βδομάδα να σου δώσει πλάνο όπως και το lounge pass που σου προσφέρει το χρεώνει 28€ όταν απευθείας στο αεροδρόμιο μπορεί να έχει και 15€. Καλό το μεταλ αλλά προτιμώ να τα φάω αλλού, μια χαρά είναι και το απλό πρόγραμμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alekos1304 Δημοσ. 26 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2019 Μετά το πέρασμα του ενός χρόνου η Μεταλλική κάρτα Συνεχίζει να λειτουργεί σαν μία απλή ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hapatingo Δημοσ. 26 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2019 34 minutes ago, Alekos1304 said: Μετά το πέρασμα του ενός χρόνου η Μεταλλική κάρτα Συνεχίζει να λειτουργεί σαν μία απλή ? Ναι δεν έχει καμία διαφορά με τις άλλες. Όσο είσαι metal όλες οι κάρτες είναι metal, έχουν δηλαδή τις ίδιες ιδιότητες απλά η metal card εξωτερικά διαφέρει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alekos1304 Δημοσ. 26 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Δεν κατάλαβες , θέλω να πάρω metal για ένα χρόνο , Μετά Συνεχίζεται η συνδρομή η λειτουργεί σαν απλή χωρίς να την πληρώνω κάθε Μήνα ? Επεξ/σία 26 Μαΐου 2019 από Alekos1304 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα