Liverpool89 Δημοσ. 29 Απριλίου 2019 Δημοσ. 29 Απριλίου 2019 Καλησπέρα. Καλο Πάσχα. Εχει αλλαξει κατι στην φορτιση της καρτας; Παω στο πεδιο λογαριασμοί, προσθηκη μου βγαζει να βαλω τον αριθμο καρτας οχ χρεωστικης, πατάω αλλοι τρόποι φορτισης και μου βγαζει δικαιουχο, iban, bic . Θυμαμαι οτι χρειαζεται το iban της revolut την διευθυνση της και το reference. Αυτα που τα ξαναβρισκω ευχαριστώ. Το έμβασμα θα γινει απο εθνικη. Ή πρεοει να το κανω σαν να στελνω σε καποιον εδω;
Doubt Δημοσ. 29 Απριλίου 2019 Δημοσ. 29 Απριλίου 2019 20 λεπτά πριν, Liverpool89 είπε Καλησπέρα. Καλο Πάσχα. Εχει αλλαξει κατι στην φορτιση της καρτας; Παω στο πεδιο λογαριασμοί, προσθηκη μου βγαζει να βαλω τον αριθμο καρτας οχ χρεωστικης, πατάω αλλοι τρόποι φορτισης και μου βγαζει δικαιουχο, iban, bic . Θυμαμαι οτι χρειαζεται το iban της revolut την διευθυνση της και το reference. Αυτα που τα ξαναβρισκω ευχαριστώ. Το έμβασμα θα γινει απο εθνικη. Ή πρεοει να το κανω σαν να στελνω σε καποιον εδω; Έχει αλλάξει καιρό τώρα. Τραπεζική μεταφορά θα επιλέξεις, τοπική και χρειάζονται μόνο αυτά που βλέπεις. 1
genious1 Δημοσ. 29 Απριλίου 2019 Δημοσ. 29 Απριλίου 2019 Γίνεται να πληρωθείς στην revolut (adsense,pokerstar, κτλ)?
asdfnikos Δημοσ. 29 Απριλίου 2019 Δημοσ. 29 Απριλίου 2019 15 λεπτά πριν, genious1 είπε Γίνεται να πληρωθείς στην revolut (adsense,pokerstar, κτλ)? Αν δέχονται τράπεζα που ειναι εκτος της χώρας κατοικίας σου, Ναι.
dexterios Δημοσ. 29 Απριλίου 2019 Δημοσ. 29 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 29 λεπτά πριν, genious1 είπε Γίνεται να πληρωθείς στην revolut (adsense,pokerstar, κτλ)? Καλύτερα ρώτα πρώτα αν ο τζόγος παραβιάζει τα TCs της revolut https://cryptovest.com/news/revolut-reportedly-holding-back-thousands-of-pounds-of-user-funds-due-to-gambling-site-ban/ Επεξ/σία 29 Απριλίου 2019 από dexterios
genious1 Δημοσ. 29 Απριλίου 2019 Δημοσ. 29 Απριλίου 2019 43 λεπτά πριν, dexterios είπε Καλύτερα ρώτα πρώτα αν ο τζόγος παραβιάζει τα TCs της revolut https://cryptovest.com/news/revolut-reportedly-holding-back-thousands-of-pounds-of-user-funds-due-to-gambling-site-ban/ Υπάρχει πρόβλημα να δέχομαι πληρωμές κ όχι να κάνω καταθέσεις ;
spartak1 Δημοσ. 29 Απριλίου 2019 Δημοσ. 29 Απριλίου 2019 1 ώρα πριν, genious1 είπε Υπάρχει πρόβλημα να δέχομαι πληρωμές κ όχι να κάνω καταθέσεις ; Ρωτα στη revolut
kvaism Δημοσ. 30 Απριλίου 2019 Δημοσ. 30 Απριλίου 2019 Καλησπέρα σας, προσπαθώ να στείλω χρήματα στη revo μέσω εθνικής αλλά μου εμφανίζει το BIC της ως ανενεργό. Μίλησα με εθνική μου λένε οτι άμα το εμφανίζει τα χρήματα δεν θα πάνε,μιλάω και με revo μου λένε να δώσω στην εθνική το Standard Settlements Instructions της revo αλλά η εθνική στο τηλέφωνο μου λέει πήγαινε σε κατάστημα για να δεις αν μπορείς εκεί. Σας έχει τύχει; Τι κάνω;
NikosKallithea Δημοσ. 30 Απριλίου 2019 Δημοσ. 30 Απριλίου 2019 Δεν βλέπω να είναι ανενεργό, σε μένα είναι ολα οκ.
kvaism Δημοσ. 30 Απριλίου 2019 Δημοσ. 30 Απριλίου 2019 Μόνο στην εθνική το REVOGB21XXX και πρέπει να αποδεχτώ ένα κουτάκι ότι μπορεί η συναλλαγή να μην προχωρήσει.
minotavros Δημοσ. 30 Απριλίου 2019 Δημοσ. 30 Απριλίου 2019 28 λεπτά πριν, kvaism είπε Μόνο στην εθνική το REVOGB21XXX και πρέπει να αποδεχτώ ένα κουτάκι ότι μπορεί η συναλλαγή να μην προχωρήσει. Αποδεξου το... και εγώ αυτό κάνω και πάνε τα χρήματα κανονικά
loyros13 Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 Στις 27/4/2019 στις 10:18 ΜΜ, Hapatingo είπε Εγώ βολεύτηκα με την devere vault. Την φορτίζω από την DiPocket και μετά στέλνω τα χρήματα στη Revolut. Βέβαια για να ανοίξεις λογαριασμό είναι λίγο παίδεμα, σε ρωτάνε διάφορα, το δουλειά κάνεις, που θα χρησιμοποιείς τα χρήματα κοκ. Λοιπόν μεσω goople pay προχώρησε μια χαρά το top up στη Revolut με κάρτα DiPocket. 1
Hapatingo Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 49 minutes ago, loyros13 said: Λοιπόν μεσω goople pay προχώρησε μια χαρά το top up στη Revolut με κάρτα DiPocket. Ωραίος. Δυστυχώς σε apple pay δεν μπαίνει. Σε google pay πέρασε κανονικά αλλά είναι μπελαλίδικο για αυτούς που έχουν την εφαρμογή της revolut σε ios συσκευή και πρέπει να την αλλάξουν σε android και τούμπαλιν για το top up.
spamo Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 Επειδή μιλάτε και για dipocket. Μπορείτε να μου πείτε πως πιστοποιήσατε την διεύθυνση που ζητάει;
loyros13 Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 2 ώρες πριν, spamo είπε Επειδή μιλάτε και για dipocket. Μπορείτε να μου πείτε πως πιστοποιήσατε την διεύθυνση που ζητάει; εγώ τους έστειλα ένα statement από Monese κι μάλιστα μέσω email. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα