parsifal Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Γίνεται και μέσα από τα μενού στο site, αλλά είναι λίγο περίπλοκο. Επίσης, για κάποιο λόγο σε ανακατευθύνει στο παλιό web interface, στο παραπάνω URL. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
grinder_ Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, soiramk είπε Δλδ πλέον δεν υπάρχει κάπου η ρύθμιση; Μόνο μέσω του παραπάνω link έχουμε πρόσβαση, σωστά; Το παραπάνω λινκ που σε πάει κατευθείαν εκεί που θέλεις δεν σου κάνει ε; Εάν είχες ψάξει μόνος σου θα είχες βρει την ρύθμιση. Στα settings>payments είναι. Τώρα θα απαντήσεις "Μα που είναι, δεν βλέπω κάτι" και θα συνεχιστεί η κουβέντα για 5 σελίδες ακόμα.😀 @parsifal Μα σε ανακατευθύνει στο παλιό interface γιατί μόνο εκεί αλλάζει η ρύθμιση. Έχουν αναβαθμίσει το site εδώ και πάνω από χρόνο, δεν νομίζω να το αλλάξουν ποτέ. Επεξ/σία 17 Μαΐου 2019 από grinder_ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
secretman12 Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 καλησπερα γνωριζεις κανεις στην ασφαλεια κινητου πως λειτουργει το συστημα? δηλαδη πρεπει να στειλω το κινητο στο εξωτερικο για να μου το φτιαξουν?, η πληρωνω εγω και μου βαζουν τα λεφτα στο λογαριασμο? ακομα εχει κανεις δοκιμασει την ασφαλεια του ταξιδιου να μου πεις γνωμες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
simfun Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Στις 3/5/2019 στις 2:06 ΠΜ, vagstef είπε Μόλις φορτισα τη revolut με di pocket. Έβαλα πρώτα την virtual στο Google pay Και έκανα φόρτιση με αυτή. Έκανα το ίδιο (προσθήκη virtual της Dipocket στο Google Pay και προσπάθεια top up από αυτό στη Revolut) αλλά δε λειτούργησε. Μίλησα με το support της Revolut και μου είπαν ότι δε λειτουργεί ακόμη το top up με Google pay. Είναι σε beta stage. Το έχει καταφέρει κάποιος άλλος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagstef Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 21 λεπτά πριν, simfun είπε Μίλησα με το support της Revolut και μου είπαν ότι δε λειτουργεί ακόμη το top up με Google pay. Είναι σε beta stage. εδώ λένε ότι δεν περνάνε οι virtual κάρτεςστο google pay αλλά περνάνε και οταν τους το λες στο twitter κάνουν like! 😂 οταν πατας το gpay Button στη revolut σου εμφανίζει την κάρτα σαν μη αποδεκτή ή συνεχίζει κανονικά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
simfun Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Το μήνυμα μετά την προσπάθεια top up με Google pay: There are no accepted cards available for use with this merchant. Επίσης μου δίνει επιλογή για €20 και πάνω για top up!!! Το αποτέλεσμα βέβαια είναι το παραπάνω. Επεξ/σία 20 Μαΐου 2019 από simfun Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagstef Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 8 λεπτά πριν, simfun είπε Το μήνυμα μετά την προσπάθεια top up με Google pay: There are no accepted cards available for use with this merchant. Επίσης μου δίνει επιλογή για €20 και πάνω για top up!!! Το αποτέλεσμα βέβαια είναι το παραπάνω. Κανονικά 10 και πάνω. Δοκίμασε να αφαιρέσεις την κάρτα από gpay και να την ξαναπεράσεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asdfnikos Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 και εμενα το συγκεκριμένο πρόβλημα έχει ενώ εκανα Top-Up κανονικα πριν 15 μέρες με την DiPocket.Καμία λύση η να δουλεύει σε κάποιον; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagstef Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 1 ώρα πριν, asdfnikos είπε και εμενα το συγκεκριμένο πρόβλημα έχει ενώ εκανα Top-Up κανονικα πριν 15 μέρες με την DiPocket.Καμία λύση η να δουλεύει σε κάποιον; να σας ρωτήσω εχετε κανει full verification με διεύθυνση στη dipocket? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
simfun Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Εγώ ναι. Και έχω στείλει ήδη χρήματα στο wallet από κάρτα Alpha. Έχω chat τώρα με το support της Google. Λένε ότι δεν υποστηρίζεται η Ελλάδα ακόμη για Google pay!!! http://www.google.com/url?sa=D&q=https%3A%2F%2Fsupport.google.com%2Fpay%2Fanswer%2F7454247 Πώς κατάφερες και χρησιμοποίησες Google Pay? To app επίσης δεν διατίθεται για Ελλάδα στο store. Επεξ/σία 20 Μαΐου 2019 από simfun Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagstef Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 1 ώρα πριν, simfun είπε Εγώ ναι. Και έχω στείλει ήδη χρήματα στο wallet από κάρτα Alpha. Έχω chat τώρα με το support της Google. Λένε ότι δεν υποστηρίζεται η Ελλάδα ακόμη για Google pay!!! http://www.google.com/url?sa=D&q=https%3A%2F%2Fsupport.google.com%2Fpay%2Fanswer%2F7454247 Πώς κατάφερες και χρησιμοποίησες Google Pay? To app επίσης δεν διατίθεται για Ελλάδα στο store. Ναι ισχύει πως δεν υποστηρίζεται γιατί καμία ελληνική ή αλλοδαπή τράπεζα που δραστηριοποιείται εδώ δεν το υποστηρίζει ακόμα. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν λειτουργεί εδώ ή ότι δεν μπορείς να προσθέσεις καποια κάρτα που το υποστηρίζει. Έχω προσθέσει αγγλική virtual revolut (βάζεις προσωρινά UK διεύθυνση κ φτιάχνεις νέα virtual), αγγλική monese και τις di pocket οι οποίες υποστηριζουν gpay ετσι κ αλλιώς σε όποια χώρα και αν γραφτείς. Όσο για την εφαρμογή την κατεβάζεις από apk mirror ή φτιάχνεις ένα 2ό account Google με UK διεύθυνση πχ. Και εκεί το βρισκεις. Άπαξ και εγκατασταθεί μετά κάνει κανονικά updates. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asdfnikos Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 2 ώρες πριν, vagstef είπε να σας ρωτήσω εχετε κανει full verification με διεύθυνση στη dipocket? Και εγω έχω κάνει Full Verification με statement από την Revolut και το δέχτηκαν κανονικά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagstef Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 16 λεπτά πριν, asdfnikos είπε Και εγω έχω κάνει Full Verification με statement από την Revolut και το δέχτηκαν κανονικά. Πάντως δεν θυμάμαι που το χω ξαναγράψει και γω είχα κάνει 6-7 top ups και μετά μου την έβγαζε μη αποδεκτή. Μετά την ξαναπέρασα εκ νέου στο google pay και την ξαναδέχτηκε η revolut κανονικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asdfnikos Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Μόλις τώρα, vagstef είπε Πάντως δεν θυμάμαι που το χω ξαναγράψει και γω είχα κάνει 6-7 top ups και μετά μου την έβγαζε μη αποδεκτή. Μετά την ξαναπέρασα εκ νέου στο google pay και την ξαναδέχτηκε η revolut κανονικά Την περασα 3 φορες ξανα την καρτα.Καμια αλλαγη 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagstef Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 1 λεπτό πριν, asdfnikos είπε Την περασα 3 φορες ξανα την καρτα.Καμια αλλαγη περίεργη φάση. keep trying 🤣 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα