Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα και χρόνια πολλά! Επειδή έχω αρκετό καιρό να χρησιμοποιήσω την κάρτα, θέλω να την φορτίσω με περίπου 600 ευρώ για ταξίδι στη Ρουμανία κι έχω Τράπεζα Πειραιώς. Μπορείτε να μου πείτε ποιος είναι ο προτεινομενος και πιο οικονομικός τρόπος; ευχαριστώ εκ των προτέρων! 

• Απαντ. 11,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, geo307cc είπε

Καλησπέρα και χρόνια πολλά! Επειδή έχω αρκετό καιρό να χρησιμοποιήσω την κάρτα, θέλω να την φορτίσω με περίπου 600 ευρώ για ταξίδι στη Ρουμανία κι έχω Τράπεζα Πειραιώς. Μπορείτε να μου πείτε ποιος είναι ο προτεινομενος και πιο οικονομικός τρόπος; ευχαριστώ εκ των προτέρων! 

Τραπεζικό έμβασμα. 1 ευρω με την κανονική αποστολή

• Like 1
Δημοσ.
Στις 5/4/2019 στις 1:12 ΜΜ, ksessalonikios είπε

νεο κους-κους για τους λογους αποχώρησης του Ελληνα εκπροσώπου

"Οι τρελοί στόχοι της Revolut

Τον ουρανό με τα άστρα ζητάει η Revolut από τους συνεργάτες της, χωρίς όμως να τους δίνει και τα απαραίτητα εργαλεία. Όπως μου λένε, ζήτησε πενταπλασιασμό (!) των πελατών μέσα σε ένα χρόνο, δίχως όμως να δίνει ούτε ένα ευρώ για διαφήμιση. Επειδή όμως –όπως λέει και η παροιμία- με πορδές αβγά δεν βάφονται, οι γκρίνιες μεγάλωσαν και δεν άργησε η κόντρα. Έτσι, η αποχώρηση Λιτσικάκη μόνο τυχαία δεν ήταν…"

Οι τύποι της Revolut, από το πρώτο "event" στην Ελλάδα που ήμουν καλεσμένος, φαινόταν πόσο ελεεινοι είναι. Οι στόχοι αυτοί ήταν εξ'αρχής για γέλια, τους παρουσίασαν και τότε.

Δεν θα ξεχάσω:

1. Bullying στον τεχνικό ήχου που είχε ο χώρος, publicly στο μικρόφωνο, λέγοντας μάλιστα "we are paying you"
  2. Έναν χλιμίτζουρα από το κοινό που τους έγλυφε μιλώντας ασταμάτητα, λέγοντας πόσο καλύτερη είναι η Revolut από τις ελληνικές τράπεζες
  3. Δωρεάν καβάτζωμα για φαγητό του event που τους έκανε ο CEO της Domino's Greece, τον οποίο είχαν ορίσει προσωρινό Country Manager
Δημοσ.
Στις 27/4/2019 στις 6:37 ΜΜ, loyros13 είπε

Τελικά δεν με χρέωσε, αλλά η Revolut όντως είναι μπλοκαρισμενη ως συναλλαγή. Κρίμα, φαινόταν ιδανικό. 

Μόλις φορτισα τη revolut με di pocket. Έβαλα πρώτα την virtual στο Google pay Και έκανα φόρτιση με αυτή.

20190503_020310.jpg

20190503_020247.jpg

Δημοσ.
22 ώρες πριν, vagstef είπε

Μόλις φορτισα τη revolut με di pocket. Έβαλα πρώτα την virtual στο Google pay Και έκανα φόρτιση με αυτή.

20190503_020310.jpg

20190503_020247.jpg

ναι το είπαμε ότι έτσι το κατάφερα και γω εν τέλει. 

Δημοσ.

Γιατι να ανοιξει καποιος λογαριασμο στο di pocket (πολωνικη εταιρεια διαχειρισης ηλεκτρονικου χρηματος) και οχι σε μια κανονικη τραπεζα Ν26 ;  Αν το κανετε μονο και μονο για την δωρεαν φορτιση της revolut σας πληροφορω οτι το ιδιο γινεται και με την Ν26 

Δημοσ.
2 minutes ago, molot12 said:

Γιατι να ανοιξει καποιος λογαριασμο στο di pocket (πολωνικη εταιρεια διαχειρισης ηλεκτρονικου χρηματος) και οχι σε μια κανονικη τραπεζα Ν26 ;  Αν το κανετε μονο και μονο για την δωρεαν φορτιση της revolut σας πληροφορω οτι το ιδιο γινεται και με την Ν26 

Η dipocket δέχεται top up απο όλες τις ελληνικές κάρτες, ανέξοδα και επιτόπου. Πραγματικά αυτό εξυπηρετεί πάρα πολύ.

• Like 1
  • Thanks 1
Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Hapatingo είπε

Η dipocket δέχεται top up απο όλες τις ελληνικές κάρτες, ανέξοδα και επιτόπου. Πραγματικά αυτό εξυπηρετεί πάρα πολύ.

αρα σπαει τα capital controls ;

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, molot12 είπε

το ιδιο γινεται και με την Ν26 

Η N26 δεν έχει επιλογή φόρτισης με κάρτα. Μόνο έμβασμα. 

Το top up σε di pocket και top up σε revolut παίρνει το πολύ 10 δευτερόλεπτα.

Επίσης το di pocket σου δίνει την ευκαιρία να προσθέσεις καρτα το GPay Ελλάδα όπως και η revolut για κάποιους.

Επεξ/σία από vagstef
Δημοσ.

Τοσο καιρό χρησιμοποιούσα το Revolut στο εξωτερικό(χωρα εκτος ευρώ) και δεν μου ζητουσε προμηθεια για αναλήψεις, τώρα που γύρισα Ελλάδα πήγα σε ΑΤΜ εθνικής, πειραιώς και νομίζω και Alpha και ζητούσε προμήθεια 2-2.5€ για καθε ανάληψη. Υπάρχει κάποιο ΑΤΜ τράπεζας που να μπορώ να κάνω αναλήψεις δωρεάν;

Επίσης άλλη μία κρίσιμη ερώτηση. Στο balance inquiry στο ελληνικό ΑΤΜ μου έβγαζε ότι έχω καμιά 100αριά ευρώ παραπάνω. Στο balance inquiry του ΑΤΜ της τραπεζας του εξωτερικού, μου βγάζει ότι είμαι πλούσιος και ότι έχω πολλαπλάσια ευρώ απ'ότι πραγματικά έχω...λέτε να είναι κανα bug της τράπεζας λόγο της μετατροπής νομίσματος και να μπορώ να αρχίζω να βγάζω σάκους με λεφτα; 😂

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Dimitrios51 είπε

Τοσο καιρό χρησιμοποιούσα το Revolut στο εξωτερικό(χωρα εκτος ευρώ) και δεν μου ζητουσε προμηθεια για αναλήψεις, τώρα που γύρισα Ελλάδα πήγα σε ΑΤΜ εθνικής, πειραιώς και νομίζω και Alpha και ζητούσε προμήθεια 2-2.5€ για καθε ανάληψη. Υπάρχει κάποιο ΑΤΜ τράπεζας που να μπορώ να κάνω αναλήψεις δωρεάν;

Δωρεάν ανάληψη μπορείς να κάνεις σίγουρα από ATM της Τράπεζας Αττικής.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δωρεάν ανάληψη εκτος των 4  Συστημικων (Eurobank,Πειραιως,Εθνικη,Alpha)

Επεξ/σία από asdfnikos
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, asdfnikos είπε

Δωρεάν ανάληψη εκτος των 4  Συστηματικων (Eurobank,Πειραιως,Εθνικη,Alpha)

Μάλλον εννοείς συστημικών

• Thanks 1
Δημοσ.

Επίσης επιβεβαιώνω μεταφορά χρημάτων σε λογαριασμό N26 μέσω Skrill με χρέωση ελληνικής κάρτας (μηδέν προμήθεια και σε μια εργάσιμη) , με δυνατότητα μετέπειτα μεταφοράς σε Revolut μέσω debit card N26. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...