yyyy Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 5 λεπτά πριν, asdfnikos είπε Οχι δεν χρεωνουν,και δεν βλεπεις το σωστο ποσο που υπαρχει στον λογαριασμο σου λογο της 'μετατροπης' των χρηματων που εχεις απο ευρω σε λιρες και παλι σε ευρω. ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
djuan1988 Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 Η Garmin ενεργοποίησε το Garmin Pay στη χώρα μας και μέσα στις supported κάρτες είναι και οι Mastercard κάρτες της Revolut. Προσπάθησα να την περάσω και μου λέει ότι δεν υποστηρίζεται η τράπεζα. Υπάρχει κάποιος άλλος με ρολόι που υποστηρίζει Garmin Pay να δοκιμάσει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asdfnikos Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 1 ώρα πριν, djuan1988 είπε Η Garmin ενεργοποίησε το Garmin Pay στη χώρα μας και μέσα στις supported κάρτες είναι και οι Mastercard κάρτες της Revolut. Προσπάθησα να την περάσω και μου λέει ότι δεν υποστηρίζεται η τράπεζα. Υπάρχει κάποιος άλλος με ρολόι που υποστηρίζει Garmin Pay να δοκιμάσει; κάρτα με δηλωμένη χώρα (BIN) ελλαδα η UK? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
djuan1988 Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 UK είναι η κάρτα, αλλά η Revolut υποστηρίζει Garmin Pay και στο UK. Μίλησα με το support της Revolut και μου είπαν να μιλήσω με τη Garmin, δεν υπάρχει κάποιο θέμα από τη δική τους πλευρά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
grinder_ Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Στις 11/5/2019 στις 7:05 ΜΜ, yyyy είπε Ενημερωτικά ρωτάω. Κάνουν χρεώσεις οι ελληνικές τράπεζες για να δεις το υπόλοιπο κάρτας εξωτερικού; Δεν νομίζω πως είναι θέμα των ελληνικών τραπεζών αυτό αλλά της εκάστοτε κάρτας. Όπως ειπώθηκε η revolut δεν χρεώνει κάτι. Η leopay πχ. χρεώνει 0,5€ για ερώτηση υπολοίπου αλλά και για κάθε λανθασμένη εισαγωγή pin! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
silmeg13 Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) μηπως θες προσκληση για την Ν26? εμενα με προσκληση με δεχτηκαν με την μια Επεξ/σία 15 Μαΐου 2019 από silmeg13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Deadlock7 Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Καλησπέρα παιδιά. Θα θελα να κάνω μια ερώτηση, καθώς είχα καιρό να χρησιμοποιήσω τη virtual κάρτα. Την έχω συνδέσει με το Paypal και προσπάθησα να κάνω αγορά μέσω ebay χρεώνοντας την συγκεκριμένη σε AUD. Ό,τι κι αν επιλέξω το σύστημα του ebay προσπαθεί να με χρεώσει σε GBP. Έχει αλλάξει κάτι ως προς τη χρήση της σε άλλες ισοτιμίες για αγορά μέσω paypal; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zafitolis Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 με aplha bank γιατί δεν μπορώ να πληρώσω για να κάνω πρώτη φορά κάρτα? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asdfnikos Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 13 λεπτά πριν, zafitolis είπε με aplha bank γιατί δεν μπορώ να πληρώσω για να κάνω πρώτη φορά κάρτα? λόγο CC.Μόνο με έμβασμα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 51 λεπτά πριν, Deadlock7 είπε Καλησπέρα παιδιά. Θα θελα να κάνω μια ερώτηση, καθώς είχα καιρό να χρησιμοποιήσω τη virtual κάρτα. Την έχω συνδέσει με το Paypal και προσπάθησα να κάνω αγορά μέσω ebay χρεώνοντας την συγκεκριμένη σε AUD. Ό,τι κι αν επιλέξω το σύστημα του ebay προσπαθεί να με χρεώσει σε GBP. Έχει αλλάξει κάτι ως προς τη χρήση της σε άλλες ισοτιμίες για αγορά μέσω paypal; Δεν φταίει η κάρτα σου είναι θέμα PayPal. Πας στα Settings του paypal και αλλάζεις την επιλογή, έτσι ώστε τη μετατροπή συναλλάγματος να την κάνει η κάρτα και Όχι το PayPal. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Deadlock7 Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, NikosKallithea είπε Δεν φταίει η κάρτα σου είναι θέμα PayPal. Πας στα Settings του paypal και αλλάζεις την επιλογή, έτσι ώστε τη μετατροπή συναλλάγματος να την κάνει η κάρτα και Όχι το PayPal. Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Ομολογώ πως το συγκεκριμένο δεν το σκέφτηκα, καθώς έχω τροποποιήσει από καιρό να γίνεται η μετατροπή από την κάρτα/τράπεζα κι όχι από το paypal. Βέβαια τώρα που το ψάχνω δεν το βρίσκω πουθενά. Ακόμη και κατά την συναλλαγή θυμάμαι πως μου δινόταν η δυνατότητα, αλλά πατώντας να αλλάξω τον τρόπο μετατροπής πετάει παράθυρο να βάλω τα στοιχεία του Paypal πάλι και κατόπιν σφάλμα οτι δε μπορεί να χρησιμοποιήσει τη μέθοδο αυτή. Περίεργα πράγματα.. 🙄 Edit: Ok βρέθηκε η ρύθμιση κι αλλάχθηκε εκ νέου. Λειτούργησε η συναλλαγή όπως μέχρι πρότινος. Απορώ ακόμη βέβαια γιατί και πότε άλλαξε. 🙁 Επεξ/σία 16 Μαΐου 2019 από Deadlock7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartak1 Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 1 ώρα πριν, Deadlock7 είπε Edit: Ok βρέθηκε η ρύθμιση κι αλλάχθηκε εκ νέου. Λειτούργησε η συναλλαγή όπως μέχρι πρότινος. Απορώ ακόμη βέβαια γιατί και πότε άλλαξε. 🙁 Και άλλοι χρηστες έχουν αναφέρει ότι η ρύθμιση άλλαξε από το Paypal Και όχι από αυτούς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soiramk Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Είναι εύκολο να πείτε που υπάρχει αυτή η ρύθμιση να τσεκάρω και το δικό μου, μπας και έχει αλλάξει μόνο του... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gpapadakis Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr?cmd=_profile-merchant-pull-funding 1 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soiramk Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Δλδ πλέον δεν υπάρχει κάπου η ρύθμιση; Μόνο μέσω του παραπάνω link έχουμε πρόσβαση, σωστά; Επεξ/σία 17 Μαΐου 2019 από soiramk Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα